Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Felix55, hej pa nema sta da vraca... Ovako ispada da je za dobru lovu kupila "polovan" telefon a kupila ga je novoga! :smutny: Nije bitno da li je neko odgovoran prema telefonu ili ne, ali samo hocu da kazem da je to kupila za svoje "zaradjene" pare... Pa nije pare nasla na putu ili da joj je neko drugi kupio. U svakom slucaju, za to je neko dao pare i naravno, hoce maksimalno postovanje i uslugu za pare! :angry:
leonine, moj savjet ti je i dalje, kao sto sam ti i prije rekao, da zatrazis nov telefon. Nemoj da te bude blam traziti novi telefon. Ja bih stalno trazio novi telefon, dok njima ne "dosadi" da me gledaju, pa da odaberu neki telefon koji nece da se kvari! :oops:
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Ma nije mene blam, nego sta ako uzmem opet neispravan. VeNoM, koliko je bitna ova oznaka sa ploce?

Edit: Dok sam u kamera modu, ukljucuje se wlan i u sred slikanja me lepo obavesti koje konekcije je nasao. :?

Novi... Dosta je bilo.
Nokia 6600 slide; Nokia E72

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

leonine, ti si valjda danas uzela telefon i kako sada radi, dali su resili problem zbog kog je bio u servisu.
To sto ti se ukljucuje trazenje konekcije je sigurno negde podeseno za slanje slike.
Mozda nije lose da mu uradis reset da sve krene od pocetka.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

leonine nije bitna oznaka nego čisto onako da znam da li je isti kao moj.
inače stvari stoje ovako.mob od 360€(toliko košta bez ugovora) ne može da krcka tj NE SME!novoooooooooo!!!!!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Felix55 napisao:Ja mislim da je problem što oni nisu toliko predusretljivi i ona ako kaže da joj krcka tasrer, oni će se ponašati kao da traži dlaku u jajetu. Iako je to za jednog korisnika, koji vodi računa o svom telefonu nezamislivo.
To si sasvim u pravu. Ja zaista cuvam tehniku. I onda ispadne kao da ja eto iz dosade, lepo mi kod njih, trazim da to srede.

deksicom, stvari stoje ovako. Problem su resili jer su zamenili maticnu plocu. Ali su mi iskrivili masku i sad zjapi na dva mesta. A to sto se tice WLAN-a, to se desava dok slika nije ni uslikana. Inace namesteno je da ne trazi gde moze da se nakaci dok ja ne pokrenem trazenje. I da, imala sam pri kupovini najnoviju verziju softvera na mobu a sad stoji stara verzija. Ok mogla sam ja da azuriram, ali nema razloga za to jer... (citaj nastavak)... VeNoM, sutra advokat i ja idemo da im objasnimo zakon. Ali ne drugar koji je "advokat". Nego pravi cika advokat koji se bavi privrednim pravom. Izvesticu vas sta smo uradili.

Toliko od mene...za njih.

Edit: Neka mi racun na mojoj tarifi bude minimalan tj. kolika je tarifa 1.062,00 RSD, moja racunica izgleda ovako:

(1.062,00 RSD x 24 meseca) + 2.400,00 RSD (3G)= 27.888,00 RSD

27.888,00 RSD (pretplata za 2 godine) + 13.990,00 RSD (cena telefona uz ugovor) = 41.878,00 RSD

Znaci ja na kraju platih mob 41.878,00 RSD
A racun mesecni nikada nije 1.062,00 nego zna da ide do 1.300,00 RSD.

Meni je 80% ljudi sa kojima kontaktiram u mts-u pa mi zato odgovara ova tarifa.

Ovo sam sabrala cisto da sebi pokazem kakva sam budala sto sam uzela telefon uz produzenje ugovora. No...iskustvo je mama.

Odoh da popijem Ranisan, zeludac mi je kao orah :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

leonine računica je ok ako ne pipaš mob.tada može da se govori o tome da si pretplatila mob.inače ako ti ovak okoristiš onda je tih 14k din sasvim ok.obično ljudi odmah počnu da sabiraju koliko će ih mob izneti na kraju a nikako da saberu korišćenje tj da ga oduzmu.
i nisi budala što si uzela mob.ja na jednom broju imam 25% popusta na drugom nemam ništa a koriisti ga baba već 2 god i ništa nije uzeto.znači izgubio sam neki krš od 60-70€ koji asm mogao da uzmem za dinar.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

E pazi, to si sve u pravu i ja se slazem sa tobom u potpunosti. Meni je E72 vec treci mob koji uzimam uz produzenje ugovora. I ja kazem da tih 14.000,00 nije puno za taj mob jer bih ja u svakom slucaju taj racun za pricu pravila pa pravila. Nisam pravila racunicu pre kupovine jer sam sanjala E72, ali me je povuklo ovo tvoje da za 360€ ne sme da krcka. Zato se preracunah. Mada iskreno, i da sam htela da kupim mob ovako, ne znam u koju bih radnju otisla. Vidis da sam baksuz do koske :smutny:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

leonine ja sam baksuz da uzmem n8 koji jede malu decu i da ne mogu promeniti produkt kod.e to je baksuz.a pritom si oduševljen mobom.ovo tvoje može da se sredi moje ne može...tj sredilo se...prodao se n8...

