Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pa narano da moze,u plejeru imas opciju Songs isto kao i albums i tu su ti sve pesme.Imas i opciju shuffle,da ti pusta nasumicno muziku.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
odlicno, probao sam i moze. Sad jos jedno pitanje, jel postoji neka fb aplikacija kao sto je bila na e72? Fb na obicnom pretrazivacu je jako los, kad sliku neku otvorim bude jako mala i nista se ne vidi :S takodje sam skinuo fb tač, ali jako lose radi..
darkonda, probaj sa ovom aplikacijom.. KLIK
E sad sto se tice ove druge aplikacije(ja ne koristim fb,ali moj drug koristi,i kaze da radi ekstra...) pogledaj da li ti to odgovara..KLIK i da mozemo da nadjemo free..ako ti odgovara u opisu..
uh ova druga mi izgleda super, ajde ako mozes na pp mi prosledi free verziju
za ovu prvu nokia kaze: Sorry, this item is not available for the Nokia E6-00 Belle
nasao sam trial verzoju fmobi-ja, odlican je! al traje samo 7 dana
naleteo sm slucajno i na free verziju, pokisacu da vidim kako ce raditi
jedina misterija ovog programa koji radi savrseno, kako da odgovorim nekome na poruku kad mi posalje na fb u inbox mogu da je procitam, ali nigde nema da uzvratim. ni kad udjem kod nekog na profil ne mogu mu poslati.
darkonda, pazi ovako ova prva aplikacija ti je FB klasicna aplikacija..a to sto ti je reklo Sorry,this item is not avaible for the nokia e6-00..to je sigurno zato sto sam podesio svoj acc i search na ovi-u da mi sve aplikacije izbacuje samo koje mogu da budu na n8..ti samo potrazi ako zelis za svoj mob..Znaci aplikacija je ona osnovna FB..
Sto se tice ove druge evo ti link pa ti skini..KLIK -Fmobi
A sto se tice pomoci oko tog programa,stvarno izvni..posto ne koristim FB,tu ti ne mogu pomoci..tu aplikaciju sam ti porucio jer sam video da mi koristi prijatelj..
moje naredno pitanje. Kad idete u glavnom meniu da se promeni pozadina, izbaci mi sve slike. Medju njima je dosla malih slicica koje su programi pokupili sa neta, gomila malih slika sa facebook-a, dok kad odem u galeriju tamo ih nema. Takodje kad saljem mms i ubacujem sliku pojavi se jako mnogo tih slicica. Zna li neko gde mogu da ih obrisem, mora da se nalaze negde..
darkonda, to se i meni jednom desilo..ja sam ih nasao barem tako je bilo na n8 u E:/(folder u memoriji telefona gde se nalaze sve slike,sto slikas sa kamere..) i tamo kada otvoris taj folder nacices i te male slike..
darkonda, ja posto ne koristim fmobi..meni te male slicice su bile od garmina kao sto rece djoxie,ili od neke druge aplikacije,ali meni su se nalazile tamo gde sam ti i objasnio..i tako sam ih i obrisao..a vidis vama se nalazile u C,confing..
Kupio sam supruzi ovaj tel pre neki dan, međutim ne uspevam da instaliram ni skype ni gmail app... Navodno nema za ovaj model. Da li može od nekog drugog telefona?
Još jedna stvar, telefon je kupljen u smartphone shop-u preko mt:s-a i nema srpski meni. Zar nije to čudno?
Deksi,
pa gledao sam i ne postoji. Moje pitanje je da li postoji opasnost da su mi uvalili telefon koji je skidan s mreže.
A stvarno je glupo imati nov telefon koji je eto, od boljih, a da ne možeš da koristiš aplikacije koje rade na starijim telefonima...
brankons, stvarno cudno jer ja na N8 koji eto ima potpuno isti OS kad udjem u mailbox da napravim novi ponudi mi od opcija yahoo, nokia mail, hotmail, gmail, exchange activesync i other (tu unosis rucno podatke). I da su ti dali telefon skidan sa mreze to apsolutno nebi trebalo da ima veze sa tim opcijama. Jesi li skype gledao preko nokia store ili sa skype stranice?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.