Nokia 5530 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
selektuj sve koje hoces da prebacis i ides opciju copy visit card i to je to...
ZANIMA ME 1 STVAR - gde ovde kucaj IP kada hocu da se konektujem na Wlan koji zahteva tj ima staticku IP adresu...gde se nalaze ta podesavanja da li neko zna ono DNS server ip default gateway i to... ???
ZANIMA ME 1 STVAR - gde ovde kucaj IP kada hocu da se konektujem na Wlan koji zahteva tj ima staticku IP adresu...gde se nalaze ta podesavanja da li neko zna ono DNS server ip default gateway i to... ???
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
Evo testiram ga već nekoliko dana i nisam naleteo na neke neprilike. Radi brže, to je sigurno. Ipak je noviji softver. Neke stvari u korisničkom interfejsu su logičnije (naprimer selektovanje više slika u galeriji). Probao sam Bluetooth, WiFi i razmeštao widget-e na naslovnoj strani. Stari firmware mi je radio OK, ali je ipak gledano šta su sve novi trendovi, zastareo.
Evo posle 6 meseci aktivnog koriscenja telefona,prezadovoljan,ali juce mi se desio kvar,ubacio sam auto-punjac u mob tj stavio u autu da punim a upaljac(mesto gde ukljucujem punjac)nije bio dobro spojen,pa mi je crklo punjenje na telefonu :S Koliko li izadje popravka toga sada ???
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Hypnotoad, nemoj da citiras poruku koja je prethodila tvojoj!
S druge strane, ne znam gdje mozes da kupis, ali sluske od nekog MP3 playera ce ti odgovarati, jer MP3 playeri imaju ( neki ) dobre sluske a takodje i cijena im je prihvatljiva
S druge strane, ne znam gdje mozes da kupis, ali sluske od nekog MP3 playera ce ti odgovarati, jer MP3 playeri imaju ( neki ) dobre sluske a takodje i cijena im je prihvatljiva

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
Hypnotoad, ne smaras. Ovako, to pitanje ne znam ko bi ti mogao dati "precizan" odgovor. Postoje nekakva nagadjanja, ali ... Ako si mislio da li jedne sluske od drugih trose vise bateriju, odgovor je negativan. Svake sluske trose istu kolicinu, odnosno ne sluske nego sama muzika a sto vise pojacas, to ce morati vise baterije da ti "pojede"
Bar ja tako mislim da je!

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
zavodnick, u teoriji svaki par slusalica trosi razlicitu kolicinu struje, zavisi od debljine i duzine kabla, kakve zvucnike imaju... ali to su gluposti. nista od toga se ne primecuje u realnim uslovima.
Hypnotoad, kvalitet slusalica je direktno povezan sa njihovom cenom kao i brandom. bubice nikad nece moci da se mere po kvalitetu zvuka sa "normalnim" slusalicama (iste klase naravno). za najbolje rezultate uzmes slusalice sa ugradjenim noise cancelationom ali pazis kako prelazis ulicu mnogo vise i ne koristis nikakve produzne kablove (mislim na komande i mikrofon kakv imaju slusalice koje dolaze uz 5800) jer se kvalitet najvise gubi na konektorima. naravno sve je to teorija jer mi smrtnici tesko mozemo da primetimo takva gubljenja kvaliteta.
Hypnotoad, kvalitet slusalica je direktno povezan sa njihovom cenom kao i brandom. bubice nikad nece moci da se mere po kvalitetu zvuka sa "normalnim" slusalicama (iste klase naravno). za najbolje rezultate uzmes slusalice sa ugradjenim noise cancelationom ali pazis kako prelazis ulicu mnogo vise i ne koristis nikakve produzne kablove (mislim na komande i mikrofon kakv imaju slusalice koje dolaze uz 5800) jer se kvalitet najvise gubi na konektorima. naravno sve je to teorija jer mi smrtnici tesko mozemo da primetimo takva gubljenja kvaliteta.
- zavodnick
- Expert
snenad, moras da priznas da su to minimalne razlike u potrosnji koje se i "ne primjete" tako da kazem... U svakom slucaju, vecina sluski ima relativno istu duzinu kabla, debljinu, tako da sve ostaje na vrsti sluski i koliko dobro pojacas