Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E imam ja jedan problem kod 6630.Meni je skinuta sa vodafone mreze v 4.03.38 i u poslednje vreme iskace mi iz video editora.Uopste nece da udje u program.I dok mi je radio kada editujem klip ne mogu da stavim mp3 kao zvucnu podlogu
Linde, i meni se desavalo da iskace iz video editora, a razlog mislim da je bio to sto mi je memorija telefona bila prenatrpana jer se pre toga to nije desavalo....... otkad je flesovan nemam tih problema ali verujem da bi oslobadjanje memorije ili formatiranje telefona pomoglo...
jos se upoznajem sa fonom pa sve ide polako,medjutim imam problem u vidu maske i tastature.
i jedno i drugo nije bas u dobrom stanju(izgrebano,izbledelo) pa me zanima ako zna neko gde se mogu naci original maske i tastature(u nekoj od prethodnih tema sam video i crnu tastaturu)da mi javi ovde ili na pp.
spec, trebalo bi da imas originale u AlphaCopy u Rajicevoj ulici u Beogradu... tu su me bili uputili u jednoj radnji, a mislim da je i Ninolina tamo kupila original poklopac za n70...
macko_^, ja sam sličan, ali malo drugačiji problem rešio u servisu, ali ako te to mrzi, a i telefon ti recimo nije više pod garancijom, kupi čitač kartica, koji će ti koristiti i češće nego što misliš. Komunikacija telefona sa računarom preko USBa ume da zeza nekad, ali komunikacija telefona sa sopstvenom karticom neće.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
And1, kakvo iskakanje iz video editora? U telefonu? Šta si čačkao, ili instalirao? Meni sad npr. više ni jedan čak ni fabrički plejer ne radi. Najlepše, najlakše, i najbolje je prebacivanje svih podataka (uključujući i imenik i kalendar) u komp, ali nikako kompletan bekap telefona, nego sa specijalizovanim programima, i hardformat, ili fleš. Za kontakte je svCard, a za kalendar je valjda svCal.
shto se tiche baterije... iskljuchio sam PowerLock, tj. screensaver i sad mi trajala 2 1/2, 3 dana..!
da li je moguce da taj program toliko 'jede' bateriju..?
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
day.dreamer, tako sto ces ga kupiti u original pakovanju po "pravoj" ceni .... razlika u ceni nije zanemarljiva ..... a ti vidi da li ti se to isplati ..... ja bih ti preporucio da uzmes "naoko" cist ili sa TIM mreze i da ti ga odmah flesuju zato sto ti onda fles nece naplatiti ...
imam jedno pitanje a znam da vi strucnjaci znate u cemu je problem. na moj tel. N6630 ne mogu da instaliram JAVA igre dali tel. ne poddrzava ili treba da instaliram neki program za da telefon prepoznava JAVA format.
moja verzija je "v 5.03.08 17-08-05 rm1 telefon mi e nov nema ni 1 mesec sa tim mreze ali mi ne pravi nikakvi problema sa drugi stvari imam instalirano i drugih aplikacija i mi radi ok samo za JAVA mi je problem. igre koje downloduem rade na 6630 tako bar pise a kod mene nece
macko_^, pa to je dobra verzija .... ja sam do nedavno imao istu .... i nisam imao problema sa JAVA aplikacijama ...... da li si uradio ovo sto je rekao vlaki? ..... u options-u app. managera treba da stoji: software installation - ON ..... Online certif. chack - OFF ..... ako je sve vec podeseno onda ne znam sta je ..... eventualno da uradis hard format telefona ....
Nije 6630, ali 6680 jeste tako da ovde postavljam pitanje:
Dobio sam jako dobar program za SMS preko GPRSa i povremeno mi se gasi. Program da bi radio mora da ima uključen konstantno GPRS. Da li se meni baguje telefon pa gasi program, a time i GPRS, ili postoji neko vreme koje GPRS može da bude uključen pa kad se otkači, onda ugasi i program, ili je normalno da nema konstantno GPRS (tj. manje stabilnu vezu koja se povremeno prekine). Zakomplikovao sam ali valjda ćete skapirati.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.