Nokia N78
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Bogme,i ja bio skeptican,ali sve sam normalno uradio....Evo sad proverih,i sve je na svom mestu,Hello Carbide je sasvim normalno odradio posao,jedina razlika je so nakon onog "done,probably" moras da ispritiskas yes jos nekoliko puta dok on odradi jos neke stvari,i onda se sam iskljuci.Potom sasvim normalno prebaci sve sto treba u sys/bin.Videcemo koliko funkcionise...
igrao sam se sinoc i jutros malo sa fonom,ubacivao neke stvarcice,i sve je proslo ok...izgleda da hack radi
Nego,jel instalirao neko od vas Ngage?Meni non stop zeza.Skinuo sam ga direktno sa linka u fonu,i kad god hocu da ga ugasim,on mi restartuje fon....Mislim da ce da padne briss istog....ionako ima sasvim dobrih igara i bez njega,a i inace retko igram igrice...

Nego,jel instalirao neko od vas Ngage?Meni non stop zeza.Skinuo sam ga direktno sa linka u fonu,i kad god hocu da ga ugasim,on mi restartuje fon....Mislim da ce da padne briss istog....ionako ima sasvim dobrih igara i bez njega,a i inace retko igram igrice...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
araphel, ako si skinuo ngage aplikaciju direktno putem telefona onda ne bi trebalo da imas problema,jedino ako ne uspevas da instaliras neku igru posto su full verzije moguce uz pomoc nekih paceva.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 14:01
Prvo da pozdravim sve clanove posto sam se tek registrovao na ovaj forum (iako ga vec duze vremena pratim)
Eh ovako imam N78 i odradio sam software update regularno znaci pustio sam da skine update preko WiFi i da ga instalira... Znaci nemam nikakvih problema sve radi odlicno samo mi se pojavila jedna stvarcica koja me malo zivcira... Dok je tel u standby-u podesena mi je horizontalna traka sa shortcut-ima medjutim sad nakon sto sam odradio update pojavila mi se jos jedna kolona na kojoj pise "No unread news" i ne moze se ni otvoriti ni ukinuti pa ako neko zna kako se to iskljucuje bio bih mu zahvalan.
Eh ovako imam N78 i odradio sam software update regularno znaci pustio sam da skine update preko WiFi i da ga instalira... Znaci nemam nikakvih problema sve radi odlicno samo mi se pojavila jedna stvarcica koja me malo zivcira... Dok je tel u standby-u podesena mi je horizontalna traka sa shortcut-ima medjutim sad nakon sto sam odradio update pojavila mi se jos jedna kolona na kojoj pise "No unread news" i ne moze se ni otvoriti ni ukinuti pa ako neko zna kako se to iskljucuje bio bih mu zahvalan.
ljudi ovaj n78 u jednoj radnji u mom mestu kosta 250 e...pitao sam kako to posto je po bg-u oko 310e i covek mi je odgovoria da je to zato sto se valjda u bg moze placati preko negoog racuna nisam bas lepo razumeo a kod njega samo kesh !!! da li mislite da je to nesto cudno ili mi je rekao istinu ?! bio bih zahvalan na odgovoru...radnja je original svi iz mesta tu kupuja a je sam vec tu kupio dva moba... brzo odgovorite pls !!!
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Nije tu nista cudno! I ja sam moj platio 270, doduze pre mesec-dva! Verovatno mu je ranja na "divljaka" ali to nema nikakve veze! To samo znaci da ne placa porez na te telefone pa su zato jeftiniji nego u ovim, nazovi, legalnim radnjama.permanentan, Mozes samo da sklonis celu tu horizontalnu liniju sa ikonama, a posebno da sklonis nesto ne moze.ebn, Bas mi je krivo zbog tvog fona, i nije mi bas jasno kako se ono uopste pojavilo
Zelim ti srecu da se to resi! 

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
-
- Mobil fan
Nikako gde pise vodafone ili neki drugi operater! Jer su ti telefoni dekodirani(skinuti sa mreze) a ako se to nestrucno bavi telefon moze da se osteti. A i nekako je lepsi fon bez toga! Znaci bez icega! I moj je bez icega! A za ovo hungary neznam. Na mom samo pise made by nokia
moj covek
da znam ja to al on mi je rekao da su dekodirani i da su to obavili strucnjaci a u ovaj samo nokia da tu moze da ti zapadne krs ...pa ako zapedne ima da zameni
i rekao mi je da je n78 pise ili made in hungary ili made by nokia
a da te pitam jel maska skripi ali tako nesto ??? kakva je tastatura ???

