Meni je i dalje telefon ekstra.
danas nije hteo da udje u slike jer je memory full, a samo slike otvorene. Mislim probao sam da otvorim.
mozda je do widgeta?
Ali korisim one slabije - 2 shortcuta, 2 fav. contacts i music player koji je skoro stalno ugasen. Osim kad slusam muziku.

Pa dobro, sta sad boze moj.
nesto savrseno bi bio maemo na n97. uff.
Ali nije symbian toliko los. Mislim, nije uopste eye candy, ali na ovaj telefon gledam kao all-in-one-phone, a ne fancy phone.
Ovo je funkcionalsnost, a ne sminka.
moguce da je do poruka bilo, sad sam prebacio svih 600 primljenih i 500 poslatih na E:/ a bilo je na C:/ ... Da, toliko sma porukica iskucao, savrsena je tastaturica, samo zbog product codea smileyje moram da idem symbol, pa onda, a npr upitnik i ostali redovni karakteri samo drzanjem toga.
Kamera je tvarno odlicna, najbolja nokijina posle n86.
Uglavom, utisci su i dalje pozitivni.
Znam da moze da se kupi brzi telefon za mnoooogo manje pare, ali n97...
Ninolina, hvala na tipovima
Edit:
E,da,zaboravio sam nesto sto mi jako smeta.
Kada slajdujem da bih izbacio tastaturu, ona pocne da svetli posle 2 sek... E, sad, to ne bi bio nikakav problem da ona ne svetli stalno kad se otvori, cak i po danu, pa mi smetakucanje jer je sve belo, a onako su lepo crna slova.
neki mod, tweak ili podesavanje da se to ispravi? Tnx.
I koji product code koristite i da li imate : ; < > ( )... Na tastaturici sa tim product codeom?
Edit.
Ovde je jako mirno.
Znate onu scenu iz filmova, jedna pustinja i prodje ono [za sta sam ja uvek mislio da je veliko klupce sacinjeno iz dlaka, mnogo dlaka] pod uticajem vetra. Pa 3 sata kasnije. 7 sati kasnije. 14 sati kasnije. 2 dana kasnije. 3 dana kasnije. 4 dana kasnije?
E, tako

iPhone 4.