Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Re: Nokia Lumia 920

Post od IDzO »

Stigao je i meni apdejt. :)
jel ima negde zvanično šta nam novo donosi "black"?

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
:: Nokia Lumia 930

Post od marko75 »

Meni je za Poljsko trziste,a region podesen na Srbiju i nemam apdejt.Jel fora u regionu ili necem drugom?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Na ovom linku možeš videti da li za tvoj model ima apdejt: http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/
Moja Lumia je za Eng tržište i to za Vodafone.
Meni svakako u Nokia i Hotmail nalozima namešteno da bude UK region, ali najbitnije je da vidiš na toj listi ko ti je nosilac (O2, Tim, Vodafone...).

open-mind
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 19:32
:: Samsung Galaxy S4

Post od open-mind »

Update jedno veliko nista... koja je to ubleha, ne zna se ko je gori, ms ili nokia...nije ni cudo sto su zavrsili zajedno na kraju... samo mi nije jasno, jel im za ovo trebalo par mjeseci da puste update...

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marko75 »

IDzO,ma znam za taj link.Kad sam cekao Amber,pojavilo se coming soon i stajalo tako par dana,ja sam uradio apdejt preko nokia software updater for retail,jer nisam mogao da cekam.A sad stoji Waiting for approval,pa ce tek onda coming soon,pa Available.Ko ce to da ceka,a vec dugo cekam :D .Probao sam promenom regiona ali nece.Al ajd sad,sta je tu je.Cutim i cekam.

xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 11:37

Post od xxxx »

Update-ovao sam ga na Black ali nisam dobio Nokia Beamer imam Photo Beamer,a nema ga ni u store.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ni ja nisam dobio Nokia Beamer, ima neki Beamer na Store-u, ali licno, ni ne treba mi, Photoshare WiFi sve resava, kao i SendtoPC i AirShare :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

miodrage, Odusevljavaju me tvoji postovi i komentari na ovoj grupi i samo da znas da sam se samo zbog tebe registrovao na ovaj forum! :oops: :D

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
:: Galaxy S7 g930f
:: Huawei medpad T1 8.0

Post od McSkiltron »

E vidim da je vec neko postavljao pitanje slicno ali mi nije jasno...moj tel je sa italijanske mreze 3 (tre.it) ali mi je na tel sve podeseno za srbiju. a recimo na listi za italiju ceka se na odobrenje a kod nas je dostupno, da li ce sad meni doci update za srbiju ili cekam italijanski?
- "Za svako resenje postoji problem!" True story

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sergius, hvala uvek je lepo imati obozavatelje :)
McSkiltron, update ces da dobijes kad tvoja mreya sa koje je uredjaj dobije taj update. Ako ti se jako zuri, mozes sve sam da uradis preko Nokia software updatera. ja preporucujem da sacekas, jerponekad se neki bugovi tek kasnije otkriju, pa onda Nokia i MS reaguju izbacujuci update, pa onda vi to dobijaju od onih koji su Black vec dobili, odnosno prepravljaju se planirane verzije update-a za one koji tek ocekuju da dobiju.
Inace ja sam update dobio medju prvima, a na mojoj mrezi (SFR Francuska, CV) pise da je jos waiting for approval... ni to nije sve tacno. sa druge strane italijanske mreze su jedne od prvih dobile update u Evropi. Polako, dobices, samo strpljenja.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sergius, hvala uvek je lepo imati obozavatelje :)
McSkiltron, update ces da dobijes kad tvoja mreya sa koje je uredjaj dobije taj update. Ako ti se jako zuri, mozes sve sam da uradis preko Nokia software updatera. ja preporucujem da sacekas, jerponekad se neki bugovi tek kasnije otkriju, pa onda Nokia i MS reaguju izbacujuci update, pa onda vi to dobijaju od onih koji su Black vec dobili, odnosno prepravljaju se planirane verzije update-a za one koji tek ocekuju da dobiju.
Inace ja sam update dobio medju prvima, a na mojoj mrezi (SFR Francuska, CV) pise da je jos waiting for approval... ni to nije sve tacno. sa druge strane italijanske mreze su jedne od prvih dobile update u Evropi. Polako, dobices, samo strpljenja.

xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od xxxx »

Imam problem sa Nokia Mix Radio-m,stalno mi pise da nije podrzan za nas reon,probao sam da promenem reon ali se isto desava.Na 820 mi radi normalno.
Slika

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

xxxx, promeni region i u Nokia nalogu i na hotmejlu pa ce ti raditi. Ali ako posle vratis SRB i ako se osvezi ili apdejtuje aplikacije opet ti nece raditi.

xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od xxxx »

Gde se to podesava,nasao sam samo nokia account i koji region da stavim?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

xxxx,
1. Nokia - klik - Personal information i promeni Country/region
2. mail.live.com - idi na podesavanja svog profila i nadji Personal info i tamo promeni regiju

xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od xxxx »

IDzO napisao:xxxx,
1. Nokia - klik - Personal information i promeni Country/region
2. mail.live.com - idi na podesavanja svog profila i nadji Personal info i tamo promeni regiju
Uspeo sam,hvala na poci :D

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marko75 »

Covece,u celoj Evropi samo jos za Poljski CV stoji Waiting for approval.Kazakstan,Rusija i Ukrajina su dobili Coming soon danas,i ostala je samo Poljska.Kakav sam ja baksuz.Da sam imao Kineski ili Indijski,posto su oni valjda prvi dobili apdejt,zbog mene baksuza i oni bi tad bili poslednji.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

marko75, Ako se ja dobro secam ti si medju prvima dobio Amber ne? Ja sam medju poslednjima dobio Amber, ali medju prvima Black.
Pisao sam jednom vec o tome, da Nokia razlicite regione odlucuje da ukljuci u update kao prve. Za Portico, USA i Canada su bili prvi.

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
:: Galaxy S7 g930f
:: Huawei medpad T1 8.0

Post od McSkiltron »

miodrage, hvala, :) ipak bih da sacekam da mi oni sami posalju update... a reci mi samo nesto realno... sta si dobio time sto si presao na black.
- "Za svako resenje postoji problem!" True story

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nista posebno, Glance 2.0 sa bojama i notifikacijama, i danas instalirao Nokia Beamer (ne mere bez Black)

Odgovori