Felix55 napisao:Ja mislim da je problem što oni nisu toliko predusretljivi i ona ako kaže da joj krcka tasrer, oni će se ponašati kao da traži dlaku u jajetu. Iako je to za jednog korisnika, koji vodi računa o svom telefonu nezamislivo.
To si sasvim u pravu. Ja zaista cuvam tehniku. I onda ispadne kao da ja eto iz dosade, lepo mi kod njih, trazim da to srede.
deksicom, stvari stoje ovako. Problem su resili jer su zamenili maticnu plocu. Ali su mi iskrivili masku i sad zjapi na dva mesta. A to sto se tice WLAN-a, to se desava dok slika nije ni uslikana. Inace namesteno je da ne trazi gde moze da se nakaci dok ja ne pokrenem trazenje. I da, imala sam pri kupovini najnoviju verziju softvera na mobu a sad stoji stara verzija. Ok mogla sam ja da azuriram, ali nema razloga za to jer... (citaj nastavak)...
VeNoM, sutra advokat i ja idemo da im objasnimo zakon. Ali ne drugar koji je "advokat". Nego pravi cika advokat koji se bavi privrednim pravom. Izvesticu vas sta smo uradili.
Toliko od mene...za njih.
Edit: Neka mi racun na mojoj tarifi bude minimalan tj. kolika je tarifa 1.062,00 RSD, moja racunica izgleda ovako:
(1.062,00 RSD x 24 meseca) + 2.400,00 RSD (3G)= 27.888,00 RSD
27.888,00 RSD (pretplata za 2 godine) + 13.990,00 RSD (cena telefona uz ugovor) =
41.878,00 RSD
Znaci ja na kraju platih mob
41.878,00 RSD
A racun mesecni nikada nije 1.062,00 nego zna da ide do 1.300,00 RSD.
Meni je 80% ljudi sa kojima kontaktiram u mts-u pa mi zato odgovara ova tarifa.
Ovo sam sabrala cisto da sebi pokazem kakva sam budala sto sam uzela telefon uz produzenje ugovora. No...iskustvo je mama.
Odoh da popijem Ranisan, zeludac mi je kao orah