Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Koliko je to jebura i da li to podleze garanciji (ako je fon jos pod garancijom)?
Da li su ti rekli koji je razlog sto se fon sam od sebe ugasio usred stavljanja SW-a ?

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Telefon mi je pod garancijom, ali mi je nisu priznali i odrali su me 1000din. Nisam ih pitao koji su razlozi niti me interesovalo šta će da mi kažu, od njih do sad ama baš ništa pametno nisam čuo. Mada ja pretpostavljam da je do baterije jer nije bila puna kad sam počeo sa apdejtom.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Uspešno sam uradio apdejt na novu verziju V 30.0.019 , svi programi,podešavanja i imenik su naravno ostali u telefonu , ubačena je još jedna ikonica na osnovni ekran "mrežno deljenje" , ... ubacio sam 847 pesama ukupno 4.1gb i za 10 minuta je ažurirao fonoteku što je neverovatno poboljšanje :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

milann

ne verujem da je do baterije jer nsu ne da da se pokrene update ako telefon nije skroz napunjen (sve crtice). ili pun ili mora biti na punjacu.
A N D R O I D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Jedna stvar mi nije jasna, a to je telefon se ugasi usred stavljanja novog SW-a (ima soka u bateriji) i tada se fon nosi u servis da ga upale; da li ozivljavanje fona pokriva garancija jer tel nije mehanicki ostecen nego je softverski prso?!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

dojlimi napisao: ...ili pun ili mora biti na punjacu.
Napuni telefon i sačekaj da padne bar jedan crta baterije i onda ga poveži sa NSU-om, videćeš da ti uopšte neće tražiti punjač. Ja sam juče fleshovao N82 sa dve crte manje i opet nije tražio punjač.

thepace
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 01:31
Kontakt:

Post od thepace »

postavlja se pitanje zasto se telefon ugasio, ako je zbog baterije to je onda islkjucivo krivica korisnika, secam se da NSU ako je bas slaba baterija prikaze upozorenje, ali da li i zabrani punjenje????
Nokia E71 + 8GB microSD
LG KE970 - Shine + 1GB microSD

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne zabranjuje punjenje, moze se bez ikakvih problema drzati na punjacu (i puni se) dok se stavlja SW!

A jos jedno pitanje na koje nemam odgovor je: Sto se fon ugasio sam od sebe usred apdejta?

Drugarov fon je u servisu pa valjda ce mu reci koji je bio uzrok gasenja!

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

trenutno na kartici imam 1286 numera u mp3 formatu 6.8gb zauzeto i telefon i dalje prosto leti ... zaista sa novom verzijom softvera najveće poboljšanje je u multimediji :roll:
16 godina na forumu MOBILNISVET

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

pa da bi upiso novi sw mora da se ugasi na jedno vreme

ps
podesio sam garmin sljaka ko lud hvala svima koji su mi pomogli
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Djolimi,milann to u vezi baterije i update-a sve zavisi.Ja sam na n73 maltene prazne bat. flesovao dok na n82 mi je trazio skoro full napunjenu.
Idzo,to sto se desilo tvom drugu je ili zbog baterije ili ako je nekim slucajem fon izgubio konekciju sa kablom,trece nema.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

pa valjda je najsigurnije da se drzi em puna beterija em za svaki slucaj na punjacu neznma zasto ali jako puno N73 koje su updatovane preko NSU su riknule tj puko flash na pola em kod nas em po svetu kad sam citao po netu nisam mogao da verujem :cry:

nesto su kanda zeznuli ovi iz nokie
sad treba da radim flash na N82 lepo cu odneti u servis dati 10e i ne razmisljati sta ce biti da li ce nestati struje itd...

to je moj savet svima lepo u servis naravno neki cestit i posten :wink:

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Ljudi, ubacio sam novi software i na desktopu mi se pojavila ikonice share online. Bas me nervira. Ima li nacina da se ukloni? :x
iPhone 3G[s] 16GB

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

nikoola ako mislis na horiz. stavke u active standby-u njih mozes da uklonis ili pomocu patch-a,ili da ugasis kompletni ac. standby... Posto vidim da koristis N82 sa p.c. 0551522 interesuje me kako se ponasa novi sw,da li je tel brzi,da li ti radi multimed. dugme i da li duzim pritiskom na # prelazi u silent mode ili ne.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Fox, na žalost sad na novi firmware više ne rade patchevi, probao sam preko ROMPatchera, TRK-a i preko carbide i neće nikako da probije zaštitu. Nadam se da će uskoro FCA to srediti :cry:

nikoola, instaliraj dole postavljenu aplikaciju, restartuj telefon i obrisaće ti se share
http://rapidshare.com/files/143065876/N ... Beta_1.rar

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

jesi probao sa onim xplore koji je odradio opda da instaliras server

tj da li sad taj xplore uopse vidi sys i private :?

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Preko tog x-plorera vidi systemske foldere i fajlove ali ne može ništa da se u njih ubacuje ili briše, osim u private. :shock:

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

zoreli, hehe jel ti imas karticu od 8gb cim imas preko hiljdu pesama i 6.1gb popunjenosti? :roll:

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

jutros sam kupio sdhc micro sd kingston memorijsku od 4gb, formatirao u je u fonu. napunio preko citaca oko2gb, ubacio ponovo u n82 i otad problemi, naime telefon pomalo koci i preko fajl menadzera ne vidi vise od pola ispravnih fajlova i foldera. vratim u citac ono sve ok. ponovo je formatiram i opet napunim oko pola,vratim u n82 - isto! ne znam da li da reklamiram memorijsku ali sigurno nije do nje jer preko citaca prosto leti. imam najnoviji softver u n82. zna li neko sta da radim?
A N D R O I D

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50

Post od charly brown »

dojlimi# znam ja, trebao bi da je otkuvas u slanoj vodi, pa da je malo odkiselis u ocatnoj kiselini mozda to pomogne. sala mala. ja sam pokusao sa 8gb karticom polovnom, od druga, isti mi se problem javljao. pa sam vratio ovu od 2gb sto je dosla uz tel, i ona radi normalno bez nekih vecih problema

Odgovori