Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Re: Nokia N95 8GB
pas na svojoj crnkinji imam instalisano best task menager, best battery saver,gmail, youtube, best msgstorer, 2 opere 1skajp, joiku spot, best full screen caller, garmina, large time, xplore i to bi bilo to.probao sam gomilu stvari i sve sam to brisao jedino je ovo što sam u više navrata korstio.
a da imam i onaj rompatcher.
inače lepa kupovina i po meni je to jedna odlična nokia a možda i najbolja koju je ova firma izbacila.i dalje je koristim i veoma sam zadovoljan.
a da imam i onaj rompatcher.
inače lepa kupovina i po meni je to jedna odlična nokia a možda i najbolja koju je ova firma izbacila.i dalje je koristim i veoma sam zadovoljan.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
pas, napisi sta ti treba pa cemo videti sta se i gde se moze naci. Ako zelis veci broj aplikacija prvo moras hakovati telefon jer veci broj dobrih aplikacija nije potpisan.
@ loki13 zanima me sta radi taj skype(da li se radi od video chatu preko telefona) , takodje me zanima garmin . znam da je deljenje piratskog sadrzaja zabranjeno javno na forumu ali tu su pm poruke
@ VeNoM , sta radi taj best task menager, joiku spot, large time.
@ Deksi ako dodje do hakovanja tebe cu iscimati da mi objasnis.
e sad, najveovatnije je momak sto je prodavao telefon stavio novu masku, a pritom nije maska A klase, ponekada kada stisnem dugme za slikanje(pod odredjeni uglom) nece uopste da primi komandu tj. nema onaj prvi klik za fokus.
i maska sa strane nije zalepljena , jer koliko sam shvatio kod novog telefona sa strane je nanet nekakav lepak da drzi masku pricvrscenu za kuciste tefona ili kako se vec zove..
da li postoji neki nacin da se ovi 'problemi' otklone a da ne ukljucuju kupovinu nove maske.
sve u svemu hvala ljudi

@ VeNoM , sta radi taj best task menager, joiku spot, large time.
@ Deksi ako dodje do hakovanja tebe cu iscimati da mi objasnis.
e sad, najveovatnije je momak sto je prodavao telefon stavio novu masku, a pritom nije maska A klase, ponekada kada stisnem dugme za slikanje(pod odredjeni uglom) nece uopste da primi komandu tj. nema onaj prvi klik za fokus.
i maska sa strane nije zalepljena , jer koliko sam shvatio kod novog telefona sa strane je nanet nekakav lepak da drzi masku pricvrscenu za kuciste tefona ili kako se vec zove..
da li postoji neki nacin da se ovi 'problemi' otklone a da ne ukljucuju kupovinu nove maske.
sve u svemu hvala ljudi
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
pas,
skype-ti omogucava internet telefoniranje,prakticno je besplatno
best task menager- imas pregled aktinih procesa (aplikacija),gasenje istih....
joiku spot-pravljenje wi-fi hot spota od telefona
large time-veliki sat kao screensaver
skype-ti omogucava internet telefoniranje,prakticno je besplatno
best task menager- imas pregled aktinih procesa (aplikacija),gasenje istih....
joiku spot-pravljenje wi-fi hot spota od telefona
large time-veliki sat kao screensaver
D500&E71
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
pas na koju tačno masku misliš?ako je ona sa strane i iza nema lepka.ona se skida veoma prosto tj samo se "ičepi" i to je to.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
VeNoM, slazem se u potpunosti s tobom. Ovaj telefon, koji je prethodnik moje N8 je zaista nesto posebno!
VRH!

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
VeNoM mislim na ovu masku odmah iza ekrana tj. ova sto ide preko dugmeta za kameru i multimedia dugmeta.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
pas ona kao gumirana.lako se skida.imaš na YT kako ljudi to lepo rade sa jednim potezom.ja sam je isto lako skinuo.
Imam jedan problem sa prednjom kamericom. Kad upalim standardnu kameru, i kad prebacim na prednju nece da otvori i pise "UNEXPECTED ERROR OCCURRED. POWER OFF THE DEVICE AND RESTART" Koji je problem i sta ciniti?
Dulinjo, si pokusao mozda da upalis i ugasis telefon,pa da opet probas?
jesam, to sam prvo uradio, i opet isto to pise posle svakog pokusaja paljenja kamere. jel znas mozda u cemu je problem?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Dulinjo, mozda je nesto ubagovao,reinstaliraj mu sw pa onda vidi (to mozes i u kucnoj radinosti),ako ni to ne pomogne onda je neki hw kvar,te mora ici kod majstora
D500&E71
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N95 8GB
Mozes da probas da odradis hard reset pa onda vidi kako ce se ponasati
Note IV N9100 dual
Radio sam hard reset i sw reinstalirao ranije nekoliko puta, jos kad sam ga hakovao, i opet nista.
Dulinjo, e onda mi to mirise vec na servis da bi trebao da ga odnese nazalost...
uhh steta. A od prilike koliko bi kosta servis za prednju kamericu? I da pitam jos maske original koliko kostaju? posto mi se kinez maska ne uzima.
najverovatnije, zato sto sam pokusao dosta stvari da uradim i nisam uspeo. a sta mislis sta je pametnije uraditi posto zelim da promenim masku celu, izlizala se, ne vide se brojevi. Sta je tu pametno uraditi?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Сва та накнадна буџења су питање шта ће после бити и колико ће све радити како треба.Нпр ја имам н82 којој сам разбио екран и имам две могућности,прва замена екрана за 2000дин. са наводно екраном на коме ће се лоше видети на сунцу и други екран од 3000дин. који је наводно оригинал,а врхунац приче сервисера је да било који ако ми уграде немам никакву гаранцију тако да искрено нисам паметан шта да радим.Ја ти причам о мом проблему, а знам да да ти сада имаш проблем, алк сам хтео да ти кажем да је најбоље да позовеш неки проверено добар сервис и да питаш колико ће те коштати тај захтев да би видео своју рачуницу
Note IV N9100 dual
iskreno, bez garancije mi se bas i ne uzima nista. A ti dobri servisi su bas skupi koji daju i garanciju. za te pare moze da se kupi dobar nov telefon. Ne znam ni ja sta da radim, sta je pametno raditi. a o kinez maskama i delovima uopste ni ne zelim da razmisljam