Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Od juce sam i ja vlasnik ovog telefona,crni model je u pitanju.Telefon je extra,ali su mu tasteri mali pa nije bas idealan za brzo kucanje teksta,ali moze da prodje
Jos jedna stvar,kako se vama cuje zvuk prilikom razgovora?Meni je solidan,ali nije bas glasan kao sto je uobicajeno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M dok sam imao e71 bio je stalno na jednoj crtici što se zvuka razgovora tiče i sve sam lepo čuo.inače mnogo mi je krivo što sam ga prodao jer da nema onaj gumeni šit oko kartice i usba ne bi ga menjao nikako...
Hva ljudi na cestitkama.Sto se tice zvuka kod mene se stvarno slabije cuje.Razmisljam da ga nosim u servis da mi ociste malo slusalicu,sumnjam da se nije mozda zaprljala.
E sad,koji vi firmver imate?
Ja imam novu verziju 500 i ona ne moze da se hackuje Helloox programom.Jedino resenje je hackovati instaliranjem modovanog firmvera preko phoenixa ili jafa,ali nemam i nigde ne mogu da nadjem na netu hackovani uda fajl za e71.
Zna li neko gde mogu da skinem taj fajl,ili bar da zatrazim na nekom forumu da mi naprave.
Pozz.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,da se napraviti taj hackovani UDA file.
Posalji mi na P.P. koji ti je Product code telefona (koji trenutno koristis),da bi modovao odgovarajuci file.
Evo i ja sam vlasnik ovog telefona već oko mesec dana i stvarno bolji telefon još nisam imao,sve pohvale! Instalirao sam sve što mi treba tako da nemam potrebu da ga hakujem(jednom sam pokušao ali pokretanjem Helloox-a 2.03 na najnovijem software-u 500...itd on se blokira pri raspakivanju i može da traje tako ceo dan pa sam odustao).Ako neko zna zbog čega se to dešava pomoć bi mi dobro došla!
Jedino nemogu da nađem ni jednu verziju x-plore koja će da radi,sve nešto trial pa isteklo pa jedno vreme radi pa posle neradi itd.Ako neko ima verziju koja radi zamolio bih ga da mi pošalje na PP jedi no mi file explorer fali a baš bih voleo da to bude baš ovaj.Unapred hvala
Fox, hvala ti brate,valjda cu moci i ja tebi nekad nekako da pomognem,pozz
Imam ovaj telefon i zaista sam prezadovoljan. Ne znam da li je neko vec postavljao pitanje, ali me interesuje gde mogu da kupim crnu masku za njega. Trenutno imam belu, pa bih malo da promenim. Pitam prvenstveno zbog kvaliteta maski, ne bih da uzmem neki krsh, pa da mi se posle izlize tastatura, itd. i onda dzaba ste krechili Ako imate neki predlog, shvrljnite ovde, ako vas ne mrzi. Hvala unapred. Pozdrav svima
ja bi da kupim ovaj telefon, al me interesuje da li moze maskica da se menja ... ?? Trenutno imam htc tattoo dosadijo mi je pa hocu da ga zamenim za ovaj fon..
Е па то је онда још боља варијанта... Још само наћи оригиналан (квалитетан) оклоп па да се коначно отарасим ове грозне бронзане...
Е сад, два питања...
Прво је можда почетничко, али... Прешао сам са 72 на 71, а прије тога сам користио 63. Постоји ли на е71 сијалица, батеријска лампа, као на е 72 и 63? Држим притиснут space aли очигледно не ради
И друго питање... Приликом updatea софтвера, појавио ми се неки Lotus Traveller програм, за мејл, смс...шта ли је већ. Обришем га али при сваком гашењу и паљењу телефона, поново се покреће инсталација. Покушао сам да прнађем инсталациони фајл у фајл менаџеру али нисам успио
E71 nema opciju baterijske lampe, mada, koliko se secam, bilo je u temi o korisnim aplikacijama za Symbian reci o nekoj aplikaciji koja omogucava da se blic na telefonu koristi kao baterijska lampa. Mislim da program ima "torch" u nazivu.
Sto se tice drugog pitanja... hmmm... da nije kojim slucajem brendiran softver, pa da nova verzija za tog operatera ukljucuje i Lotus Notes u paketu. Moj E71 je brendiran sa UK O2 i ima Windows Live, kojeg nikako ne mogu da se otarasim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.