Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Mhm,najverovatnije da bi, kao tesko mehanicko ostecenje...
Verujem da je sirok spektar stvari koje spadaju pod mehanicka ostecenja :roll:
Poslednja izmena od leonine u Pon, 31. Okt 2011. 13:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia 6600 slide; Nokia E72

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

VeNoM, ni ja to nisam bas najbolje shvatio da li to ulazi u neku "vrstu ostecenja" telefona, Sto ce tice prodavaca telefona, ti cim skines foliju koja pokriva ekran ( po njihovom ) napravio si ostecenje... Salim se naravno, ali samo udar groma u telefon koji se puni ako ti kuca nema gromobran ti spada pod garanciju a ostalo... 0 bodova :angry:
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Ja samo da se javim! Telefon ni ovaj put nije popravljen :x Ovih dana ga nosim u Telenor i pokušaću prvo ljubazno da ih zamolim da nam zamene aparat. Ako ne bude išlo, videćemo koje argumente ćemo upotrebiti.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Zasto mi pise,prilikom prebacivanaj muzike,parametar is incorect?
Pre mi to nije pisalo .

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

varicak, ako bilo kakva pomoc bude trebala, javi se.
Meni je konkretno mts poslao zvanicno dopis gde kaze da se telefon kupljen u mts pslovnici ili nekoj radnji koja prodaje mts usluge nakon treceg servisa menja za nov uredjaj. Mada, pitanje je kakva je praksa kod Telenora.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

varicak, zao mi je sto je sistem bas morao da se slomi na tebi i leo9, ali se nadam da ce se sve rijesiti u vasu korist!
annaBG, jel mozes da prebacis pjesmu sa kompa na mob ?! Kako pjesmu prebacujes? Kablom sa preko OVI-ja ili kao USB?

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

Hvala svima na korisnim savetima i ljudima koji su me uputili u svet softvera na PM.

Pitanje za korisnike telefona, u čemu nosite telfon: silikonska čarapa, fabričkoj futroli, flip out možda?

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

U četvrtak nosim telefon u Telenor i odmah ću tražiti novi, pa ćemo videti šta će reći. Pogledaću na dekleraciji ko je uvoznik pa ću biti spreman na sva iznenađenja. Mislio sam da ga odnesem u kompletnoj kutiji i da tražim odmah novo pakovanje. Znam da to ne mogu da dobijem odmah, ali malo da podignem ulog :angry:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Felix55, iskreno, ja nemam nista od toga, ali ga uvijek nosim u dzepu od jakne u kojoj ne stavljam ni kljuceve ni sitni novac tako da se mogu pohvaliti da mi tel i nakon 3 godine izgleda malte ne kao nov ;)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Felix55 fabrička je dosta kruta i nju sam samo jednom upotrebio na min i više nikada.najbolja stvar je možda ono čudo što koristim za arc tj kao čarapa od pliša i tome slično.a najbolje ti je da dati mob ne nosiš po tim čudima jer ćeš ga veoma teško ogrebati ali veoma...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

varicak, naravno. Tako sam predlagao i leonine. Odnesite telefon u kutiji i takvog trazite novog. Znaci, bez kutije... 0 bodova!
Felix55, mozes da ga cuvas u cemu hoces, ali ako ti telefon ispadne, nista ga sacuvati nece. Samo pazi na kljuceve i na sitni novac i sve je cool :)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Prebacujem preko kabla koji sam dobila uz mob .

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Molim vas, koji pišete o problemima sa realizacijom garancije, da ne širite priču o tome u ovoj temi jer o tome postoji već tema i bolje je za sve da se tamo nađu ove informacije, a usput da se ova tema ne zatrpava i ne ide u OFF..:) Hvala..:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

annaBG, opet mi nisi puno rekla... Ok, telefon je spojen kablom za mob, ali da li prebacujes slike preko OVI-ja ili telefon koristis kao USB pa tako prebacujes, odnosno kopiras iz foldera u folder ?! Znalo mi se prije desavati da sam takve probleme imao kad sam prebacivao sa OVI-ja na tel...

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Ninolina, u pravu si :) . Ja cu evo za vikend kompletan problem da iznesem na toj temi kao i neka nova saznanja koja imam napismeno od mts-a i jos nekih. Ljudima ce znaciti da to procitaju i da znaju kako da se izbore za svoja prava.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Prebacujem iz foldera sa ompa u folder na mobu Sounds (copy-paste)
Izgleda da je puna memorija.
Memorijska kartica je 4GB.
U Gallery : Imam 14 fotografija (slikanih mobom) i 16 slicica od Garmina (slicice su znak pitanja,strelica,lupa,slika znaka plus i minus...Ne znam odkud tu,valjda tako mora,ali m nerviraju :) )
U Songs: Imam 48 pesama.E sada ne znam kada ih stavim u playlist,da li se te pesme dupliraju? Tu imam 12 pesama.
Imam Ovi,Garmin i recnik neki mali.
Nita vise.
Da li je moguce da je memorija 4GB puna?!

p.s.jos jedna stvar me zanima,kada mob iskljucujem sa kabla,uvek mi pise "Garmin Mobile XT detected.Launch now" Sta hoce od mene?? :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

annaBG ako je neka naša e72 ona dolazi sa ovi maps koje zauzimaju svega 3.2gb a možda i više.ja kada sam uzeo mob toliko je bilo tako da mi je od memorije ostalo nekih 400mb a možda i manje.kako sam lepo izbrisao taj folder.
proveri da li imaš nešto na mem telefona možda je tu malo popunjena situracija.
to što ti izlazi je zbog onog fajla koji treba da se preimenuje cardreader.nešto koji se nalazi u 2 direktorijama ne mogu da se setim tačno koja koristi find iz xplore.a da i taj isti fajl je odgovoran za potrošnju baterije jer drži garmina u pozadini.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

pozdrav ljudi. zanima me kakve sve futrole postoje za E72? kad sam kupio telefon uzeo sam onu koznu za E seriju, ali nakon mesec dana, posto je ta futrola bas stegnuta, poceo je da se izlizuje telefon sa po coskovima :chytry: odmah sam uzeo silikonsku, al i ona je pocela da me nervira posto je telefon glomazan i bez nje :D
kakve futrole vi koristite?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

darkonda za njega baš nikakvu.nema potrebe jer je kvalitetno odradjen 8)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

ne kazem da nije, ali kad ispadne na beton kvalitetna obrada mu nije od neke pomoci :lol:
na ebay postoji dosta koznih, ali kod nas jos nema :S

Odgovori