Nokia N79
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Hvala na cestitkama
Dao sam n73 i doplatio 150 eura.Inace tel je nov bio.Sad ga malo testiram i punim muzikom i aplikacijama.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Hvala loki.Kako se kaze,malo drustvo ali odabrano
Cuo sam da se pojavio novi softver,navodno ima donosi dosta stabilniji rad sistema i jos neke stvari.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 29. Jan 2007. 01:18
...poz drustvo...kupio sam ovaj model pre neki dan(14000+post paid) i odusevljen sam, mozda zbog prelaska sa java na symbian
.
..ali imam jedan problemcic oko imenika...nazive kontakta mi nekako 'brka'...tacnije kad otvorim imenik on mi umesto "Zika Mob", "Mika Mob" itd. prikazuje "Mob;Zika/1", "Mob;Mika/1"...dal ima neka opcija da se to namesti da prikaze kako treba ili neki programcic da na kompu ispravljam nazive???

..ali imam jedan problemcic oko imenika...nazive kontakta mi nekako 'brka'...tacnije kad otvorim imenik on mi umesto "Zika Mob", "Mika Mob" itd. prikazuje "Mob;Zika/1", "Mob;Mika/1"...dal ima neka opcija da se to namesti da prikaze kako treba ili neki programcic da na kompu ispravljam nazive???
Možda je stvar u tome što si kontakte prebacio sa Java telefona? Mada, prvi put čujem za ovakvu situaciju... Probaj da preimenuješ kontakt kako ti se sviđa, pa ako ovo što si naveo opet uradi sam od sebe, mislim da je zreo za update firmwarea (pročitaj zadnji post na temi o N82 prije nego što ga obrišu
).
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
pre 2 dana sam ubacio najnoviji softver 20.175 i odusevio se kako su ispravljeni neki bagovi,ubacno par novih i zanimljivih stvari ali danas je moje prvo razocarenje!
Ja u nekoj zabiti u bg-u,vozam se sa devojkom motorom i ajde da posetimo njenu drugaricu i ja reko sad cu da ukucam ulicu i ne boli glava (iz ns-a sam) kad ono rade svi programi samo Garmin xt ne radi!
nece pa nece...I tako ja lepo na autoput i kuci... a drugarica neka ceka drugi put! 

Ja u nekoj zabiti u bg-u,vozam se sa devojkom motorom i ajde da posetimo njenu drugaricu i ja reko sad cu da ukucam ulicu i ne boli glava (iz ns-a sam) kad ono rade svi programi samo Garmin xt ne radi!

- Mobimaniak
- Banned
- Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Mobimaniak
- Banned
- Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik