loki13, ni ta garancija od 2 godine ne znaci puno da se razumijemo. Ne bih da navodim primjer, jer je gotovo isti slucaj imala
leonine. Prebacivanje odgovornosti sa jednih na druge je neminovnost, ali ako ti se telefon ne pokvari u prvih 6 mjeseci, tesko ce da se pokvari u 2 godine...
djoxie, upravo tako. Ono sto je zabrinjavajuce je to da su telfoni koji se mijenjaju ili dobijes na mrezi veci "krsevi" od ljudi kod kojih kupujes na crno. Takvih primjera imam sigurno 20-ak!
telep, da li je na svakom telefonu tako, nisam siguran, jer brat moj ima E72 i koliko sam vidio, odlicno je uradjen. Naravno, nije kupio u m:tel-u, m:ts-u, telenor-u...

Na svu srecu da kazem
deksicom, mislim da onaj gore ne presudjuje o mobilnim telefonima, ali ...

S druge strane, ti isti ljudi koji su direktori tih firmi, tipa m:ts itd, mislim da pojma nemaju kako se i na koji nacin nabavljaju ti telefoni, a jedan drug mi radi ( necu reci u kojoj mrezi ) i on mi govori da se nabavka telefona nista ne razlikuje od nabavke na crno... Sad koliko je to istina, ne znam ali ako pogledam telefone koji su kupljeni na crno i ljude koji imaju problema s odredjenim mrezama zbog telefona, onda samo mogu da zakljucim da je nazalost, u pravu

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!