Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

annaBG, ee na to sam i misleo na taj e-mail u telefonu i preko njega mozes da podesis bilo koju postu(hotmail,gmail,yahoo..itd..) i naravno nije to da budes stalno na netu i mozes da se izlogujes kada zelis i da odes da vidis postu kada zelis i mislim da ces tada moci da skidas slike.. 8)

@pavlito sto se tebe tice poslacu ti link na PM..gde sam ja podesio moj garmin i mape..sigurno ces se snaci ;)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Evo podesila sam gmail,ali mi pise da nema mejlova...Kukuuu :oops:

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

annaBG, izvini moram nesto da te pitam, da li kada si podesila mail kojim slucajem otisla na "osvezi (ili kako se vec zove..)" jer jedino tada mozes da vidis mail-ove.. a ako samo udjes u aplikaciju,a nisi podesila da ti se non-stop azurira mail,nece ti se prikazivati mail-ovi dok sama ne osvezis...Nadam se da je to.. 8)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Ima opcija conecting?Na to sam isla...nema osvezi...To je to ja mislim.Na to sam kliknula ali nista :)

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

annaBG, da na to sam i misleo (to je bio moj prevod,jer kod mene pise azuriraj,osvezi kako vec.. :oops: ) i kako i dalje nece nije mi jasno si ti lepo sve podesila..?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

annaBG, kad udjes u mail aplikaciju on odmah nije konektovan ali to ucini sam posle jedno 5 do 10 sekunde. Kada se konektuje gore desno se pojavi zeleni kruzic koji se okrece.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

taj kruzic je sive boje.Bila sam malo duze na gmailu,ali se nista ne desava...
Ne znam sta mu je.Prvo je pocelo sa memory full,pa nece u mailu slike da mi otvori,sad ovo....A ima jos jedna stvar,koja me mozda i najvise nervira.Kada pratim neku temu,na forumu,stigne mi obavestenje na gmail da ima novih odgovora na tu temu,kliknem,ali nece da me prebaci na forum,na tu temu,prosto sajt ne otvori

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

imam problem sa youtube, kad pustam preko web pretrazivaca, samo kad idem preko wap-a. Znaci kliknem gledaj snimak, on otvori real plejer, trazi mi da se konektujem, pa sacuvava neki file u galeriju, i onda prijavi problem kaze mi da definisem nesto i prekine se. Dok na wifi nista ne pita vec samo pusti.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

settings/apps/realplayer/streaming/network/access point :D izgleda da mora stalno da se menja rucno :angry:

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

o hvala ti puno! i ranije sam imao taj problem, pa onda je nesto sam, pa sad mi se opet pojavio :D lud je ovaj symbian totales :D (al android i tač skrin ne uzimam nikad pa makar se vratio na 3310) u obzir dolazi samo e6 ili nesto slicno, kombinacija qwerty/tač.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

zasto na facebook aplikaciji za E72 (verujem i za ostale modele), kad se udje na zid profila prikazuje samo statuse prijatelja, GLUPAVE ZAHTEVE ZA IGRICE ILI POSTOVE O IGRICAMA, i linkove?

Ja fb koristim vise za citanje vesti blica, ,monda itd... Aplikacija je lepo odradjena, ali nemam nikakvu funkciju, beskorisna je!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Da li sam ja glupa ili nisam dovoljno cackala, moze li mi neko reci kako kada pustim klip koji sam snimila, mogu da ga premotam do nekog odredjenog dela. Da li je to uopste moguce? Ja probala sve zive dugmice, ali nista. :unsure:
Nokia 6600 slide; Nokia E72

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

naravno da mozes. samo drzi dzojstik na desnu stranu i on bi trebalo da premotava. sad sam pokusao i radi 100%

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

E vidis darkonda ja sam pokusavala i to, ali posto mi je namesten i senzor ja uvek dokacim prvo njega ne obracajuci paznju i prebaci mi na sledeci klip. Curka :roll:
Hvala :D

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

hahaha veoma zanimljivo! :D desava se!
8)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

zasto kad pustim youtube (bilo preko plejera ili programa)ne mogu da izadjem u pozadinu i cackam web ili kucam sms jer ce se prekinuti pema. Bezveze.
Imaji takve greske koje su bolidne.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Pa ne znam zasto je tako,ali tako je na svim symbian telefonima...program mora biti aktivan da bi isao striming,mada to jeste malo cudno...ipak symbian nije windows za razunare ;)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Pocinjem da mrzim Symbian... :dry: Trazim za E72 nesto ovako http://nokia-e72-software.smartphoneware.com/timer.php ali je nemoguce. Zna li iko neku funkcionalnu stopericu, da nije samo ona klasicna sto meri vreme, napravis prekid i nastavi novi krug, a pri tome nigde ne pise kja je razlika vremenska izmedju krugova. Cackala sam po forumu i nasla na nekim temama linkove ali su mi te stoperice neupotrebljive. Glupa Nokia kada vec forsira Symbian, mogla bi malo da poradi na aplikacijama. :x
Cak sam i gledala varijantu da kupim preko neta, ali naravno mora izbaciti neki error. 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

leonine, cekaj pa dli ti odgovara ova Best Timer aplikacija ili ne.
Ako ti odgovara u cemu je problem :?

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Iskreno, traze previse podataka. Pa sam mislila da nema negde nesto slicno a da ne moram i krvnu grupu i nivo gvozdja da im dam :dry: . Ali izgleda da cu morati.

Odgovori