Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Jacbri
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Dec 2012. 00:25
:: Blackberry Passport
:: Nokia E52

Re: Nokia Lumia 920

Post od Jacbri »

Sinoc mi je usled moje velike nepaznje ispao na beton, direktno na lice i pukao mi je gorilla glass. Touch mi radi i mogu da koristim telefon. Prosto neverovatno je da nemam ama bas ni jednu ogreotinu van ekrana. Prvi put mi je inace ispao telefon za ovih 5 meseci. Marfijev zakon. Elem, drugari, ima li neko ideju gde bih mogao da odradim zamenu i naravno da li neko mozda zna koliko bi to moglo otprilike da kosta.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kostace te mnogo, koliko sam ja video po oglasima 120-140€ je ekran, a onda jos ruke...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

Zamena je jako prosta,no org komplet ide dosta vise od 120...reda velicine 140+....sta da ti kazem:cry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Skar, ja video oglas na Kupindu, doduse sada ga vise nema, za 120. Moda moze jeftinije da se prodje preko ebaya, ali to je nesigurno kod nas sve (carina, pdc, da li ce da stigne...)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

Uhhh čoveče,ne znam moje iskustvo se KP i kupindo,konkretno sa kupovinom pokvarenih telefona kso i nekih delova je užasno...ljudi su toliki lažovi i prevaranti da ke to čudo...evo tražio sam lumiu 800,jer ima lcd nov,uzeo sam jednu,pa drugu,pa trecu,svaka je bila nesretno servisirana iako se ljudi kleli u suprotno...org touch ispod 140e msm da nema,znaj ima i kopija aaa klase,al u ovakav tel ja to be bi stavio

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Servisiranje takvih stvari je uvek mačka u džaku, čak i u nekim "ovlašćenim" sercisima, upravo zbog tih kopija delova. Mislim da se s obzirom na cenu popravke i cenu novog uređaja više isplati kupiti nov telefon, a trošak ublažiti tako što će se razbijeni prodati za delove.

nonickname
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
:: lumia 625

Post od nonickname »

Gde mogu da pogledam cene ovog tel u Nemackoj? Isplati li se sa povracajem pdv-a da ga kupim tamo?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Pogledaj sajtove Mediamarkt, Cyberport... Ovde u Beču ima da se nađe ispod 300€. Još kad ti vrate porez, po meni je to dobra cena. Sve je bolje nego kupovati mačku u džaku u divljim radnjama po Srbiji.

nonickname
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nonickname »

u ovom cyberport-u prodaju polovne telefone?! od novih ima samo L925. u svakom slucaju ova radnja mi ne odgovara jer je nema u dizeldorfu.
u mediamarkt-u je nova 269EUR, sto bi sa povracajem pdv-a od 19% (valjda je toliko i za mobilne tel) bilo 218EUR.
e sad, u mediamarktu bi morali da mi popune onaj obrazac za povracaj pdv, jer bez toga ne moze?
kako da proverim da li na aerodromu u dortmundu uopste mogu da dobijem povracaj pdv-a?
ima li ko iskustva?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Bez obrazca i pokazivanja kupljene robe cariniku da overi obrazac nema ništa. Onda taj papir nosiš na tax free šalter, ne sumnjam da ga ima negde na aerodromu, obično su to menjačnice, i tu dobiješ pare nazad, s tim da deo para uzima tax free agencija kao proviziju. To je valjda oko 3%. Za cyberport ne znam da prodaju polovne uređaje, u Beču drže samo novu robu.

nonickname
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nonickname »

Ova informacija stoji na sajtu cyberport-a:"Refurbished Ware. Garantie läuft seit dem 08.10.2013"
Videcu sta i kako, jer ne idem licno i moram da cimam ljude. imam vise opcija iz dortumunda, ali niko nije siguran da li moze povracaj pdv-a na nijhovom aerodromu, dok u dizeldorfu moze.

Milutin022
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 26. Okt 2013. 09:20
:: Nokia lumia 920

Post od Milutin022 »

Evo jedna sa mojom 920 <3

Slika
Civitas Sancti Demetri

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41
:: Nokia Lumia 920

Post od Hermiona Halivel »

Imam jedan mali problem.Sinhronizovala sam telefon sa Google nalogom ali su mi u primljenim porukama samo zadnje 3.Nzm sta da radim dal je to normalno?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

A jesi li sigurna da su sve poruke sacuvane na Google nalogu? Kako si syncovala, onaj default Gmail sto telefon nudi ili kao Active Sync?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

To je verovatno zato što ti je podešeno da sinhronizuje samo poslednjih par dana. Podesi sinhronizaciju da skida za poslednjih mesec dana.

Ovo je naravno ako si mislila na mailove. Ne znam za opciju da sinhronizacijom google naloga mogu da se vrate i sms poruke. Tojest, nije mi poznato da google nalog ovo uopšte čuva, a i da čuva, ne bih ja to bekapovao ionako. Suviše je to podataka koji se šalju tamo nekom, posebno googlu.

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

araphel, miodrage, hvala Vam bas sam idiot nisam videla da mi je podeseno na zadnjih sedam dana.Nego jel moze nesto da se uradi za ovaj mix radio,posto ne radi?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

MixRadio je aplikacija dostupna samo za odredjene zemlje pa ako neka nije podrzana, jasno je da ne radi

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

miodrage, Negde sam citala da ako se promeni lokacija,valjda na Nokia nalogu da onda moze da radi MixRadio?Da li je to tacno?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Hermiona, u podešavanjima regiona promeni zemlju. Ostavi jezik isti, kao i vremenski format, i trebalo bi da radi. Kod mene je jezik i format srpski ali je kao region izabrana Austrija, radi Nokia Mix Radio i to odlično! Više i ne prebacujem muziku u telefon, jednostavno unesem omiljene bendove na osnovu kojih mi aplikacija napravi mix, skinem ga da bude dostuoan offline i gotovo. Tri-četiri takva mixa i superiška! Plus što na taj način naletim i na neke nove izvođače koji su u mom stilu, a možda ih inače ne bih provalio. Odlična aplikacija koju vredi iskoristiti.

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

araphel, Dosad sam imal aplikaciju Nokia Music,koja je najnormalnije radila,mogli su da se prave miksevi i sve,al mi se danas pojavila mogucnost da azuriram na MixRadio i kad sam azurirala u toj aplikaciji mogu da slusam samo pesme koje imam na telefonu,a mikseve ne mogu da paravim,kaze ne moze u vasem regionu,a inace je bilo podeseno region Nemacka.Menjala sam i na Ujedinjeno Kraljevstvo i na Austriju ali ne radi.

Odgovori