Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mirko BGD, ne znam koliko mogu dobiti prodacu ga rodjaku,i reci mu da je iz AC i da ima jos 1 god i 9 mes garanciju pa nek peva
inace uzecu n900 odusevio me je aparat bolje radi od iphone-a mada dvoumim se dal da sacekam n920??? necu vise slidere nije se pokazala n97 dobbro tacnije odlazi im flat jako brzo i mnogo ih je na servisu, a da ne pominjem touch uzas.... zato planiram da mi buduci tel nema hardversku tastaturu samo iz razloga sto ne zelim da menjam flat... 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko, i ja imam instalirane Slick i gDesk i nemam problem sa tim kačenjem tel na net
zato ne verujem da je u njima problem. Jesi li unistalirao onaj psilocov program? Sigurno je on pravio problem
a naravno da i samo jedna instalirana aplikacija može da napravi džumbus u tel, i to ne samo 97ici vec i u svakom drugom tel
ja imam instalirano gotovo 100tinak programa i nemam problem
naravno da se i meni dešavalo da jedna aplikacija napravi haos, ali to onda nije do tel već do aplikacije
i ja i dalje tvrdim da je 97ica dobar tel 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Ninolina, psilocove nisam dirao, ali sam obrisao messenger, verovatno je on pravio problem
inace za sta koristis GDesk? ja sam probao neku android temu preko tog GDeska i nije radila bas najsrecnije
zato sam ga i izbrisao, BTW respect za 100 programa
Dostaje, sta ces na n900????!!!! prelazis sa symbiana gde ima BRDO aplikacija na telefon i OS koji je totalno zelen i koji se pojavio pre svega par meseci
zasto bi to radio... a n920 je cista glasina, nemaju predstavu kako ce izgledati, ni koje ce mu specifikacije biti...
inace maemo mi lici kao OS koji je osudjen na propast, bas kao sto se desilo sa ako se ne varam motorolinim linuxom... samo ga je motorola koristila i niko vise... i naravno propao je.. evo pojavljuju se novi uredjaji i 95% njih pokrece android tek po neki symbian ili windows, maemo jos nigde ne videh a izaslo je JAKO mnogo modela, tj jako mnogo njih je najavljeno
inace za sta koristis GDesk? ja sam probao neku android temu preko tog GDeska i nije radila bas najsrecnije

Dostaje, sta ces na n900????!!!! prelazis sa symbiana gde ima BRDO aplikacija na telefon i OS koji je totalno zelen i koji se pojavio pre svega par meseci

inace maemo mi lici kao OS koji je osudjen na propast, bas kao sto se desilo sa ako se ne varam motorolinim linuxom... samo ga je motorola koristila i niko vise... i naravno propao je.. evo pojavljuju se novi uredjaji i 95% njih pokrece android tek po neki symbian ili windows, maemo jos nigde ne videh a izaslo je JAKO mnogo modela, tj jako mnogo njih je najavljeno
- Ninolina
- Moderator
Mirko BGD, pa ja koristim gDesk kao aplikaciju za prečice. Ni meni nije valjala ni jedna tema koju sam preuzimala sa neta
ali za kreiranje prečica je super ali moraš sam da ga podesiš
važno je da si rešio problem sa tim kačenjem na net, mada meni Slick nikad nije pravio probleme
koju verziju koristiš? Najnovija je v.0.55 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
Dostaje, verovatno da oce.... kazem ti, ja sam format radio na svakih 10 dana.. evo od kako sam ga napunio aplikacijama smirio se, i radi sasvim ok
n900 ne verujem da ti je ista bolji, znas li da do pre par dana si n900 mogao da koristis iskljucivo u landscape mode-u? nokia je to, mnogo propustaa... i iskreno se nadam da vise nikada necu pazariti nokiu (kao primarni uredjaj za sebe)
kad bih sad prodao ovaj sacekao bih par meseci do pojave i stavilizacije cene za motorola-nexus 2

kad bih sad prodao ovaj sacekao bih par meseci do pojave i stavilizacije cene za motorola-nexus 2

