Nokia 6500 slide
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- milanovic986
- Redovni učesnik
Mislim da sam rešio problem. Problem je bio što sam u telefonu koristio teme koje su kreirane za 6300 (nisam 100% siguran, čak i za 6500 Classic)! Voleo bi samo da mi neko kaže da je to i logično, pošto ne vidim neku logiku, ali ok. Zedge, na kojem se mogu naći najbolje i najlepše teme, još nema podršku isključivo samo za 6500 Slide ?! 

HTC Desire + MIUI 0.11.12
- milanovic986
- Redovni učesnik
@Vlada Zem
Da li je to provereno od strane drugih korisnika ili to kažeš iz ličnog iskustva?
Ne mogu da shvatim da modeli, koji su slični po nekim karakteristikama 6500s-1, a da teme za njih nisu kompatibilne sa 6500s-1. Stvarno bi voleo da mi to neko pojasni!!!
@milanovic986
Evo, 2 dana je prošlo od kada sam to ustanovio, i stvarno nisam primetio ranije konstatovan "bug" (ako se to tako može definisati?!)
Da li je to provereno od strane drugih korisnika ili to kažeš iz ličnog iskustva?
Ne mogu da shvatim da modeli, koji su slični po nekim karakteristikama 6500s-1, a da teme za njih nisu kompatibilne sa 6500s-1. Stvarno bi voleo da mi to neko pojasni!!!

@milanovic986
Evo, 2 dana je prošlo od kada sam to ustanovio, i stvarno nisam primetio ranije konstatovan "bug" (ako se to tako može definisati?!)

HTC Desire + MIUI 0.11.12
Da se pohvalim da mi od danas ne radi blic vise na 6500 slide.Telefon je kupljen kod generalnog uvoznika,pod garancijom je,ali ni sam nisam pametan sta ciniti.Ne smeta mi toliko sto je crkao blic,a opet..... ko zna kakva je procedura oko te garancije.Kad tome dodam i mrtav pixel na sredini ekrana od prvog dana.... bas super preporuka za kupovinu kod generalnog zastupnika i dodatni trosak (u mom slucaju) od oko 100 eura. Ccccc...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
neverovatna stvar.Blic mi je ispravan.
Sto puta sam palio,gasio fon samo ne bi li proradio,a on nista.I onda sam uzeo i poceo brisati slike sa kartice.Imam 256 karticu,a zauzeto bilo negde oko 60MB i kad sam sveo slike na 20 i nesto MB.Blic proradio!!! Ni sam ne znam kako.Inace,ne znam kako ide to sa servisima,koliko fon ostaje tamo i koliko je sve to pouzdano

Pa ostaje valjda do 45 dana, ovo sa "blic" nema veze sa MC i popunjenosti iste...
Evo posle 10 meseci korišćenja ovog moba (sekundarni, ali dosta korišćen + padovi, 2 apdejta SW) jedine razlike u odnosu na nov su jako sitne ogrebotine ekrana i još sitnije na tastaturi. Slajd ne "mrda" ni za nanomikromilimetar.
Extra dumb fon po meni

Evo posle 10 meseci korišćenja ovog moba (sekundarni, ali dosta korišćen + padovi, 2 apdejta SW) jedine razlike u odnosu na nov su jako sitne ogrebotine ekrana i još sitnije na tastaturi. Slajd ne "mrda" ni za nanomikromilimetar.
Extra dumb fon po meni

Ja isto imam male ogrebotine po tastreima i taj jedan mrtav pixel od prvog dana,sve ostalo je savrseno.Inace,i meni nije jasno kakve veze ima Blic sa MC,ali eto... tako ej proradio.Moguce da je soft bio preopterecen... ma nemam pojma.Veoma cudan problem.Iako mi ne bi smetalo ni da crkne blic,ipak sam ovako mnogo srecniji.Inace,jos jednom topla preporuka svima za fon.
ljudi,jel moze mala pomoc? Kupio sam 6500 slide ( tel mi se extra svidja,to je i razlog moje kupovine) imam problem,radio je najnormalnije jedan dan,i kada sam pustio video klip odjednom se ugasio. prilikom paljenja samo treperi displej i posle 10sec se ugasi. odneo sam ga kod majstora,ubacio je novi softver i sada radi. mada mi se desilo da je displej jednom trepnuo...ali radi. Molim pomoc...sta ciniti u ovakvoj situaciji?