Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
Moze li neko da mi kaze, sta sam morao da uradim(instaliram,podesim) da kada u "power saver" modu pritisnem navigacioni taster svetli krupnim ciframa(na tamnom ekranu) datum i vreme???Kod klinke na e63 sam sve zivo isprobao,ali ne ide,a imamo istu verziju softwera i ja na e71 i ona na e63.Mislim da i ja na e71 nisam to imao ali da sam naknadno dosao do toga,kako-nemam pojma,zato pomagajte, ako znate?
E da, vredi li instalirati OVI-suite ili ostati na Nokia PC Suite,kakve su razlike??
E da, vredi li instalirati OVI-suite ili ostati na Nokia PC Suite,kakve su razlike??
Mesto za Vasu reklamu
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
vlajko69, u podesavanjima o velicini fonta imas mala,srednja i velika slova
E sad da li si mozda izabrao ta velika slova... Da li mozes u sledecem postu da opises malo detaljnije problem? Recimo, da li ti se to desava kad kliknes negdje drugo a ne samo na "power saver" ? Kad ti se to pocelo desavati ?!
Na OVi Suite-u mozes isto sto i na PC Suite-u, samo jos na OVI-ju mozes da vidis i da skines najnovije aplikacije koje ti mogu koristiti na telefonu

Na OVi Suite-u mozes isto sto i na PC Suite-u, samo jos na OVI-ju mozes da vidis i da skines najnovije aplikacije koje ti mogu koristiti na telefonu

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
zavodnick ,mislim da se nismo razumeli,naime kada je telefon u "sleep"modu, tj. kada na tamnom ekranu imas samo screensawer sa malim datumom i vecim dig. satom,e tad kad pritisnes navi-taster pojavi se isto to samo vece i svetli.E to sam zaboravio,dali sam ja nesto instalirao ili je po default-u???
Mesto za Vasu reklamu
- simonen
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 12:31
- :: Nokia N8
mozda je vec negde pisalo ali nisam bas sve citao,naime kupio sam E71 i uradio update softwera,od tada svaki put kada ukljucujem tel. on trazi phone code loock iako ga nisam aktivirao,tel. je nemoguce otkljucati nijednim poznatim nokinim kodom tipa 1111,12345,0000,vec moram svaki put kad ga ukljucujem da pritisnem levi taster pored tastera shift,drzim ga stisnutog otkucam 112 pa zelenu slusalicu i odmah po pozivu stisnem end call i telefon proradi ali raditi ovo svaki put malo je zamorno.Zna li neko koje je resenje.DA takodje sam primetio i da su tasteri y i z zamenili mesta,znaci kad stisnem Y na displeju napise Z i obrnuto
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
simonen uradi onaj najtvdji reset tipa
Steps:
1) Hold down the green call button, the * key and the 3 key.
2) Press the power button while still holding the three buttons in step 1.
3) Once the phone boots, you can let go of the buttons and go through the set up wizard and set up the time and date.
Steps:
1) Hold down the green call button, the * key and the 3 key.
2) Press the power button while still holding the three buttons in step 1.
3) Once the phone boots, you can let go of the buttons and go through the set up wizard and set up the time and date.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!