Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

U zadnje vrijeme imam jedan iritirajuci problem sa tipkovnicom, inace se poslije nekog vremena 15-30 sek. zakljuca tipkovnica, iako je u postavkama postavljeno da se ne zakljucava?!? :dry: jel se to kome desavalo? Probao sam da vratim na tvornicke postavke, kad ono pise da prekinem sve veze, i to sam uradio, opet nece. Inace je mob zenin, pa to s tipkovnicom nju nervira, jer kod pisanja poruke, kad malo zastane, zakljuca se. Sta uradit povodom toga?

Dejan69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 01. Jan 2011. 22:07

Post od Dejan69 »

talnay, dali si u skorije vreme instaliro nesto od aplikacija.
U nekim aplikacijama ima i opcije za podesavanja zakljucavanja tastature kao npr. smart seting ili handy shell.

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

Jedino Whatsapp i par tema, nista od takvih aplikacija.

Mozda da probam hard reset? Kako ono ide na ovom mob?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

talnay, naznam dali i za E72 vazi kombinacija tipki *, zelena slusalica i taster tri. To i mene zanima jer i ja mu moram raditi reset da bih ga mogao hakovati.
Moze se resetovati sifrom *#7370# .
Moj n79 se sifrom *#7370# samo delimicno resetuje a kombinacijom tastera detaljno zato bi bilo dobro da neko ko je radio resete na e72 napise svoje zapazanje.

EDIT: odradio sam reset ovim kodom i reset je kakav i treba da bude.

malazucina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2012. 20:42

Post od malazucina »

zanima me kako da namestim da se na displeju pojavi ime kada mi stigne poruka? to sam ranije imala ali sad nemam?

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

ako je ubacen novi softver, onda vise nemas mogucnost da ti pise ime pošiljaoca poruke. to je ranije bilo...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Da bre i ja gledah nigde nema nista da se podesi da bude vidljivo ime onog ko salje sms, mada to mi i nesmeta a i bolja je privatnost.
To se moze resiti verujem nekom dodatnom aplikacijom kao iSMS, threadsms ili MobiMessage.

Ovih dana sam podesavao e-mail na telefonu.
I nikako nisam mogao da podesim da mi veza bude non-stop nego samo ono osvezavanje ne 5, 10 itd. minuta.
Ali je dobro sto moze da se podesi na aces point koji se zeli i kada je telefon u dometu te wifi mreze on se sam poveze i azurira sanduce. Dobro je i to sto se iz postanskog sanduceta moze izaci na exit da neradi u pozadini a ono ce se samo paliti i gasiti na onoliko minuta koliko se podesi.

O ovome je vec neko pitao pa eto takvo podesavanje da se sam konektuje na odredjenu mrezu je moguce.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

sad ce cika da ti pojasni kako da napravis push mail ...
dok sam njakao N8 skontao sam da to ima da se podesi samo je malo glupo napisano,sastavaljeno il kako god..
udjes u mailbox,advance mailbox seting il kako god,onda ides na When to sync,i stavis after notifikation....tataratira :)
il mozes da se zezas sa onim mail for exchange,sto je meni uzas boziji...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

skar, a bre cikice ti kodasi neki madjionicar, pa sve sam probao cinimi se i to podesavanje da sam postavljao i nije htelo. Bude u vezi nekih 5 minuta i prekine.
Moguce da sam jos nesto u medju vremenu dodatno podesio a da nisam isprobao ponovo after notifikation. Uglavnom sada radi mada nisam toliko biznis pa da mi je potrebno non-stop online, ovo na 10 minuta refresh je super stvar. Videcu samo kako ce baterija ici.

cikice popi si jedno picence na moj racun Slika

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

ajd neko nek mi pojasni sta tacno telefon radi kada se stavi na after notification? a sta radi kad se stavi da sam proverava na 10 min. koja je razlika?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

darkonda, pa na after notification ti je non-stop ukljucena veza sa mail sanducetom i e-mail poruke ces primati u realnom vremenu.
Kada ga podesis na periodicno ukljucivanje od 5, 10 itd. minuta e-mail sanduce ce se samo ukljucivati i vrsiti proveru poste kad zavrsi proveru iskljucice se. Ako ima prispelih poruka obavesticete

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Evo ja da se javim,onaj problem sto sam se,par postova iznad,zalila,da mi se telefon koci,da svetli tastatura,da bi se otkocio moram bateriju da iscupam...Bila sam u servisu i kazu da je softver upitanju,da spada u garanciju.Jeeeij :)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Deksi, pa baterija nebi traja duze od jednog dana... zamisli da konstantno bude upaljen wap :o

EDIT:
jel postoji neko podešavanje da kad zaboravim da ugasim net prilikom pretrazivanja ili ostavim web u pozadini da stoji upaljen, sam se ugasi posle recimo 10min mirovanja?
Znaci da se prekine konekcija.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Prilicno sam siguran da nema :roll:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Nadogradio sam verziju sw... na 081.003.C00.01 .Na prvi pogled nista novo, bitno da se raspored na tastaturi nije promenio i hak ostao da radi. Valjda ce sada ram memorija da se trosi manje.
A gde su bre ti smaili, nije da su mi potrebni nego onako pitam.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

jaooo bre pa zar sve moram da te poducavam :D :D
smajlici su ti na tastery gde je ikonica sa BT ... :uhuh: ulenjio si mi se ko buba ;)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

skar, tako je sve je tako, uh pa sve pretrazih u opcijama a ono gde bili eEeE Slika

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

gde mogu naci silikonsku futrolu kao sto je na linku?
ja imam neku obicnu koja ne lezi lepo i ruznog je izgleda.

http://mobile.brando.com/nokia-e72-sili ... 2d004.html

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

znas ti sta je ovo,znaci najjadniji silicon case koji postoji,telefon izgleda ko kurton u tome,
ako zelis pravi silicon case javi se pa cu da ti pustim slicice :) cena prava sitnica!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ja stvarno neznam stace vam te silikonske obloge kad ekran ostane ne zasticen. Meni najvise bodu oci ogrbotinke na ekranu i stalno kupujem nove folije 300 din. ovo ostalo se i neostecuje tako lako a i hocu da uzivam u telefonu onako na golo bez ikakvih obloga.

Odgovori