Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Opera mini v5 beta rešava sve probleme sa surfom po netu
ja je stalno koristim i nemam nikakvih problema s pregledom internet sadržaja
inače ona omogućava i mobile view, što znači da može svaku internet stranicu da prilagodi veličini tvog ekrana i možeš da ih gledaš bez da ideš levo desno kako bi pregledao sadržaj 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
Mirko BGD, meni se ništa slično ne pojavljuje? Trebalo bi, ukoliko to već nisi uradio, da u opcijama Settings/ Connectivity/ Admin.Settings/ Packet Data/ Packed Data Connection... tu izaberi When needed.. To bi trebalo da reši problem 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
Evo informacija sa nokia developer foruma.
novi firmware sa free Ovi Maps (kao da to nekome još treba
) biće dostupni za download 28. januara
kažu da će u isto vreme, za N97icu, pustiti i novi firmware i maps jer novi će sa novim firmwareom biti oslobodjeno više memorije na C, a to je neophodno za instalaciju Mapsa:) ostale informacije o promenama u novom firmwareu za sada nisu poznate
nadam se da su informacije, ovaj put, tačne 

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Fox, pa pre manje od 7 dana sam radio full reset... o boze, najvise puta u zivotu sam radio reset na ovom telefonu, u proseku jednom u 10 dana.. inace od programa koji zahtevaju vezu na net imam:
IMG exchange
Messenger
Slick
Opera mini
Psiloc world mate & traveler
accu weather
Ninolina, molim boga samo da bude hackable i da nema BUGova kao ovaj V20
IMG exchange
Messenger
Slick
Opera mini
Psiloc world mate & traveler
accu weather
Ninolina, molim boga samo da bude hackable i da nema BUGova kao ovaj V20

- Ninolina
- Moderator
Mirko BGD, stvarno ne znam šta mu radiš pa u svakih 10dana radiš reset
ja evo imam već drugi primerak 97ice i ni sa jednim nisam imala toliko problema. A svakako sam ga mučila svakakvim programima, aplikacijama, modovanjima i svim ostalim što se sa njim može raditi 
Nemoj ga opet resetovati, daj da pokušamo da nadjemo gde je problem
pogledaj ponovo podešavanja u tom Psilocovom programu. Njihovi programi su oduvek bili problematični kad se instaliraju sa nekim drugim programom koji im smeta. Pokušaj da uninstaliraš taj program pa vidi da li će ti se rešiti problem 

Nemoj ga opet resetovati, daj da pokušamo da nadjemo gde je problem

nisam verovao da cu ija polako da menjam misljenje o N97...pre nepunih mesec dana sam uradio hard reset... i evo sinoc ugasio telefon i sad da ga upalim...axa, ali malo sutra/// ponovo beli ekran sa NOKIA logoom.....morao sam da ubacim karticu u staru n70 pa nju sad nosim na posao kako bi dnaas imao telefon...da napomenem da sam posle zadnjeg reseta manje aplikacija instalirao...nego ranije....stvarno me ovo izludjuje....uzas...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Progreziv, da to nije zbog nekog programa,mozda si ubacio neki i sada zeza. Ako si mozda nesto instalirao na mem. karticu probaj izbaci je,mada mislim da vecnom instalirate sve na onu memoriju od 32 GB-a. Meni je sinoc "pukla" mem.kartica na N82 i morao sam da je formatiram,fon nije hteo da se upali dok je ona u njemu. 

Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
obrisao sam neke aplikacije, tipa SLICK, messenger i Gdesk i za sad vise nemam problem sa konekcijom...
inace, prvi put, od kad imam telefon sam zadovoljan sa njim (ako ne racunamo onaj pocetak gde je sve bilo novo i WOW)
doduse ima jos par stvari koje me nerviraju, ngage, garmin koji jako lose radi u landscape modu, ne mogucnost hakovanja, al verujem da ce se to vremnom popraviti

inace, prvi put, od kad imam telefon sam zadovoljan sa njim (ako ne racunamo onaj pocetak gde je sve bilo novo i WOW)
doduse ima jos par stvari koje me nerviraju, ngage, garmin koji jako lose radi u landscape modu, ne mogucnost hakovanja, al verujem da ce se to vremnom popraviti

Progreziv, Esseker, ovako svi ovde smo imali ISTI problem sa n97 ja nisam nista sem garmina ubacio u nju i samo je zabo SW na kraju sam ga povezao na komp i nekako resetovao na jedvite jade... uzas telefon je krsina teska podacu je prvom prilikom da me opet zezne a ocekujem da ce zabosti opet kad tad. To me i brne mozda ce mi u tom momentu telefon biti neophodan.... ali ajde da vidimo!
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
Dostaje, vrtimo se u krug, problem je sto se ne isplati da je prodajes
kolko mozes da dobijes za njega? 300e max ako budes imao srece! evo ja moju vec sigurno 2 nedelje prodajem po 350 i samo mi nude neke zamene
da bude jos veci paradox porucio sam x2 koji hvala bogu nece stici, inace bih se ekstremno ispalio uzevsi ga a da prethodno nisam prodao n97:(

da bude jos veci paradox porucio sam x2 koji hvala bogu nece stici, inace bih se ekstremno ispalio uzevsi ga a da prethodno nisam prodao n97:(
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800