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

Definitvno može svakome da se desi, ja pre 2 godine kupio Samsung Omniju kojoj je crklo internih 16GB memorije. Znači može svakom. Nego VeNoM što bi ti bio baksuz, barem ti se nije N8ica grejala. :)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

leonine, hej da ti kazem... Nijedna tabletica nece da ti popravi stanje ako si nervozna zbog fona, a iskreno nije on tebe kupio nego ti njega... Bolje da pazis sebe nego njega. No, sve u svemu, novi telefon i nema price.
VeNoM, to ti se desilo zbog toga sto ti je telefon bio na nekoj mrezi ili je imao sw od neke mreze ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

VeNoM...nemoj da se takmicimo ti i ja u baksuzluku. Da ti ispisem moje baksuzluke, pobedila bih te debelo. :D
zavodnick, u pravu si, ali ja sam vise besna i nervozna zbog cimanja koje trpim vec mesec i po dana nego zbog samog telefona. :smutny: Ali poslusah te, novi mob. :)

Sve sam lepo uredno spakovala, pripremila papire pa cemo videti sta ce biti. Javljam vam sutra.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

VeNoM, pa dali se uopste moze menjati product cod na novom symbianu ili ne. Kad smo vec kod product coda dali se on sem ispod baterije moze nekim kodom procitati i na displeju.
Nesto sam petljao oko n79 pa nije ispalo kako treba pa se pitam dali sam uopste uspeo promenio cod.
leonine, uh to je stvarno tragicno, pa imaju li ti majstori oci da nevide da su masku lose spojili.

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Ocigledno ne, posto su cak poslali telefon bez jednog dela maske, tako da je njihov vid diskutabilan. :dry:
Nego, da vas pitam. Da li ja mogu u radnji kada, nadam se, budem uzimala novu E72 dobiti kutiju sa neodlepljenom nalepnicom? Ja mislim da da jer oni nemaju potrebe da otvaraju kutiju pre nego ja dodjem (zbog garancije) jer bas ja uzimam taj mob, ne neko ko je slucajno dosao. Ako me razumete. Mada, kada dobavljac lupa pecat na garanciju ako je ona u kutiji negde na dnu? :disgust:

Joooooj dobicu nervni slom viseeeeeeeee! :shock:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

deksicom,koliko je meni poznato nije trenutno moguce promeniti P.C. na S^3 pokretanim uredjajima.Mada sa Phoenixom se sve da srediti,sad zbog cega je VeNoM tako lako "digao ruke" od N8 to samo on zna... :roll: :wink:
Nazad na temu,leonine sve sto ti se desava nije prijatno ali desavalo se i ranije ljudima,i desava ce se i dalje.
Nazalost kod nas su serviseri (cast izuzecima kojih srecom ima),velikom vecinom "povrsno obrazovani" po pitanju materije telefonije,ali kada bi to samo bio problem u nasoj drzavi gde bi nam kraj bio... :|
U svakom slucaju slazem se da bi trebalo da trazis svoja prava,i da za pocetak nadjes osobu koja je odradila tel. i da ga priupitas da li on smatra da je taj telefon dobro sklopljen,odnosno da li bi on tel. u tom stanju uzeo sa servisa. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Fox, ne predlazi mi :roll:
Ma danas sam imala celu peripetiju oko maske. Znaci vrate mi mob, promenjena ploca i na novoj ploci odma bag i maska iskrivljena i deo maske fali...aman. Mislim da je postavljanje pitanja tom serviseru veoma mala stvar. Treba uraditi nesto konkretnije, zato ti kazem - ne predlazi mi :lol:

Edit: koliko je ploca Made in Korea bolja ili losija od one Made in Hungary? I ovo za kutiju ako zna neko. Hvala unapred :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

leonine,kada sam napisao prethodnu poruku nisam jasno definisao sta podrazumevam pod "priupitas"...Ostalo je na tebi da to tacno definises... 8)

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Pa to Fox, razumeli smo se mi odlicno!
Ideju cu dobiti u zavisnosti od toga koliki mi bude stepen besa :D

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Da li je Made in Korea,Made in Hungary ili pak P.R.C. je potpuno nebitno jer su standardi u proizvodnji strogo odredjeni i moraju se postovati ma gde da se uredjaj proizvodi.
Kutija bi morala biti "zapecacena",tako je bar bilo kada sam pre par godina uzeo tel. u jednoj od radnji dilera Nokia-e.

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Nista, ako izboksujem nov mob zahtevacu da na preuzimanju bude zapecacena. Joj zaista cu da flipnem vise.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

leonine, bice sa nalepnicom ako ga nekodiraju ali ako ga kodiraju kutiju moraju da otvore. Dosad sam od telenora kupio 5 telefona i samo jedan nije bio otvaran i nije bio kodiran ostali svi jesu.

Odgovori