Nokia Lumia 620
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia620
Nemoguće da je radilo.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Veoma moguće, upravo testirao na bivšem telefonu. 

-
- Redovni učesnik
Društvo, skinuh melodiju (namenjena za buđenje) preko "ringtone pro" i problema nije bilo dok nisam pokušao da je malo edit-ujem... Da bih to uradio, moram je prvo ubaciti u program, ALI, ne lezi vraže - nema je nigde! Nijedan program je ne vidi, prikopčam telefon na komp i dalje ništa?! 

Ja sam kupila ovaj telefon pre oko 6 meseci i u odlicnom je stanju, sve radi super..
Jedini problem koji imam je to sto ne mogu da skinem ni jednu aplikaciju ili program , trazi mi S'tores terms of use tj. dozvolu od roditelja (iako sam ja punoletna) .. Pa ako je neko imao slican problem neka mi napise u komentaru..
Pozdrav!
Jedini problem koji imam je to sto ne mogu da skinem ni jednu aplikaciju ili program , trazi mi S'tores terms of use tj. dozvolu od roditelja (iako sam ja punoletna) .. Pa ako je neko imao slican problem neka mi napise u komentaru..
Pozdrav!

Terms of use nema veze sa dozvolom roditelja. To su uslovi korišćenja prodavnice sa aplikacijama, i to je standardna stvar koju moraš da prihvatiš kao korak pri kreiranju naloga, inače jednostavno nećeš imati pristup prodavnici aplikacija. Nema to nikakve veze sa roditeljima i punoletstvom.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Melissa, odes na svoj microsoft nalog i tamo isprepodesavas sve, pre svega datum rodjenja i onda ces dobiti potrebne dozvole. Ako ne uspes, javi mi se na PP, pa cemo da razresimo
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ja sam promenila i datum rodjenja, ali opet nece
Trazi mi term's of use i ja potvrdim, ali kaze da mi treba dozvola od roditelja da bih nesto skinula ..

-
- Redovni učesnik
Definitivno je phone dialer katastrofa, kao i na androidu. Dok sam na androidu imao problem sa pozivanjem i prikazivanjem brojeva koji ne počinju sa +381, sa lumiom imam problem prilikom pozivanja fiksnih telefona bez pomenutog prefiksa... Sve mi se čini da ću na kraju završiti sa 5310 i nekim 10' tabletom.
- xCookie
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Dec 2010. 09:28
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
@Mr. Jingles
Ja stvarno ne znam o čemu pričaš, pošto nemam nikakvih problema oko pozivanja bilo kojeg broja sa ili bez prefixa
Jedino mi fali smart dialing ali za to mogu da koristim i RapDialer mada sam se već i navikao bez toga
Ja stvarno ne znam o čemu pričaš, pošto nemam nikakvih problema oko pozivanja bilo kojeg broja sa ili bez prefixa

Jedino mi fali smart dialing ali za to mogu da koristim i RapDialer mada sam se već i navikao bez toga

Xiaomi Redmi Note 4X
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ni ja nemam nikakvih problema, doduse u imenik po navici unazad 14 godina, koliko imam uopste mobilni telefon, uvek brojeve upisujem sa sve +381... Navika je cudo, a u vremenu mi ne znaci bas nista da li kucam ovo ili ne...
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Meni radi sve bez problema a brojevi su mi mešani
(malo sa +381, malo bez toga)

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Pozdrav Lumia fanovi
Zna li neko gde ima kod nas da se kupi cover maska u boji za 620-ku?

Imam problem sa SD karticom, naime moja Nokia L620 je ne vidi, dok je racunar vidi. Ukoliko je neko resio taj problem bila bih zahvalna ako bi ste mi pomogli.
Re: Nokia Lumia 620
Dusica,ako si je koristila pre u nekom drugom uredjaju,moras je formatirati da bi je koristila na 620-ici.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Fox, kupila Sam novu karticu, na racunaru radi, kada je na racunaru prebacim na ntfs telefon je prepozna, ali trazi da je formatiram I kad to uradim vise je ne vidi, napominjem da smo probali I sa drugom karticom ista stvar. U svakom slucaju hvala na odgovoru. Pozdrav
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Dusica, probaj da formatizujes karticu u fat32 sistemu i onda ubaci u telefon.Koja je kartica u pitanju,ne moguce da nece da radi...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Kartica je Kingston klasa 4 od 8 GB, kad je formatirana na FAT32 telefon je ne vidi. Propast
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Konacno je krenuo update na Black i za korisnike L620
Za sada samo za Holandiju i Finsku ali nadam se da ce i za ostale biti do kraja nedelje.

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Hm,cudno...ja sam kupio isto kingston ali od 8Gb ali klasu 10.Nzm dal li je problem sto je klasa 4.Dusica napisao:Kartica je Kingston klasa 4 od 8 GB, kad je formatirana na FAT32 telefon je ne vidi. Propast
A i dalje niko nema informaciju za maske za 620-ku? Nasao sam par na ebay-u a kod nas ni za leka...
Takodje sam pitao u svim radnjama (na sve mislim one u Subotici) za NFC tagove i vecina od njih nema a neki ni ne znaju sta je to??
Jedna zena me cak pitala,citiram: "jel to ono za IPhone?"

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
bokili88, NFC tagove mozes jeftino da kupis na Amazonu, ima dostavljaca iz Nemacke koji salju za Srbiju, provereno!