Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

djoxie, ako je to tacno sto si napisao onda je to odlicno resenje, jer nema nista bolje od ofice programa.
annaBG, poslusaj savet.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

deksicom, to je vest stara vise od dve godine, a i logicno je da je tako za poslovnu seriju.
evo sad sam proverio i sam i evo modele za koje je free:
e5, e51, e52, e55, e63, e66, e71, e72, e75 i e90.
ima uputstvo kako da se updatuje na verziju 6 (ukoliko se u telefonu nalazi stara verzija), kao i link ukoliko ga uopste nema u telefonu i automatski izbacuje da je free i moze da se downloaduje na fon
::luv phonez::

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

djoxie, eto vidis to nisam znao a nikad nisam ni koristio neki telefon iz E serije, tako da je opravdanooo.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Pratila sam upustva kako da apdejtujem Quickoffice http://www.quickoffice.com/tutorials/,ali nakon sto kliknem na updates and upgrades,on mi otvara sajt quick office i nigde ne vidim opciju da preuzimanje,updejtovanje,vec da preuzmem user gudes,spell check dictionaries,sample office templates,sudoku for quickoffice.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

annaBG, koju imas verziju u telefonu?
idi na cistu instalaciju, tj idi na sajt quick offica, izaberi quck office for symbian s60 i u polju za pretragu ukucaj e72 imoci ces da downloadujes

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

dajte neke novosti o ovmo novom firmware-u v81.3 ...vidim da je izasao ali nema changeloga pa ako je neko update-ovao neka napise koje su prednosti/mane, sta je novo primetio...
Iphone 6, space gray

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Najzad kupljen danas nov za 210 eu. i jednom reciju ovo je telefon. Izrada je odlicna i primetna je brzina u odnosu na n79. Nema srpskog jezika mada mi i netreba.
Nisam ga jos detaljno ispregledao ali nevidim da ima trans miter. Dali postoji uopste trans miter u E72.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

deksicom napisao:...i jednom reciju ovo je telefon....
To su vec tri reci... :D
Cestitke.
Koliko je meni poznato ovaj model nema FMT.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Nema :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Fox, hvala.
Da se nadovezem na gornje poruke gde smo pisali o aplikaciji QuickOffice. Ovu koju sam ja dobio uz telefon sam samo azurirao i registrovao i sada je kompletna i dostupne su sve opcije.
Otome je i pisao djoxie, i to je tacno.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Meni trazi pare,ne dam pare :) Tako da cu pokusati opet,pa javljam sta sam uradila :)

Koliko je pala cena telefona!?Mislim,ocekivano,nije nov model,ali sam mislila da je ipak nesto skuplji.
Odlican je mob,neka te lepo sluzi :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

annaBG, to je cena na crno a ona druga je oko 300 eu.
Tako sam ovaj put odlucio, dosad sam telefone kupovao kod telenora a svi znamo koje su cene kod njih u poslednjih godinu dana. Sad sam se resio ovako pa kako bude jer puno mojih prijatelja kupuje telefone na crno i oni rade normalno.

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

ne bih da budem previse ostar, ali mislim da kupovina ovog modela u ovom trenutku za 300 evra je bacanje para u doba kada android cepa sve pred sobom. Ja sam kupio ovaj fon jos u februaru ove godine nadajuci se da ce symbian raditi jos na ovoj verziji i ovom softveru ali oni su digli rruke koliko vidim i okrenuli se Symbian Anni...jos jednom, ima li neko iskustva sa verzijom 81.3?
Iphone 6, space gray

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

deksicom, Čestitam, da se dugo i zadovoljno koristiš.

kunkun, Nemamo još uvek iskustva. Niko ne dira ono što radi. I da možda jeste bacanje para za nekoga ko se loži na velike ekrane i najnovije igrice. Kome treba telefon koji ga neće izdati kada mu treba E72 je logičan izbor. Samo treba razlučiti šta ti je potrebno.

Svi ostalo, Zašto ovaj OVI(Nokia) za svaku aplikaciju koju skinem traži svaki put da pokupi nekakve informacije tipa godine i pol korisnika?
Da li postoji način da se one normalno pokrenu bez toga da svaki put mora na net da im pošalje te informacije, mnogo je iritantno.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

kunkun, kome sta treba to i kupuje. Taj update je i meni dostupan i velicine je oko 1,5 mb. ali ga jos nisam preuzeo. Cim je tako mali dodatak sigurno promena nije ni primetna.
Felix55, hvala za cestitke. To ako ti ide na internet pri ulasku u aplikaciju razlog je sto si skinuo aplikaciju u kojoj je tako podeseno. To su aplikacije koje se prodaju a oni naprave i takve iste verzije u kojima ima reklama ili tako neke konekcije kao kod tebe.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

smaraju brate sa tim konektovanjem na net, skoro svaka igra im to trazi.. taj ovi je cista glupost, nista pametno nema! sto ima to i kosta..

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

darkonda, nije to samo ovi odnosno nokia store, takva ista stvar je i sa android marketom i cak puno vise zastupljenije. Tacnije to su reklame koje idu uz igricu ili program da bi ista bila besplatna za tebe... Ako smetaju reklame onda je kupis i to je to. :)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

djoxie napisao:annaBG, koju imas verziju u telefonu?
idi na cistu instalaciju, tj idi na sajt quick offica, izaberi quck office for symbian s60 i u polju za pretragu ukucaj e72 imoci ces da downloadujes
Nude mi probnu verziju za dzabe,a to je predpostavljam vremenski ograniceno ili nije pun paket.Tako da cu da pokusam da nadjem na nekom drugom sajtu,pa da ubacim u mob

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

annaBG, očigledno ne radiš nešto kako treba, jesi izabrala model e72?
mora pisati da košta nula dolara tj eura

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

annaBG, kod mene je u opcijama postojala mogucnost registracije gde sam ja samo upisao meil adresu i dali zelim noviju verziju posto je dostupna, zatim done i povezao se na internet i to je to.
Opciju za registraciju potrazi pod help ili pomoc zavisi od jezika koji koristis.

Odgovori