Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 520
severac, odmah salji Feedback Microsoftu preko opcije Feedback u telefonu!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Да, и мени се десило пар пута.severac napisao:Primetio sam bug da nece da ugasi svetlo na ekranu posle minut na koliko je namesteno, nego drzi neograniceno. Jednom sam primetio kada nisam telefon koristio dugo, da i dalje svetli ekran.Retko se desava, ali nije da se ne desava.
Е, а овај скајп ми није баш најјаснији. Некада ми стиже обавештење о поруци, некад не.
Последица тога је да стално морам да проверавам да ли је шта стигло. Јел неко има сличних проблема?
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sub, 28. Feb 2015. 23:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Jel si ga omogucio u battery saver da radi u pozadini? Takodje i u opcijama skajpa jel si omogucio push notification?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Јесте, све сам укључио, али не вреди. Једноставно, некад ради скроз добро, некад не шаље обавештења...
Pre par dana je izasao update za skajp? Jel si ga apdejtovao?
Ako nisi probaj, mene zeza jer mi stalno izbacuje neku gresku.
Ako nisi probaj, mene zeza jer mi stalno izbacuje neku gresku.
Posebno Skajp kad izbaci notifikacije da su stigle nove poruke, ali ukoliko procitam ih sa kompa, ono i dalje na mobu stoji da je neprocitano. I tako se samo gomila, nije sinhronizovano.
- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 01. Dec 2013. 14:12
- :: Хуавеи П10 мате
- Kontakt:
Мени се ово повремено дешава. Нема правила. Дешавало се да никада нисам добио неко обавештење, иако је оно уредно ''прошло'' на рачунару.
Ћирилица се пише срцем.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pre nekoliko meseci Skyoe je otpoceo postepeno uvodjenje "tehnologije aktivnog uredjaja". To znaci da obavestenja izlaze samo na uredjaju koji je trenutno aktivan. Ako nijedan nije aktivan, obavestenja idu na sve uredjaje. E sad, ponekad se sistem i malo zbuni 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Da li je moguce instalirati cirilicnu tastaturu na ovaj uredjaj, a da nije makedonska, ruska i tako dalje?
Muku mucimo sa tim, drugarica ima i zeli bas srpsku cirilicu. Na kraju ce menjati telefon zbog tastature
Hvala.
Muku mucimo sa tim, drugarica ima i zeli bas srpsku cirilicu. Na kraju ce menjati telefon zbog tastature

Hvala.
Ne .
Divno
Obozavam windows
Hvala

Obozavam windows

Hvala

Postoji aplikacija za srpsku cirilicu za windows 8, ali za wp 8.1 je nazalost jos uvek nema.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
dolazi cirilica sa w10 .
- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
На коју апликацију мислиш? Ако мислиш на ''Serbian keyboard'' имам је на 8.1.
Ћирилица се пише срцем.
da, na Serbian Keyboard mislim. evo ja sam na Denimu i pise da ta aplikacija nije kompatibilna sa mojim uredjajem:
http://imageshack.com/i/f0qe1qDsj
a u opisu pise da radi na wp 8.1

Kolege ja se izvinjavam ako je već negde pisano jel postoji mogućnost da se dekodira ovaj telefon u kućnoj radinosti ili preko neta otključavanjem kodom?
Koliko ja znam ne a i u servisu je neisplativo, em se ceka danima em kosta najmanje 40€, raspitao sam se ja pre 2 meseca.
9R94, hvala puno na odgovoru. Ja sam malo čitao na netu neki čak kažu da je nemoguće još dekodiranje, a neki koji kažu da mogu košta oko 40-55evra. Tako se i kreće cena ovde kod mene, malo pre sam proverio. Što je iskreno ne isplativo, kao što si i rekao..
Nema na cemu. Pa da, za neke modele je moguce a za neke lumije jos nije moguce dekodiranje. Moguce da zato nasi operateri nisu ni zakljucavali telefone sto se uzmu na ugovor uz paket. Jedino se isplati ako nadjes neku za 10€, pa da je dekodiras 

- Дејан_Свитац
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Одеш у подешавања- регион- поставиш да држава/регион буде САД, искључиш телефон и поново покренеш. На крају преузмеш апликацију и уживаш у писању порука српским писмом.ilija98 napisao:da, na Serbian Keyboard mislim. evo ja sam na Denimu i pise da ta aplikacija nije kompatibilna sa mojim uredjajem:
Ћирилица се пише срцем.