Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Milic88, moguce da nece da ucita prevode zato sto naziv prevoda nije identican nazivu filma. Tad sigurno fabricki video player nece ucitati prevod, i takodje mora biti novija verzija softvera od prve a pretpostavljam da jeste tako da ostaje to sa preimenovanjem da probas.
prevod otvori na kompu u notepadu. idi na "file", pa "save as", i onda u prozoru koji ti se otvori u padajućem meniju gde je encoding, odaberi "unicode", pošto se srt. titlovi uglavnom sa neta skidaju u ansi kodu. ovo će ti sigurno aktivirati titlove na telefonu
Nece da aktivira ni kada prebacim u unicode. Imam samo ovaj fabricki player.Titlovi su prebaceni iz ansi formata u unicoding i nista.Imam najnoviju verziju softvera.
Kada sam prvi put ubacila film u telefon nije hteo da mi aktivira prevod.Aktivirao ga je tek kada smo azurirali softver.Sada ponovo ne radi, instalirala sam i najnoviju softver verziju i nece. Da li treba da instaliram neki player? Fabricki mi ne aktivira titl ni kada prebacim u unicode.
Milic88, ovako... O tome smo dosta pricali pa cu jos koji put da ponovim Recimo da imas nekakav film "zavodnick.avi" i hoces da ga pustis zajedno sa prevodom... Onda moras i prevodu da promijenis ime u zavodnick.scr ( ja mislim da je .scr extenzija za prevode, ali nisam siguran, ali uglavnom da film i titl imaju isti naziv ). Nadam se da si me skontala i da sam dobro objasnio
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zavodnick,Prebacila sam , ali mi nisi bas najbolje objasnio. Da li da kopiram da bude indenticno ili da preimenujem u telefonu? Ne razumem se bas najbolje.
Mozda bi bilo najbolje da ubacim neki player jer preko fabrickog nikako ne mogu da pustim.
djoxie, Prebacila sam i nije se aktivirao prevod? Da li znas koji player da skinem, jer ovako nece da aktivira?
leonine, (leo9) je postala pravi poznavalac mobilnih telefona Elem, moram da dodam da jako veliku Pizzero bazu tema, mozes da nadjes na ipmart forumu Sretno!
piroman, sada se uz pomoc google vrlo lako dolazi do dobrih tema, samo ukucaj ono sto zelis kao naprimer "symbian premier themes".
Sada i ovi nudi ponekad u promotivnom periodu dobre teme ali treba se stalno pratiti ovi i upecati ih kad su free.
deksicom, ako su teme onih horor filmova koje si izbacio, onda je bolje da ih nemam leonine, bitno je da nas se sjetis ponekad i da nekom das poneki dobar savjet! Neki ljudi nisu imali E72, ali iz tvog slucaja ce moci nesto da nauce
@piroman - na sajtu nokia labs imas prelepu aplikaciju nokia bubbles i naravno besplatna je,a za temu preporucujem MeeGo Maximo preko Ovi, takodje besplatna.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.