Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Svuda gde je izvodljivo u podesavanjima za konekciju na internet sam podesio da uvek pita ali kada procitam neku email poruku i iz te poruke kliknem na neki link koji je u poruci pored wifi konekcije on se odmah kaci i na gprs i ne da skida kilobajte, kao brzi gonzales.
Postoje li jos neka dodatna podesavanja za konekciju.
Kako je to kod vas, na ovaj problem se zale i vlasnici nokie e6.
Sto je jos gore telenor kao da je uklesao njegov aces point, nemoze se nikako obrisati.
Postoje li jos neka dodatna podesavanja za konekciju.
Kako je to kod vas, na ovaj problem se zale i vlasnici nokie e6.
Sto je jos gore telenor kao da je uklesao njegov aces point, nemoze se nikako obrisati.

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Нешто сам читао данас, онај Кркобабић изјавио како се ћирилица дискриминише на телефону у смс порукама, један ћирилични карактер заузима као два латинична и самим тим једна смс порука на ћирилици кошта дупло.
јел убацивао неко некад цирилицу и јел може то уопште да се убаци? конкретно на е72
а ова ћирилична слова су у знак подршке Кркобабићу и његовим пензионерима
јел убацивао неко некад цирилицу и јел може то уопште да се убаци? конкретно на е72
а ова ћирилична слова су у знак подршке Кркобабићу и његовим пензионерима

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
pozdrav ljudi, jel radio ko sa programom Whatsapp sa nokia stora? odlican program za dopisivanje preko neta, slanje slika, audio zapisa, trenutne pozicije na google maps. e sad jedini problem je sto nikako ne moze da se ugasi, i stalno je konektovan na 3g/wifi, i jako me nervira. sa taskom ga kao ugasim, al po ramu vidim da je upaljen i dalje i da je net i dalje prikacen! jede bateriju
EDIT: uspeo sam da resim sa Best TaskMan posto on moze da vidi procese koji su u toku i koliko zauzimaju. al nije registrovana verzija pa istice za 15 dana.
EDIT: uspeo sam da resim sa Best TaskMan posto on moze da vidi procese koji su u toku i koliko zauzimaju. al nije registrovana verzija pa istice za 15 dana.
Ljudi, treba mi pomoc. Kupio sam ovaj telefon u Handy-ju pre 15 dana, dobio sam garanciju 2 godine, uz mts postpaid paket. Juce mi se javio problem sa zvucnikom. Koji god zvuk da pustim, (nova poruka, poziv, izvestaj, mp3 pesma) cuje se zvucnik kao da krci kad je preko pola namestena jacina zvuka. Bio sam u servisu, kazu da donesem u ponedeljak, pa ce oni da salju za Bg, i onda treba da cekam 2-3 nedelje da mi vrate telefon. Da li mi je bolje da sam odnesem telefon u servis da zamene zvucnik, da zaboravim garanciju? Da li neko od vas ima iskustva sa tim, sta da radim? P.S. ne daju mi nikakav zamenski telefon. Pozdrav...
dacha_91, taman posla da sam nosis na svoju ruku u neki servis jer AUTOMATKSI gubis garanciju,tako da ti to stvarno ne preporucujem(a siguran sam i ostali..)Najbolje je da odneses tamo gde si kupio i da cekas..(to ti jedino sigurno preostaje),kazes ne daju neki zamenski telefon dok je ovaj u servisu,snadji se,uzmi od nekog druga,familije..itd..To je barem moja preporuka..
darkonda,kod mene krcka kada pritisnem,ali to je lajsnica ispod razmaka,pa mi ne smeta dok pisem poruke.
U Messaging imam ikonicu gmail,pa me zanima kako da je sklonim?Nigde ne pise opcija brisanje.Ne znam ni zasta to sluzi,jer kod mene nece da radi
Koji pretrazivac koristite za internet?Koristila sam Operu,ali sam je obrisala,jer sam primetila da,ponekad,nece celu stranicu da otvori,jer pise da je memorija puna!?Sto to i sta to znaci,nemam pojma,ali sam ja povezala da je sa Operom i makla je.
Da li postoji neki programcic da mi zvoni kada mi stigne mail?Neki program koji mogu da podesim da se samo kaci na wairless.Kod kuce ga imam,pa bi mi ta opcija bila dosta korisna.
U Messaging imam ikonicu gmail,pa me zanima kako da je sklonim?Nigde ne pise opcija brisanje.Ne znam ni zasta to sluzi,jer kod mene nece da radi

Koji pretrazivac koristite za internet?Koristila sam Operu,ali sam je obrisala,jer sam primetila da,ponekad,nece celu stranicu da otvori,jer pise da je memorija puna!?Sto to i sta to znaci,nemam pojma,ali sam ja povezala da je sa Operom i makla je.
Da li postoji neki programcic da mi zvoni kada mi stigne mail?Neki program koji mogu da podesim da se samo kaci na wairless.Kod kuce ga imam,pa bi mi ta opcija bila dosta korisna.