Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

meni konkretno sem te zastite za ekran nista ne treba,telefon pazim ko oci u glavi,on sam ide u dzep,i fala bogu ne secam se da mi je ijedan ispao :) malo bolesno al ajd!

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

skar, zasto bi bilo bolesno...to je po meni sasvim normalno da neko cuva svoju stvar, tako barem radim i ja..Znam neke likove koji ladno sutiraju telefone,gadjaju se..ali ti za taj telefon kako kazu stariji ljudi nisu obrisali znoj...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Sa druge strane nije taj telefon ili vec neka stvar kupio tebe,vec ti njega....ne kazem da odobravam bahato ponasanje (kao sto je sutiranje)ali neka normalna upotreba se podrazumeva....
D500&E71

malazucina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2012. 20:42

Post od malazucina »

imam jedan problem od kako sam podesila na manuelno trazenje mreze i gsm baterija se puni jako dugo, tj nikako da se napuni?

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

malazucina, a kada vratis na automatkso trazenje mreze,da li se tada brze puni..?
I da koliko to dugo se puni...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

malazucina, mislim da problm do punjaca,jer takvo softversko podesavanje telefona ne moze nikako da utice na punjenje.
Proveri sa nekim drugim punjacem,pa javi sta se desava.
D500&E71

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

imam problem sa konekcijom. znaci, evo gledam telefon vec 5 i vise minuta i stoji mi 3g i prikacena je veza, a nista od web-a mi nije upaljeno.. to mi cesto radi, dok ga ne resetujem.

udjem na mail, izadjem, i dalje stoji. isto tako na web odem, nece da se prekine. u taskman/u nigde ne prikazuje konekciju, odem u procese tamo nema nista... katastrofa :)

i uspeo sam da je prekinem, isao sam u offline kartice, inace bi crpilo bateriju konstantno. sjajni offline! :)

malazucina
Novajlija
Novajlija

Post od malazucina »

acamatic sad sam vratla sve kako je bilo stavila da se puni, pa videcemo, inace punjac je nov. nista mi nije jsano :? :? :?

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Kao sto rece loki13 nebi trebalo da takvo softversko podesavanje utice na punjenje,moze da se desi da je to punjac,nema to nikakve veze da li je nov ili ne,sve je to "Made in China" :disgust:
Ma da ti javi sta si odradila pa da vidimo..sta dalje..

malazucina
Novajlija
Novajlija

Post od malazucina »

cim sam vratila na dual mode i automatic, baterija se napunila bez problema, a kada je na gsm i manuel puni se ceoooo dan...hmmm nista mi nije jasno vise :? :?

EDIT:
a gde mogu da skinem navigaciju za ovaj tel. bas mi je potrebna? :)

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi ociju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

malazucina, ovde neces nista naci ali ces naci ako u google ukucas "Garmin for symbian" .

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Moze li mala pomoc...Treba da nosim mob u servis,pa da sacuvam imenik na kopjuter.
Verovatno mi je vecina kontakta na kartici,ali nisam sigurna,pa za svaki slucaj da ih prebacim na komp.
Kako je najalkse uraditi?Preko Nokia PC Suite?

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

annaBG, da barem vecina tako rade,pa mozes i ti ;)...i tamo kada ides na back-up mozes da izaberes sta hoces da sacuvas,mozes sve a mozes i da izaberes(muzika,slike,video,poruke,kontakt,beleske,itd..)

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Moze i ovako, contacts/options/mark all pa opet options/create backup/phone to memory card i lepo izvadis memorijsku i odneses ga u servis :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ili pcsuite pa udješ u imenik pa select all pa copy pa otvorei folder na kompu i pastuj tu sve.gomila opcija ...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Kada prebacim imenik na komp preko Pc Suita,sacuva mi se u folderu ikonica backup-a,ne mogu da vidim kontakte.
Prebacila sam na memorijsku karticu,kao sto rece mare-ss.Kontakti su sacuvani u vcf formatu.Kada preuzmem mob iz servisa kako onda?

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

annaBG, ja ti mogu reci za ovaj prvi slucaj,ikonica izgleda kao neki "sef" i samo udjes na tu ikonicu(dva klika :D) i onda samo pratis sta ti govori(a da pre svega treba da ti tel bude povezan sa kompom).. 8)

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Posle options/create backup/memory card to phone i to je to :roll:

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

acamatic,aha povezala sam mob,uradila backuup,sacuvala na kompu folder.Kada iskljucim mob sa kompa,kliknem na taj folder ja ne vidim kontakte,vec samo taj sef.Da li to tako treba?

mare-ss,ok hvala.

Prvi put ovo radim,pa da ipak pitam,da ne bude posle kuku gde su kontakti :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

annaBG, pravljenje kopija kotakta i ostalog je meni najlakse sa ovi-suitite. Vide se normalno kontakti i sve ostalo i ponovna sinhronizacija se vrsi lko. Proveri dli imas najnoviju verzuju ovi-suitite. To mozes proveriti u tom programu, gore levo nalaze se ikone pa na poslednjoj u redu ako stoji broj 1 onda postoji novija verzija ali da bi program proverio dali postoji novija vezija treba ti komp biti konektovan.

Odgovori