svuda u specifikacijama pise da ce imati graficku akceleracijudimi89 napisao: Ja cekam da vidim da l ice zaista imati graficku aceleraciju kao iPhone pa da ga skupim novac za njega(jer ce igre onda biti fenomenalne) ili cu ipak da se vratim na N97 (mozda i N97 mini)
Nokia N900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Obzirom da je nokia pocela sa dodavamjem jos jednog broja u oznaci kao sto je slucaj sa N900,mislim da ce ovo biti pocetak nove ere nokijinih uredjaja i da ce tek sledeci modeli npr N850,N950 doneti spektakl sto se tice funkcija,mada bi trebalo da porade na kvalitetu kucista makar jacih modela.Ovaj N900 je stvarno dobra masina,ne znam da li ste videli koliko cak prozora u brauzeru moze da otvori,covece kao da radis na dekstop pc-ju.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lobachewsky
- Gatekeeper
O da, citat:Sale_M napisao:mislim da ce ovo biti pocetak nove ere nokijinih uredjaja
"The Nokia 770 was the first step, the N900 is the fourth. We have one step to go before we will have what we believe is the future of computers."
IZVOR

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
telefon je boli glava.....procitao sam u novinama da ce mu cena biti 500E
....to je kao iPhone 3Gs....medjutim izmedju ova 2 telefona se ne bi dvoumio uopste (imaju isto graficko ubrzanje 2.0 i slicne procesore oko 600Mhz) i ako imam sad iPhone.... Nokia je bolja 3 puta...pocinjem sa skupljanjem para 

evo malo informacija iz prve ruke...
rekoh malo,nemojte ochekivati previshe!!!
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2352501,00.asp
i dalje nema odgovora na moja dva pitanja-osvetljenje tastature i funkcionalnost u vertikalnom rezimu rada...
rekoh malo,nemojte ochekivati previshe!!!
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2352501,00.asp
i dalje nema odgovora na moja dva pitanja-osvetljenje tastature i funkcionalnost u vertikalnom rezimu rada...

- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
nije android. android nije chip vec operativni sistem. n900 koristi maemo OS na bazi linuxa sto znaci open source. source code operativnog sistema je "otvoren" znaci dostupan svima koji zele nesto da promene ili napisu neki program za os. kako su za linux ili sad popularniju distribuciju ubuntu svi programi freeware (besplatni) tako se i za maemo ocekuje dosta besplatnih aplikacija
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Zasto onda kod ovog modela nece postojati mogucnost da operateri izmene menije po njihovim potrebama/ponudi. Tako Nokia kaze, i svesna je rizika da ce mozda mnogi operateri bas zbog toga izbeci da N900 stave u ponudu. A isto tako svesni su da imaju veliki profit od prodaje preko operatera?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
LittlePrince, moja N70 je bila katastrofa na 4 noge (iako uopšte nema nogu!) kad sam je kupio, jer je bila sa TIM-ovim softverom. Pretjerujem, nije bio baš toliki užas da ne može ništa propisno da se koristi, ali me je mnogo nervirao. Na sreću nisam morao da gledam nijedan smartphone unakažen Vodafone-ovim čačkanjem. Ovih dana treba da mi stigne drugovog druga N97 na TIM-u da je spasem užasa brendiranog softvera.
Drago mi je da će Nokia bar na ovom modelu zabraniti da operateri stavljaju svoje šugave firmvere. Mislim da je 60sec htio da kaže, u čemu se slažem s njim, da od postojećeg dizajna interfejsa softvera profitira OVI i da zato Nokia ne želi da se isti čačka. I da se razumijemo, bilo bi gre'ota, mnogo je lijep interfejs na N900
.
Pozdrav!
Drago mi je da će Nokia bar na ovom modelu zabraniti da operateri stavljaju svoje šugave firmvere. Mislim da je 60sec htio da kaže, u čemu se slažem s njim, da od postojećeg dizajna interfejsa softvera profitira OVI i da zato Nokia ne želi da se isti čačka. I da se razumijemo, bilo bi gre'ota, mnogo je lijep interfejs na N900

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!