Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia N95 8GB
to sam i ja mislio ali nisam bio siguran. A koje aplikacije za tel su su dobre i naravno korisne? Imam dosta prostora ali ne znam koje aplikacije da ubacim.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Dulinjo, napisi sta ti treba i ako postoje za symbian s60v3 FP1 takve app nacicemo ti ih.
Ali kao prvo ako zelis i one gusarske
aplikacije telefon moras hakovati.
Kao obavezno bi trebao imati neki task manager.
Handy Taskman
Best TaskMan
Preporucujem:
Swiss Manager Pro
Ali kao prvo ako zelis i one gusarske

Kao obavezno bi trebao imati neki task manager.
Handy Taskman
Best TaskMan
Preporucujem:
Swiss Manager Pro
dekisicom, hakovao sam fon i sve sam to odradio, ali sam obrisao sertifikate, pa sam morao opet da hakujem. Zanima me ona aplikacija sto pokazuje koliko procenata ima baterija, video sam negde da ima ali sam zaboravio gde. I daj mi neke ove gusarske aplikacije. Nemoj samo tamo na nokia sajtu molim te, zato sto se placaju neke aplikacije tamo
I ako znas mozda gde mogu da skinem Pandemonium za N-Gage ali full igricu i da je free 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N95 8GB
Dulinjo, ovde je piraterija strogo zabranjena tako da je kolega morao da ti da link sa tim app koje se kupuju, ali pomocu google mozes da pronadjes i full. Javi se na pp 

Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Dulinjo, naravno ja sam ti postavio samo primere da vidis sta ima, sve one se mogu naci nepotpiisane i rade odlicno i mogu se naci lako. Ako ti todina pomoc nije dovoljna javi se pa cemo srediti stvar.
iON BateryTimer pokazuje u procentima koliko je ostalo baterije ali neznam dali ona moze da radi na FP1.
iON BateryTimer pokazuje u procentima koliko je ostalo baterije ali neznam dali ona moze da radi na FP1.
Ja totalno zaboravio da je piraterja zabranjena, izvinjavam se jos jednom. Nasao sam ovo za procenat baterije i funkcionise
Hvala puno.

Pozz
Imam problem sa ovom Nokijom naime bilo koju aplikaciju koju hocu da instaliram na telefon nece jednostavno mi daje na kraju aplikacija ostecena itako za svaku aplikaciju sta da radim ?
Imam problem sa ovom Nokijom naime bilo koju aplikaciju koju hocu da instaliram na telefon nece jednostavno mi daje na kraju aplikacija ostecena itako za svaku aplikaciju sta da radim ?

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
mile500,
probaj preko nikia-store
probaj je ubaciti na memorisku pa odatle instalirati, ako i tako nece reset pa posle bi trebalo.
A da mozda ti ne pokusavas instalirati nepotpisane app... , odakle su te aplikacije koje pokusavas instalirati.
probaj preko nikia-store
probaj je ubaciti na memorisku pa odatle instalirati, ako i tako nece reset pa posle bi trebalo.
A da mozda ti ne pokusavas instalirati nepotpisane app... , odakle su te aplikacije koje pokusavas instalirati.
Pokusao sam sve i preko kartice i preko Ovi stora i preko ovog Nokia sute ali nista isti problem uvek...
Tel sam resetovao ali i dalje nista.
Za pocetak sam pokusao da instaliram onu Operu ap nije htelo pa kazem ok ajde nesto drugo bilo stra sa Ovi stora ali nista samo mi daje datoteka ostecena i kraj price....
Tel sam resetovao ali i dalje nista.
Za pocetak sam pokusao da instaliram onu Operu ap nije htelo pa kazem ok ajde nesto drugo bilo stra sa Ovi stora ali nista samo mi daje datoteka ostecena i kraj price....
mile500, ja mislim da ti onda ne gine jedan hard resset...a od kada ti se to desava,tj al si skoro uzeo telefon polovan,pa ne mozes da ubacujes aplikacije,ili je ovo tvoje telefon,pa si pre ubacivao normalno a sada ne mozes..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
acamatic, pa i ja sam mu bio predlozio reset ali me je on izgleda razumeo da uradi restart.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N95 8GB
Moraju pazljivo da citaju poruke, a ne kao pojedini klinci kad zapocnu neku rec da citaju i umesto da je celu procitaju oni drugi deo reci izmisle
Note IV N9100 dual
acamatic
Tel nije moj nego caletov i uzeo ga je iz radnje, nikada nisam na njega nista instalirao pokusao pre nedelju dve ali nisam uspeo kao sto sam opisao u postu...
ali sam pre mesec,mesec i po instalirao novi softver preko ovi-a na Nokiu....
Deksi
Nismo se razumeli velika je razlika izmedju hard reset i samo kada di napisao reset onda sam te svatio da resetujem fon ali ok sada kapiram
..
toda81
Ja sam se osetio uvredjenim jer si me prozvao da sam klinac sto nisam,cak i ako neko neprocita recenicu ili izmisli nesto sto nije napisao lepo mu argumentujes ako i tada nece da slusa samo ga batalis i End of The Story....
Tel nije moj nego caletov i uzeo ga je iz radnje, nikada nisam na njega nista instalirao pokusao pre nedelju dve ali nisam uspeo kao sto sam opisao u postu...
ali sam pre mesec,mesec i po instalirao novi softver preko ovi-a na Nokiu....
Deksi
Nismo se razumeli velika je razlika izmedju hard reset i samo kada di napisao reset onda sam te svatio da resetujem fon ali ok sada kapiram

toda81
Ja sam se osetio uvredjenim jer si me prozvao da sam klinac sto nisam,cak i ako neko neprocita recenicu ili izmisli nesto sto nije napisao lepo mu argumentujes ako i tada nece da slusa samo ga batalis i End of The Story....
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
mile500, a dali si u menadzer aplikacija pa opcije ukljucio da ti pod instalacija softvera bude ukluceno sve i da ti ne proverava sertifikate.
Ma dobro toda nije misleo covek nista lose, mi koji smo malo duze ovde na forumu svasta smo se nacitali tako da nema ljutis.
Ma dobro toda nije misleo covek nista lose, mi koji smo malo duze ovde na forumu svasta smo se nacitali tako da nema ljutis.
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Počeo je tel da mi brljavi i usporio se, pa mi kažite šta mi je činiti.
Da li da odradim hard reset + mass memory format, ili da instaliram novi softer pomoću PC Suite-a?
Da li uopšte smijem da update-ujem softwer preko PC Suite-a, s obzirom da mi je tel sa TIM mreže?
Da li će se tel "zaključati" ili tako nešto, pa ću morati da ga nosim u servis.

Da li da odradim hard reset + mass memory format, ili da instaliram novi softer pomoću PC Suite-a?
Da li uopšte smijem da update-ujem softwer preko PC Suite-a, s obzirom da mi je tel sa TIM mreže?
Da li će se tel "zaključati" ili tako nešto, pa ću morati da ga nosim u servis.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ja mislim da mozes uraditi obadve radnje i telefon se nebi trebao zakljucati. Ubaci produkt kod nekog debrendiranog softvera i onda uradi update i vise nece ti u njemu biti TIM softver.
Ali opet sacekaj i misljenje ostalih.
Ali opet sacekaj i misljenje ostalih.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
marko 0401 kao što je Deksi napisao nadji balkanski produkt kod uradi promenu preko nemesisa ima ovde manual i nećeš imati problema sa tom verzijom jer imam istu i do sada nikada problem nisam imao.e sada možda je mob počeo da otkazuje...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!