Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Stefan33, time se brišu svi podaci i sva podešavanja sa telefona.
Neki ga zovu i "hard reset" mada nije to jer se ipak dešava softverski.
Verovatno zato što liči na ono što se nekada radilo sa skrivenim dugmencetom sa strane
Neki ga zovu i "hard reset" mada nije to jer se ipak dešava softverski.
Verovatno zato što liči na ono što se nekada radilo sa skrivenim dugmencetom sa strane

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09
Zelim da donesem ovaj telefon iz Amerike
Zanima me par stvari: 1. 3G mreza u vecini telefona radi na HSDPA mrezi koja radi na UMTS mrezi, gledao sam na gsmareni i tamo pise HSDPA 2100 i HSDPA 850/1900-Americka verzija znaci ako ga kupim u americi ima ce HSDPA 850/1900 i zanima me da li je neko vec donosi mobilne 3G telefone iz Amerike i da li je 3G mreza na tom telefonu radila u Srbiji?
2. Na ovo vec znam odgovor ali ajde da pitam: punjac koj se dobija uz N95 8GB je onaj travel charger a ja taj punjac imam, pa posto bi dobio Americki punjac (110V) da li bi punjac koj ja imam (220V) bi sprzio batreriju ili tako nesto?
Zanima me par stvari: 1. 3G mreza u vecini telefona radi na HSDPA mrezi koja radi na UMTS mrezi, gledao sam na gsmareni i tamo pise HSDPA 2100 i HSDPA 850/1900-Americka verzija znaci ako ga kupim u americi ima ce HSDPA 850/1900 i zanima me da li je neko vec donosi mobilne 3G telefone iz Amerike i da li je 3G mreza na tom telefonu radila u Srbiji?
2. Na ovo vec znam odgovor ali ajde da pitam: punjac koj se dobija uz N95 8GB je onaj travel charger a ja taj punjac imam, pa posto bi dobio Americki punjac (110V) da li bi punjac koj ja imam (220V) bi sprzio batreriju ili tako nesto?
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
e ovako stoje stvari,ubacio sam novi fw,formatirao mass i phone memory sve podatke vratio i aplikacije,i telefon radi savrseno...e sad posle toga obrisalo se sve naravno pa i demo igre koje se dobiju sa telefonom.predpostavljam da znate da u meniju n95 8gb postoji folder games,narandzasta ikonica sa ngage natpisom,kad tu udjem nalaze se demo igre,medjutim kad hocu da ih pokrenem nista se ne desava jer su igre obrisane.zanima me jel taj folder moze da se obrise ili je to aplikacija??posto kad udjem u njega pojavi se animacija prvo s toga ne bih bas rekao da je obican beskorisni folder,znaci moje pitanje posle zakukuljenog i zamumuljenog monologa glasi.cemu taj folder(aplikacija il sta vec) sluzi?jel se moze obrisati?kako?ocu moci bez njega igrati ngage igre?? thanks 
ima li ovaj telefon makro mod,sta god da slikam bude nevidjeno mutno izbliza,a na gsm areni su extra slike,mozda nije ukljucen,kako da ukljucim??ili u cemu je problem,imam zadnji fw\/??

ima li ovaj telefon makro mod,sta god da slikam bude nevidjeno mutno izbliza,a na gsm areni su extra slike,mozda nije ukljucen,kako da ukljucim??ili u cemu je problem,imam zadnji fw\/??