Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 15. Okt 2008. 15:24
Potreban mi je savet: imao sam instaliran 'HandyBlackList',ali kad sam ga brisao nisam otisao u AppMannager na 'uninstall',vec sam u folderu 'my own apllication' izabrao 'remove' i uklonio ga.Kad sam je ponovo instalirao,ikonica se ne pojavljuje bukvalno nigde,mada samu aplikaciju nalazim preko nekakve 'search' opcije i mogu da je koristim,cak i da je postavim kao precicu,ali bih voleo da to bude kako treba,sa ikonicom u odredjenom folderu.Kako resiti problem?
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Pozdrav svima!
Od pre 3,4 dana sam vlasnik ovog tel. Veoma sam za sada zadovoljan i ovo je inace moj prvi Symbian tel.
imam par pitanja...
1. Kada trazim neki program jer trazim iskljcivo i samo s60 9.3?
2. Da li mogu da koristim GPS mape i kako? Da li mi to nesto naplacuje MTS?
3. Na prethodnom mobu (6131) mi mnogo znacila opcija "Go To" koji sam drzao na gornji levi taster, tako nesto ovaj mob nema. Jel postoji neki program sa kojim mogu da pravim shortcut-e?
Jedno ne vezano pitanje...
Da li i dalje vazi ono pravilo oko formiranje baterije? 3x po 12,13,h... Ako da, da li u tom periodu fon mora da bude iskljucen ili mogu da ga ukljucim, ali naravno, da ga ne gasim sa punjaca?
btw jel se kaze formiranje baterije ili formatiranje baterije?
nadam se da nisu pitanja suvise...
Od pre 3,4 dana sam vlasnik ovog tel. Veoma sam za sada zadovoljan i ovo je inace moj prvi Symbian tel.
imam par pitanja...
1. Kada trazim neki program jer trazim iskljcivo i samo s60 9.3?
2. Da li mogu da koristim GPS mape i kako? Da li mi to nesto naplacuje MTS?
3. Na prethodnom mobu (6131) mi mnogo znacila opcija "Go To" koji sam drzao na gornji levi taster, tako nesto ovaj mob nema. Jel postoji neki program sa kojim mogu da pravim shortcut-e?
Jedno ne vezano pitanje...
Da li i dalje vazi ono pravilo oko formiranje baterije? 3x po 12,13,h... Ako da, da li u tom periodu fon mora da bude iskljucen ili mogu da ga ukljucim, ali naravno, da ga ne gasim sa punjaca?
btw jel se kaze formiranje baterije ili formatiranje baterije?
nadam se da nisu pitanja suvise...

- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
shocky, Kaze se formiranje baterije. Sto se toga tice da li treba 3x12h punjenja vodjene su mnoge diskusije i dalje mislim da niko ne zna sta je tacno. Ja sam to uradio i baterija mi sad solidno drzi pa ti vidi.
Trazi symbian 9.1, 9.2 ili 9.3 programe. Da bi instalirao vecinu programa potrebno je da hakujes telefon, a o tome kako se radi imas na vise mesta na ovom forumu
naravno da mozes da koristis gps bez potrosnje kredita. Instaliraj trenutno za symbian najbolji garmin, nadji najnoviju mapu i cepaj.
Trazi symbian 9.1, 9.2 ili 9.3 programe. Da bi instalirao vecinu programa potrebno je da hakujes telefon, a o tome kako se radi imas na vise mesta na ovom forumu
naravno da mozes da koristis gps bez potrosnje kredita. Instaliraj trenutno za symbian najbolji garmin, nadji najnoviju mapu i cepaj.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
shocky, i tehno maniac, licno sam u nokijinom uputstvu od 6220 classic procitao BATERIJA SE PUNI SAMO DOK SE NE NAPUNI (Velika slova znaci da ih citiram (Samo Na srpskom))
SVAKO DUZE OSTAVLJANJE NA PUNJACU MOZE OSTETITI CELIJE U ISTOJ! tako da radje bi poslusao uputstvo koje mi nokija daje nego od servisera (Koje vecina ljudi slusa a ni sami serviseri blage nemaju o tome). tako da razmisli pazi imam ga 4 meseca i abterija mi se NIKADA nije punila preko 1h20min i ista mi traje oko 3 dana normalnije upotrebe dok sa koriscenjem gps-a i kamerice bateriju potrosi za puna 2 dana dakle nije mi se desilo da mi se ugasi pre toga cak sta vice cesto ga stavljam na punjac sa 2 crtice (Uglavnom uvece oko 22h) jer ga skidam obavezno sa punjaca oko pola 12 kada me telefon ceka sa punom baterijom mogu samo reci da sam PREZADOVLJAN ovim aparatom i moguce da cu kraj njega pazariti i E66 videcemo dal da se bacam u takav trosak jos uvek nisam siguran,ali ovaj aparat ce ostati dugo kod mene!
eto nadam se da sam bio od pomoci!
SVAKO DUZE OSTAVLJANJE NA PUNJACU MOZE OSTETITI CELIJE U ISTOJ! tako da radje bi poslusao uputstvo koje mi nokija daje nego od servisera (Koje vecina ljudi slusa a ni sami serviseri blage nemaju o tome). tako da razmisli pazi imam ga 4 meseca i abterija mi se NIKADA nije punila preko 1h20min i ista mi traje oko 3 dana normalnije upotrebe dok sa koriscenjem gps-a i kamerice bateriju potrosi za puna 2 dana dakle nije mi se desilo da mi se ugasi pre toga cak sta vice cesto ga stavljam na punjac sa 2 crtice (Uglavnom uvece oko 22h) jer ga skidam obavezno sa punjaca oko pola 12 kada me telefon ceka sa punom baterijom mogu samo reci da sam PREZADOVLJAN ovim aparatom i moguce da cu kraj njega pazariti i E66 videcemo dal da se bacam u takav trosak jos uvek nisam siguran,ali ovaj aparat ce ostati dugo kod mene!

- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Znaci umts je za 3G. Ne planiram, niti imam zelju da ga koristim ali cu morati da ga placam 1god
.
Hvala ljudi na brzim i kvalitetnim odgovorima
@ wasssup
Pa i ja sam primetio da mi je ocajan signal, ovde kod kuce, uvek mi je full bio i od kada imam ovaj fon tu je nesto uvek na 2,3 crtice. Sada je opet full
. Probao sam ja to ali nisam bio siguran sta treba da stavim. 

Hvala ljudi na brzim i kvalitetnim odgovorima

@ wasssup
Pa i ja sam primetio da mi je ocajan signal, ovde kod kuce, uvek mi je full bio i od kada imam ovaj fon tu je nesto uvek na 2,3 crtice. Sada je opet full

jerkann, to ti je car novog 9.3 fp2 symbiana oznacava ti memorijsku karticu
izvadi je i otarasices se ikone VERUJ MI
Pozdrav:-)
Edit : E,da mene zanima kako se cisti app log?:-) pun je kao nenormalan a pise mi sta sam instalirao i deinstalirao
mislim hocu bar sa liste da skinem deinstalirane programe
ne znam kako znam da mi je sa hard reset uspelo
ali ako moze bez prmene te Funkcije 

Edit : E,da mene zanima kako se cisti app log?:-) pun je kao nenormalan a pise mi sta sam instalirao i deinstalirao

@Igor88bg
Druze interesuje me dali da uzmem ovaj tel, posto mi je dilema izmedju 6220c i N82 ? Iz proslih postova procitao sam da si zadovoljan njim, kakva mu je tastatura , imao sam prije 6500 slide predhodnika ovog modela 6120c i bio sam zadovoljan njim jedino sto je on imao ekran 2 inca i kam 2 mp. Cini mi se da je ljepsi od n82 a i tanji je od njega i ima noviji simbian. Hvala
Druze interesuje me dali da uzmem ovaj tel, posto mi je dilema izmedju 6220c i N82 ? Iz proslih postova procitao sam da si zadovoljan njim, kakva mu je tastatura , imao sam prije 6500 slide predhodnika ovog modela 6120c i bio sam zadovoljan njim jedino sto je on imao ekran 2 inca i kam 2 mp. Cini mi se da je ljepsi od n82 a i tanji je od njega i ima noviji simbian. Hvala
scepo, pazi imao sam n82 i nejvise su me nerivrali mikronski tasteri mada nakon par meseci bi se i navukao ali ja nisam imao nameru i cim sam imao priliku da kupim 6220c kupio sam ga imam ga puna 4 meseca odlican je i opusteno brzi od i jednog symbiana cak i od 6210 navi koji sam koristio (aparat nije bio moj) inace telefoni su mi fetis haha menjam ih jako cesto al uzmem jedan za glavni aparat koji kidam npr 6233 koristim 2 ipo godine i dalje ga imam pa onda 8210 i 6220c ta tri telefona nemam nameru da prodam. a moguce da cu malo svrljati i kupovati druge modele ali obecao sam sebi da je sa tim gotovo videcemo sve u svemu brate 6220c ti je moj savet sada je na tebi da odlucis necu te ubedjivati po meni 6220c ima dista prednosti (koje meni odgovaraju) svako za sebe naravno tako da na tebi je! Moj savet uzmi oba u ruke i uporedi ih i sam dodji do zakljucka! Pozdrav!