Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
dzoka iskreno da ti kazem za te "Sve za mob" nisam cuo nijednu losu rec, mozes i kod njih uzeti opremu za gps, al pogledaj i po prodavnicama i trazi Nokia LD-W3 to ti je gps resiver, jedan od boljih za te pare, trebalo bi da ga ima po prodavnicama mobilnih telefona a mozda i u prodavnicama kompjutera.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
gallee ne bih se slozio sa tobom, jer moj drug ima n73 i ja sam mu snimao .sis app. moze biti da je problem u sertifikatu ili je ta app. za stariju ver. symbiana, znaci moze da otvara i .sis i .sisx app. jedini problem je sto se .sisx nemoze sertifikovati vec samo .sis.
bmbl proveri da li ti pri instalaciji pise:
expired sertificate
ili sertificate error.
bmbl proveri da li ti pri instalaciji pise:
expired sertificate
ili sertificate error.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Moze N73 da otvara i .sis. i .sisx fajlove. Ali on otvara samo one .sis fajlove koje su pisanje za njegovu verziju operativnog sistema, a mislim da aplikacije koje ti pokusavas instalirati su one za starije verzije kad vec nista ne mozes instalirati. A ako se javi "expired certificate" samo vratis datum na 2006, instaliras i vratis na 2007. Medjutim ako se javi nesto u fazonu "certificate error" onda vjerovatno trebas sign-ovati aplikaciju za svoj telefon sto je malo komplikovanije od vracanje datuma ali je i to dosta jednostavna radnja. 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
gallee, ne shvatas. On moze instalirati sve .sis fajlove KOJI SU PRAVLJENI ZA SYMBIAN 3RD EDITION VERZIJE 9.1/9.2 jer gde god skida fajlove bilo oni .sis ili neki drugi 100% je naznaceno za koju verziju symbiana je program tako da se ne boji da nece podrzati ako skida za pravu verziju OS-a. Doduse, ima nekih programa koji su pravljeni za samo neke modele N serije pa nece podrzati N73 ali sve u svemu on po pravilu podrzava i .sis fajlove ali samo one koje su pravljene za taj OS.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Kako nisi kad ih se ja sit napljuva gde god sam stigao,tip prodaje PROVERENE (krekovane besplatno ali tu je on da naplati) aplikacije koje vam nece OSTETITI telefon da mora u servis (buaaaaaaahahahaaaa,koja glupost) i koje vam nece upropastiti softver telefon pa da morate da platite 20 eura za flesovanje (em moze da se flesuje od kuce,em nije flesovanje nigde 20 eura,em postoje 2 nacina za formatiranje,ali lik to NE ZNA jos uvek a prodaje softver),em se javno na jednom forumu hvalio kako on garantuje da ce sve to da radi jer U SVAKOM TRENUTKU POSEDUJE (ovo je jako vazno zato boldovanje) po 20-ak telefona na kojima to isprobava (normalno razliciti modeli,nisu svi 3650,7650 i sl...) i na kraju krajeva SKUP JE,pa piratski CD-ovi se krecu po 100-200 kinti plafon,kod njega i do 1000 dinara,takvog ne bih preporucio ni neprijatelju!!kljun napisao:dzoka iskreno da ti kazem za te "Sve za mob" nisam cuo nijednu losu rec...
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Veruj mi da neces pogresiti ako tako uradis,mislim da sam ga nasao na Krstarici da se reklamira,i tamo ga pocepao (intelektualno) ki svinjce mrsan dzak (seljacka fora)
koliko je lik neznalica,lazov (pazi reklamu,kupite od mene da vam NE CRKNE telefon ako isto to skinete sami sa neta,cccc...) a tek sto dere sa cenama... nesto krekovanih aplikacija,igrica i melodija za 800-1000 dinara,ma idi begaj,sve to mozete skinuti i sami sa gomile mesta,zabodes se uz komp na sat vremena i imas sve to i jos 800-1000 dinara u dzepu!!
E da,a kad sam mu skrenuo paznju da su mu memorijske kartice skuplje nego u radnji on se izvlacio kako su njegove PROVERENI ORIGINALI (???) jer ih kupuje od uvoznika a daje SAMO 1 godinu garancije jer njegove kartice imaju LIFETIME garanciju pa nece da cuva garancije svojih musterija u SVOJOJ fioci (to bese tako ide,garancija ostaje kod prodavca???) sledecih 99 GODINA,e Pero,Pero (mislim da se tako zove)!
Pozdrav

E da,a kad sam mu skrenuo paznju da su mu memorijske kartice skuplje nego u radnji on se izvlacio kako su njegove PROVERENI ORIGINALI (???) jer ih kupuje od uvoznika a daje SAMO 1 godinu garancije jer njegove kartice imaju LIFETIME garanciju pa nece da cuva garancije svojih musterija u SVOJOJ fioci (to bese tako ide,garancija ostaje kod prodavca???) sledecih 99 GODINA,e Pero,Pero (mislim da se tako zove)!
Pozdrav