Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
meni konkretno sem te zastite za ekran nista ne treba,telefon pazim ko oci u glavi,on sam ide u dzep,i fala bogu ne secam se da mi je ijedan ispao malo bolesno al ajd!
skar, zasto bi bilo bolesno...to je po meni sasvim normalno da neko cuva svoju stvar, tako barem radim i ja..Znam neke likove koji ladno sutiraju telefone,gadjaju se..ali ti za taj telefon kako kazu stariji ljudi nisu obrisali znoj...
Sa druge strane nije taj telefon ili vec neka stvar kupio tebe,vec ti njega....ne kazem da odobravam bahato ponasanje (kao sto je sutiranje)ali neka normalna upotreba se podrazumeva....
malazucina, mislim da problm do punjaca,jer takvo softversko podesavanje telefona ne moze nikako da utice na punjenje.
Proveri sa nekim drugim punjacem,pa javi sta se desava.
imam problem sa konekcijom. znaci, evo gledam telefon vec 5 i vise minuta i stoji mi 3g i prikacena je veza, a nista od web-a mi nije upaljeno.. to mi cesto radi, dok ga ne resetujem.
udjem na mail, izadjem, i dalje stoji. isto tako na web odem, nece da se prekine. u taskman/u nigde ne prikazuje konekciju, odem u procese tamo nema nista... katastrofa
i uspeo sam da je prekinem, isao sam u offline kartice, inace bi crpilo bateriju konstantno. sjajni offline!
Kao sto rece loki13 nebi trebalo da takvo softversko podesavanje utice na punjenje,moze da se desi da je to punjac,nema to nikakve veze da li je nov ili ne,sve je to "Made in China"
Ma da ti javi sta si odradila pa da vidimo..sta dalje..
cim sam vratila na dual mode i automatic, baterija se napunila bez problema, a kada je na gsm i manuel puni se ceoooo dan...hmmm nista mi nije jasno vise
EDIT:
a gde mogu da skinem navigaciju za ovaj tel. bas mi je potrebna?
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi ociju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.
Moze li mala pomoc...Treba da nosim mob u servis,pa da sacuvam imenik na kopjuter.
Verovatno mi je vecina kontakta na kartici,ali nisam sigurna,pa za svaki slucaj da ih prebacim na komp.
Kako je najalkse uraditi?Preko Nokia PC Suite?
annaBG, da barem vecina tako rade,pa mozes i ti ...i tamo kada ides na back-up mozes da izaberes sta hoces da sacuvas,mozes sve a mozes i da izaberes(muzika,slike,video,poruke,kontakt,beleske,itd..)
Kada prebacim imenik na komp preko Pc Suita,sacuva mi se u folderu ikonica backup-a,ne mogu da vidim kontakte.
Prebacila sam na memorijsku karticu,kao sto rece mare-ss.Kontakti su sacuvani u vcf formatu.Kada preuzmem mob iz servisa kako onda?
annaBG, ja ti mogu reci za ovaj prvi slucaj,ikonica izgleda kao neki "sef" i samo udjes na tu ikonicu(dva klika ) i onda samo pratis sta ti govori(a da pre svega treba da ti tel bude povezan sa kompom)..
acamatic,aha povezala sam mob,uradila backuup,sacuvala na kompu folder.Kada iskljucim mob sa kompa,kliknem na taj folder ja ne vidim kontakte,vec samo taj sef.Da li to tako treba?
mare-ss,ok hvala.
Prvi put ovo radim,pa da ipak pitam,da ne bude posle kuku gde su kontakti
annaBG, pravljenje kopija kotakta i ostalog je meni najlakse sa ovi-suitite. Vide se normalno kontakti i sve ostalo i ponovna sinhronizacija se vrsi lko. Proveri dli imas najnoviju verzuju ovi-suitite. To mozes proveriti u tom programu, gore levo nalaze se ikone pa na poslednjoj u redu ako stoji broj 1 onda postoji novija verzija ali da bi program proverio dali postoji novija vezija treba ti komp biti konektovan.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.