Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo od danas sam postao vlasnik ove nokie i za sad kolko sam uspeo da se igram sa njim sam prezadovoljan. Ovo mi je prvi telefon sa symbianom pa imam jedno pitanje za vas. Mnogo me nervira zato sto je u galery recimo sve slike su smestene u folderu images iako imam na kratici recimo podeljene foldere slike, pozadine itd itd moze li to nekako da se promeni da se vise folderi normalno?
ne može. symbian smatra da je pametniji od nas i ne da ti nikakvu mogućnost podešvanja galerije. Mene konkretno to toliko i ne uzbuđuje, ali me užasno nervira što galrija svuda seje PalTbn_ foldere, brišem ih stalno kad ih vidim, a galerija ih uvek pravi.
ivankv, postoji aplikacija radjena za 9.1 s 60 v3 pomocu koje mozes uneti datume rodjenja ljudi koje imas u imeniku, i da ti telefon automatski prosledi cestitku sms tog dana. ne znam tacno kako se zove,ali ako naletim ponovo na nju obavesticu te. u medjuvremenu pokusaj da potrazis na netu.
vojkan22 napisao:antegra, sto brises? To je thumbnail kes, za brzi prikaz.
zato što u PalTbn_ čuva thumove izbrisanih slika sa telefona. da periodično ne pobrišem PalTbn_ nakupilo bi se đubreta u njima. a drugo, 6120 ima brz procesor, i jako brzo rekreira thumove.
ma nema šanse da ih brišem iz galerije, treba da jurim jednu sliku u galeriji od 400 slika, ne pada mi napamet. mnogo mi je lakše da je izbrišem iz file browser-a kada znam gde se tačno nalazi.
Ako ti je tako lakse onda se nemoj nervirati i ocekivati da jedan program brise djubriste drugog programa. Ni ti sigurno ne bi cistio djubre za komsijom. Drugo, naravno da ces juriti jednu od 400 slika u galeriji kad ih nisi razvrstao po folderima.
hey drugari, imam jedan problem, hitno mi treba nov telefon a sto se vise raspitujem i citam utiske i komentare to me odvraca od kupovine... naime, troumim se izmedju nokie 6120, se k800i i se k550i!!! jednom fali ovo, drugom ono... i sad ne znam sta da radim!!! molim vas pomagajte da sonosem pravu odluku!!!
Da li bi neko mogao da izmeri duzinu i sirinu ekrana ovog telefona?Pozdrav Mislim da je ovo super telefon za te pare.hteo sam da ga kupim preko MTS-a ali ga vise nemaju
Milijas ekran je velicine 2 inca, meni je to malo, pa ti gledaj kako onda izgleda 12 ikonica na 2 inca, mislim da ima dosta boljih telefona za te pare.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Kljun stvarno ne razumem cemu ova prepirka oko ekrana... Koliko sam ja shvatio antegra je rekao da ukoliko je na pr. rez ekrana 240*320 da ce prikaz biti lepsi i pravilniji na ekranu dijagonale 2 inca nego na ekranu od 2,4 inca. A n70 ima manji ekran od n73 ali i manju rez 176*208 pa je samim tim i kvalitet prikaza losiji. A da je kojim sl ekran na n70 rez 240*320 prikaz bi bio bolji nego na n73.
Tačno, kao što se meni iako je sitniji mnogo više sviđa prikaz slike na e50 nego na N73, iako je nekad zgodnije imati malo veću i pregledniju sliku, ali subjektivni doživljaj kvaliteta na ekranu ide u korist manje dijagonale, a da ne spominjem da to povlači za sobom i manj ukupne dimenzije aparata kome je to bitno. Mada ekranu od N80 retko koji može da prismrdi, ali to je već za klasu veća rezolucija.
Na temu 6120, koga sam držao u ruci jedno 5 minuta što mi je bilo sasvim dovoljno, mogu da primetim da ima poprilično horizontalnog hoda u tastaturi i da žvaće i krcka. Možda je mene e50 po ovom pitanju razmazio, ali obzirom da mi ne treba 3G, ovo bi mi bio prelazak s konja na magarca po pitanju kvaliteta izrade.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.