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
Dostaje, firmware je popravio taj nedostatak, tako da koliko je meni poznato, n900 moze da se koristi normalno!
n900 jeste bolji od n97 po kvalitetu izrade, po osetljivosti ekrana, po tastaturi, ali opet kazem ima ne upotrebljiv OS koji se jako slabo razvija i jako slabo ce se razvijati, tako da uzmes ga sad, puknes velike pare i za mesec dana ce te telefon smoriti, jer ce se ponasati kao java telefon
ja sam sei sto igrao sa njim u VIPu i dobar je meni, sve lepo odradjeno, ali nedostatak aplikacija je nesto preko cega se ne moze preci
bolje uzmi HD2 na crno za 500e nego n900 za istu tu cifru
n900 jeste bolji od n97 po kvalitetu izrade, po osetljivosti ekrana, po tastaturi, ali opet kazem ima ne upotrebljiv OS koji se jako slabo razvija i jako slabo ce se razvijati, tako da uzmes ga sad, puknes velike pare i za mesec dana ce te telefon smoriti, jer ce se ponasati kao java telefon
ja sam sei sto igrao sa njim u VIPu i dobar je meni, sve lepo odradjeno, ali nedostatak aplikacija je nesto preko cega se ne moze preci
bolje uzmi HD2 na crno za 500e nego n900 za istu tu cifru

gotovo je. posle skoro 10 god ostavljam nokiju. prvog fona se i ne secam kako se zove, neka cigla bez kartice, firmin(to je bilo i ranije. '98 ). 5100-3330-6600-6630-n82(extra za svoje vreme) i napokon n97 koji me je totalno razocarao. u pocetku nije skroz, vec pojedinim osobinama tj manama. kamera-posle n82 sok, svaka fotka sa blicem krs pun suma i osvetljen sa leve strane. i sad kada slikam dete trazim zeni telefon (moj stari n82). widgeti-pet redova sa odredjenim polozajem. izbor prakticno nula. prilagodjavanje svedeno na biranje reda. jedan desktop. treba mi doktorat da bih dodao malo zivosti-efekte. ah da, za to treba hack, a njega vise nema. ram-sok 128mb i to nesto cudno izdeljenih. nema podrsku za divx (dobro, to sam znao pre kupovine). kada malo bolje razmislim kao da imam 3,4 godine star telefon samo ima veliki touch screen. a onda slucajno naletim kod drugara na htc Touch Pro2 ali sa spb shellom (tada nisam ni znao sta je to). dobro, kazem, al kamera bas krs. onda naletim na samsung omnia2, ekran extra izgleda i ne desava mi se da slucajno upalim app dok skrolujem, pa vidim desktop pa vidim widgete, nesto bas i ne laguje kao sto pricaju (mada ni n97 nije rz-brzotrz). kamera, ajd moze da prodje. pa igo. pa na omniji spb. e tu sam poklekao, spb shell je ono sto ja trazim od prilagodjavanja. kad se samo setim handy shella, kao deca da su se igrala. doduse skupljam hrabrost (citaj: pare) za mozda i htc hd2. svakako ce u sledecih par dana da padne jedan.
umalo da zaboravim. fm transmiter, zali boze para i mesta u telefonu (isprobao prvo na caletovoj n79 pa naivno pomislio da ce isti biti u n97)
p.s. ako se neko razmislja da odustane od n97 iz slicnih razloga, neka saceka mesec, dva. verovatno ce spb da napravi shell i za symbian sada posto sam ja odustao od njega
pozdrav svima
umalo da zaboravim. fm transmiter, zali boze para i mesta u telefonu (isprobao prvo na caletovoj n79 pa naivno pomislio da ce isti biti u n97)
p.s. ako se neko razmislja da odustane od n97 iz slicnih razloga, neka saceka mesec, dva. verovatno ce spb da napravi shell i za symbian sada posto sam ja odustao od njega

pozdrav svima
Poslednja izmena od milkobgd u Ned, 24. Jan 2010. 11:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Ninolina
- Moderator
Hmm, interesantno je da imate takve probleme
Ja ih nisam imala ni sa jednim primerkom 97ice
možda je problem do mreže koju koristite ili konkretno do mesta gde živite a da je signal tu inače problematičan