Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
deksicom, to je vest stara vise od dve godine, a i logicno je da je tako za poslovnu seriju.
evo sad sam proverio i sam i evo modele za koje je free:
e5, e51, e52, e55, e63, e66, e71, e72, e75 i e90.
ima uputstvo kako da se updatuje na verziju 6 (ukoliko se u telefonu nalazi stara verzija), kao i link ukoliko ga uopste nema u telefonu i automatski izbacuje da je free i moze da se downloaduje na fon
evo sad sam proverio i sam i evo modele za koje je free:
e5, e51, e52, e55, e63, e66, e71, e72, e75 i e90.
ima uputstvo kako da se updatuje na verziju 6 (ukoliko se u telefonu nalazi stara verzija), kao i link ukoliko ga uopste nema u telefonu i automatski izbacuje da je free i moze da se downloaduje na fon
::luv phonez::
Pratila sam upustva kako da apdejtujem Quickoffice http://www.quickoffice.com/tutorials/,ali nakon sto kliknem na updates and upgrades,on mi otvara sajt quick office i nigde ne vidim opciju da preuzimanje,updejtovanje,vec da preuzmem user gudes,spell check dictionaries,sample office templates,sudoku for quickoffice.
ne bih da budem previse ostar, ali mislim da kupovina ovog modela u ovom trenutku za 300 evra je bacanje para u doba kada android cepa sve pred sobom. Ja sam kupio ovaj fon jos u februaru ove godine nadajuci se da ce symbian raditi jos na ovoj verziji i ovom softveru ali oni su digli rruke koliko vidim i okrenuli se Symbian Anni...jos jednom, ima li neko iskustva sa verzijom 81.3?
Iphone 6, space gray
deksicom, Čestitam, da se dugo i zadovoljno koristiš.
kunkun, Nemamo još uvek iskustva. Niko ne dira ono što radi. I da možda jeste bacanje para za nekoga ko se loži na velike ekrane i najnovije igrice. Kome treba telefon koji ga neće izdati kada mu treba E72 je logičan izbor. Samo treba razlučiti šta ti je potrebno.
Svi ostalo, Zašto ovaj OVI(Nokia) za svaku aplikaciju koju skinem traži svaki put da pokupi nekakve informacije tipa godine i pol korisnika?
Da li postoji način da se one normalno pokrenu bez toga da svaki put mora na net da im pošalje te informacije, mnogo je iritantno.
kunkun, Nemamo još uvek iskustva. Niko ne dira ono što radi. I da možda jeste bacanje para za nekoga ko se loži na velike ekrane i najnovije igrice. Kome treba telefon koji ga neće izdati kada mu treba E72 je logičan izbor. Samo treba razlučiti šta ti je potrebno.
Svi ostalo, Zašto ovaj OVI(Nokia) za svaku aplikaciju koju skinem traži svaki put da pokupi nekakve informacije tipa godine i pol korisnika?
Da li postoji način da se one normalno pokrenu bez toga da svaki put mora na net da im pošalje te informacije, mnogo je iritantno.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
kunkun, kome sta treba to i kupuje. Taj update je i meni dostupan i velicine je oko 1,5 mb. ali ga jos nisam preuzeo. Cim je tako mali dodatak sigurno promena nije ni primetna.
Felix55, hvala za cestitke. To ako ti ide na internet pri ulasku u aplikaciju razlog je sto si skinuo aplikaciju u kojoj je tako podeseno. To su aplikacije koje se prodaju a oni naprave i takve iste verzije u kojima ima reklama ili tako neke konekcije kao kod tebe.
Felix55, hvala za cestitke. To ako ti ide na internet pri ulasku u aplikaciju razlog je sto si skinuo aplikaciju u kojoj je tako podeseno. To su aplikacije koje se prodaju a oni naprave i takve iste verzije u kojima ima reklama ili tako neke konekcije kao kod tebe.
Nude mi probnu verziju za dzabe,a to je predpostavljam vremenski ograniceno ili nije pun paket.Tako da cu da pokusam da nadjem na nekom drugom sajtu,pa da ubacim u mobdjoxie napisao:annaBG, koju imas verziju u telefonu?
idi na cistu instalaciju, tj idi na sajt quick offica, izaberi quck office for symbian s60 i u polju za pretragu ukucaj e72 imoci ces da downloadujes