-
- Mobil fan
Pa ne viim zasto bi bilo posebno bitno! Moj je pravljen za azijsko podrucije, i da kucnem u drvo sljaka odlicno! Za roaming neznam. Ma svi oni nesto mute, ali ovi plate porez i onda su kao legalni. Meni pozadi pise kad skinem bateriju "made by nokia" i mislim da to svima pise! A za skriputanje m i to ostalo mozes provitati moj, a pogotovuaraphelov review nekoliko strana u nazad!
permanentan, trebalo bi da je kad ides(pisem na srpskom jer je kod mene tako u meniju,mrzi me sad da prevodim) u meni/alati/podesavanja/personalizacija/pasivni rezim/pa stavke pasivnog rezima.To bi trebalo da je putanja.
Ja koristim onu vertikalnu varijantu,pa ne znam bas sigurno,mada ja sa update na 12.046 nisam dobio te vesti,tojest RSS Feed.Mislim,imam tu opciju negde u meniju,sretao sam je,ali nije mi bila aktivirana,i takva je i ostala posle upgrade-a.
pun1sh3r, Pravo da ti kazem nemam pojma ni sta mi pise,a malo me mrzi da sad vadim bateriju,pogotovo sto se poklopac tesko skida,barem je mojim virslastim prstima tesko da se snadju
Generalno,nema veze da li je finac.Ljudi mnogo paranoisu sa tom original/ne original forom.Prvo,kinezi kopiraju samo par naj naj modela,a drugo,svaki symbian cim ukljucis,provalis da li je kopija,pa sve i da je spolja extra skinut!Bolje da ne bude skidan sa bilo koje mreze,jer nikad ne znas kako su ga dekodirali,i sta moze da zeza.mada,to sto na fonu nema nikakvih oznaka,ne znaci da nije dekodiran.neki operateri ne brendiraju svoje telefone.Za Roaming ne znam,ali ja sam lepo iskesirao malo preko 300 evrica u Com Trade,dobio racun,godinu dana garanciju ovlascenog uvoznika(Alpha Copy) i to mi je najbitnije.
Nadam se da sam pomogao.
Ja koristim onu vertikalnu varijantu,pa ne znam bas sigurno,mada ja sa update na 12.046 nisam dobio te vesti,tojest RSS Feed.Mislim,imam tu opciju negde u meniju,sretao sam je,ali nije mi bila aktivirana,i takva je i ostala posle upgrade-a.
pun1sh3r, Pravo da ti kazem nemam pojma ni sta mi pise,a malo me mrzi da sad vadim bateriju,pogotovo sto se poklopac tesko skida,barem je mojim virslastim prstima tesko da se snadju

Nadam se da sam pomogao.
ma ova radnja je kod mene znam original a taj covek mi poznaje caleta ne bi me zeznuo mogu da uzmem i onaj skinut za mreze al ja cu da trazim normalnu nokia ...rekao mi je da su njegove n78-ice ili made in hungary ili made by nokia !!! eto to je to ,mislim da je sve jedno od ta dva sta je zar ne ??? mada ako pise made by nokia nije skidan sa mreze a svaki skidan sa mreze je made bu hyyngaru i toj radnji!!!ja sam imao 6500 slide bez icega i pise made by nokia a na kutiji made in hungary a mom drugu sto ima isto nokia 6500 slide ,kupljenu na istom mestu sa vodafon oznakom ispod baterije mu pise made in hungary i na kutiji isto !!!ja cu uzeto ovaj MADE BY NOKIA IAKO JE IZ MADJARSKE AL NIJE SKIDAN SA MREZE...JEL MISLIS DA JE TO OK ?????
e da zaboravio sam da kazem: u toj prodavnici je taj fon 250 e...sta mislis o tome ??? odg na oba pitanja pls...
e da zaboravio sam da kazem: u toj prodavnici je taj fon 250 e...sta mislis o tome ??? odg na oba pitanja pls...

pa ovde kod mene pogledao sam u jos jednoj tamo je oko 27000 din...a radnja je krs imaju par mobilnih par kompova sve nesto polovno :S i jos pogledam ja fon kad ono maska u donjem levom uglu iskocila mogu plocu da vidim jbt...uzimam ja za 250e zaobilazim sa oznakom ..tnx
AKO NEKO IMA NESTO DA DODA slobodno ...