Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Igor88bg, instaliraj V1.20 i radiće ti. A možeš posle da probaš i sa verzijom 1.22, mada kod mene nešto odbija da radi... A repovi ti ostaju u E:/resource/skins.

p.s. Da li si ti to prešao sa aždaje 6220c na tamo neki N82? :o

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Ne uzeo sam neki polovan imam trenutno dosta telefona ovaj je napunjen da ne poverujes cime ! Znaci ima ne zna se sta ja ne znam kako radi!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Igor88bg, pa kolega sto ne kazes koji problem imas.Za sve postoji resenje.Najbezbolnije je da prvo instaliras x-plore 1.20 pa posle njega mozes slobodno 1.22.Taj x-plore 1.20 je "onaj" sto ga svi volimo.Sigurno si ukapirao na sta mislim ☺☻
Note IV N9100 dual

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Smajli/Pakman se nalazi pored svakog broja jer telefon ima opciju da izgovara ime kontakta koji vas zove.
milkobgd, Ne moze se izbrisati taj smajli jer je to fabrucki voice tag.

milkobgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Avg 2008. 19:09

Post od milkobgd »

@IDzO, vidim i ja ali zasto ga nema svaki kontakt i drugo, kad obrisem broj(eve) iz tog kontakta a ostavim ime i pritisnem done pa onda ponovo vratim iste brojeve, tada nema taga.
vec sam se batalio teme ali ne volim kad me nesto zanima da ne saznam

ludidzora
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 05:32
:: Galaxy S7
Kontakt:

Post od ludidzora »

Kada zakljucam tastaturu ne cuje mi se onaj beep sto bi trebalo da ga ima. Neki me ubedjuju da ni ne treba da ga ima a neki da treba?
Poslednja izmena od ludidzora u Čet, 04. Dec 2008. 05:00, izmenjeno 1 put ukupno.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

ludidzora, Ne cuje se zvuk ni na jedom symbian fonu kada zakljucas tel!!! !

ludidzora
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 05:32
:: Galaxy S7
Kontakt:

Post od ludidzora »

Ok. Tnx. Ja sam se onda malo zezce istripovao. Probao sam jedno 10 ali s40 i svi se cuju a na symbian nikako da naletim.

P.S. Najbilji ste. Postavljao sam pitanja po raznim forumima i na jednom sam dobio odgovor od nekog servisera da mi je otislo nesto od hardware-a. :wacko:

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

n82 camera problem!

Post od n82 »

kada ukljucim glavnu kameru ekran ostaje crn i na njemu se vide samo ikonice, a jedino ikonica flesa treperi, kao da ga puni. sve ostalo radi perfektno, fon nije udaran, probao sam soft i hard reset, formatirao mem karticu, reinstalirao softver(v30.0.019, 23-07-08, rm-313, nokia n82 07.01), i ...nista. ima li mi pomoci ili servis? :shock:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Odnesi u servis i ako imas garanciju bice ti popravljen bez nadoknade ako uzrok kvara nije od udarca, a cini mi se da nije.
Meni je isto crn ekran kada upalim kameru prvi put ali kada se napuni blic odmah mi se omogucuje pravljenje slika.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

IDzO, kako crn bre meni se to nikada nije desilo :shock: zaista nikada to nisam video!!!!! .

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ma to mu dodje kao neki hladan start. Ne traje to nekih 5 sekundi vec neounu sekundu, samo da se pripremi blic i odmah mozes slikati.
Ugasi pa upali telefon i otvori poklopac od kamere i videces da mu treba malkice da se napuni blic i da slikas. Ali ponavljam to crnilo je skoro neprimetno.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

IDzO, nikkada mi se to nije desilo tema mi je u posadini i samo upali kameru momentalno inace tel non stop gasim :-) tako da ...:-)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Drugari imam problem;kada malo duze koristi tel odjednom mi zablokira,ne znam zbog cega?nemogu da udjem u poruke i druge aplikacije..u skorije vreme sam inst.mini operu 4.2 pa ne znam,mada ne verujem da je to zbog opere ?inace imam n82 2Gb trenutno slobodno nekih 700Mb.molim za pomoc ako zna neko o cemu se radi
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Nocas oko 12h sam napunio batt.Navio sat za ujutru i legao da spavam.U
05h ujutru budi me Total Patrol sa obavestenjem da je batt. ostalo 28%:shock:
1.Telefon je bio u Stanby rezimu.
2.U pozadini je radio samo Total Recall.
3.Restartvao sam ga,napunio i Energy Profiler-om uradio test,i potrosnja ne prelazi 0.25w u standby rezimu,sem nekih oscilacija,verovatno zbog mreze.
Promenio sam brdo telefona ali ovo mi se do sad nije desilo.Da za 5h
bez upotrebe,potrosi bateriju.Tel. je star 6mes.
O cemu se radi? :?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Mislim skoro sam siguran da ta aplikacija Total Patrol ekspresno brzo trosi bateriju. moj savet izbrisi je, a i sta ce ti ta apl. Meni ona uopste nije zanimljiva. ali sve je stvar ukusa
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

oxigen, Nema to veze sa njim.
Koristim ga vec mesec dana.
Ne trosi on nista,u standby-u je kao sto rekoh 0,25W-apsolutno normalna potrosnja.
8)

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Drugari, imam 2 pitanja za Vas...
1. Kako podesiti da kad vam stigne sms, na displeju stoji od koga je upucen (ako imate memorisan kontakt, naravno), a da ne stoji ono klasicno: "1 new message received" ili sl.
Isto to vazi za propusten poziv.
2. Da li postoji neki dobar software sa podrskom za N82, kao npr. Oxygen Phone Manager ili Mobiledit, a da se ne svodi sve na Nokia PC Suite?! Posebno mi nedostaje onaj prvi - OPM :)
HTC Desire + MIUI 0.11.12

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Harthouse :
1. skini handy shell, program prikazuje od koga je pristigla sms, poziv, i mozes je procitati sa stand by.
2. -
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Sta se desava po pitanju hack-a za sw v.30 ? Nesto sam video da se pise po net-u ali ne vidim da je neko sa foruma napisao da je uspeo to da odradi...
I jos nesto... Da li bi hack bio sacuvan ukoliko bi se hackovan tel,tacnije njegova C particija backup-ovala preko pc suite-a na komp. Povratkom file-ova sa kompa u C:\sys\bin bi trebalo da se pojave dva file-a koja nam 'zivot znace'...
Idea mi je da se odradi backup sa sve hack-om i da se taj file sacuva ukoliko bih morao da odradim hard reset na sw v.30. Vasa misljenja?
Poslednja izmena od Fox u Uto, 09. Dec 2008. 19:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori