Nokia 808 PureView

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Re: Nokia 808 PureView

Post od telep »

Deksi, Prodavali se isto, ti si postavio price history :unsure: Inace ne mogu isto da se prodaju kada je samsung prodao 20+ miliona SGS3 za 3 meseca, a Nokia proda 6 miliona symbian (svih) telefona za isti period.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

telep, dobro prodavali se a kako se sad prodaju saznacemo za par meseci. Pa tako valjda i mora, nemoze se sad odmah uraditi presek.Slika

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Deksi, ne vrijedi. Samo mi nije jasno, ako toliko vole ljudi taj Android i svasta nesto, zasto onda moraju da dolaze ovdje i pljuju po Symbianu :D Elem, drug mi poslao sliku na komp, pa sam je slucajno izbrisao, ali iskren da budem... WOOOOW! Sa 808-ice slika je... 8)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Brat je kupio arc s a jedan nas prijatelj s3 i ja stvarno nevidim razlog zasto je s3 toliko trazen i toliko skuplji od arc s.
Izuzev bolji pregled na internetu ali ja sam svoj e72 sa dodatnim aplikacijama dovo na isti upotrebni nivo kao njihovi s3 i arc s.
Uporadjivali smo ih juce i ja nisam nasao razlog sem lepseg interfejsa zbog cega bih zamenio e72 nekim androidom.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Deksi, ma dobro i ja sam na N8 sve osnovne operacije radio kao i na S3 ali to je danas slično kao i sa dosta drugim stvarima danas... Vozio yuga ili mercedesa isto će te odvesti od tačke A do tačke B ili zašto uzimati LCD televizor kad i sa starim "kutijama" isto možeš vidjeti... :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Sad lepo moderator da je pametan pa da izbrise sve ove postove vasih rasprava izmedju n8,808,symbian/android,s3 :uhuh:
Ovo je tema o 808 i samo o njoj ovde treba da se pise,a pojedini ne mogu da izdrze da ne pisu i pljuju nokiu u bilo kojoj temi o njoj!
Vise mi se smucilo da citam sve te rasprave! :uhuh:
Ako vam se ne svidja nokia,nemojte pisati o njoj,imate vase android teme i idite tamo i hvalisajte se! :uhuh:
Ajde zdravo!
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Sale_M, majstore! Tako sam i ja rekao u prethodnom postu! Fora je sto tamo nemaju kome da se hvale, jer tamo pisu o svojim mukama i problemima :D

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

zavodnick, Ne bih da raspirujem dalju raspravu ali super sto simbian radi bez muka i problema.

P.S. Da ne mislite da sam neki mrzitelj, evo otvoreno kazem: Ja cu prvi da kupim za sebe 808 onda kada cena bude takva da mi ostane para da kupim iPad ili recimo Nexus 7 da mogu da surfujem kao covek jer mi to najvise smeta kod simbiana i niko ne moze da me ubedi da je iskustvo isto kao na ostalim platformama.
Mir u svetu.

RandjaPO jel si izbacivao mozda slike sa 808 u temi ,, Slike sa mobilnih telefona'', posto ne mogu da nadjem?
Izbaci bar neku da vidimo iz prve ruke, vise verujem tome nego svim testovima.
Poslednja izmena od Adams u Ned, 09. Sep 2012. 09:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia Lumia 1520

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Adams, Nisam postavljao nikakve slike,postavicu u toku dana.

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

evo i ja za kraj da kazem da mi je S3 bolji od 808 zbog surfofanja i boljeg ekrana. To je sve narode :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

rudulan, a sad to napisi na forumu Android ili S3 jer nas to vise ovdje zaista ne interesuje! Al` zaista!

telep
Expert
Expert

Post od telep »

zavodnick, Ko je to vi? Vlasnik i upravnik foruma? Ili to imate neku družinu ovde koja se ponaša malo bahato, i određuje gde će ko pisati? Oladite malo, napravite vi zavodnick i još trojica drugara symbian forum pa uživajte tamo, i branite da iko pisne nešto u symbian temi ako nije pozitivno :)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Zaista mi je nejasno zašto neko kaže da se pljuje po Symbianu... Bar ja govorim i više nego objektivno i donekle "branim" Symbian kao sistem jer ga godinama koristim i uvijek mi je izvršavao sve zadatke, od nokie 6600 (znači koristim od 2004. godine!) pa do nokie N8. :) Jednostavno Symbian je doživio vrhunac sad sa 808 što se tiče korisničkog doživljaja na ekranima na dodir i to je činjenica ali je taj vrhunac kasno stigao. Meni je N8 pristojno obavljao sve zadatke, a siguran sam da bi to 808 još brže odrađivao ali je činjenica da ako bi neko htio da pređe na "next level" onda treba da uzme neki high end model Androida, znači ne neki HTC Desire jer je po meni smeće teško, već neki model tipa S2, i neki u tom cjenovnom rangu da bi osjetio sve te prednosti. Velika mana na Symbianu je fabrički web browseru i to sam se uvjerio i na 808. Nejasno mi je kako se NE ŽELE potruditi da na 808 naprave browser kako spada i da ne sjecka prilikom skrolovanja i da ne učitava poprilično sporo zahtijevnije stranice jer nema teoretske šanse da to u nokiji "ne mogu" napraviti zbog hardverskog ograničenja. Jedino hardversko ograničenje je ljudski mozak tu jer ga gase (Symbian) pa neće previše da se trude, tužno ali istinito. :(

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

janka_88, tebi svaka cast jer se po tvojim postovima vidi da krajnje realno sagledavas stvari i da si svestan nedostataka i Symbiana i Androida,ali nisu svi clanovi takvi.Kada je telep rekao da je nesto bolje kod Symbiana nego kod Androida?Nikada!Nego umesto toga odlazi na teme o Symbianu i Nokiji i uzdize Android do nebesa.Ja sam korisnik i Symbiana i Androida.Kao primarni telefon koristim Nokiu 808 koja zadovoljava sve moje potrebe pa i vise od toga,medjutim sto se tice igrica i programa tu 808 nema sta da trazi pored bilo kog Androida.Transformer Prime mi nadoknadjuje upravo to sto ova Nokia radi lose a to je surfovanje i igranje igrica a pre svega Skajp i Viber koji su mi veoma bitni.Znaci zaista nemam nista protiv ni jednog od ova dva OS-a ali je prosto nepravda koliko se Symbian omalazava i od kad je vec proglasen mrtvim kad itekako ima sta pruzi u odnosu na druge sisteme,a pre svega jednostavnost i nezahtevnost sistema.Strasno je sto ljudi ne gledaju na stvari realno i to je ovde glavni problem.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

RandjaPO, Kako nisam, rekao sam da je kamera bolja, šta ćeš više.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

telep, pa kud ces vise sto sam i ja rekao da sam prije par godina kad se pojavio HTC Desire HD, odmah sam ga kupio i za 3 dana prodao :) Kud ces bolje od toga :D

telep
Expert
Expert

Post od telep »

zavodnick, Boli me briga šta si ti imao, i koji telefon sada imaš. Što bi mene to uopšte zanimalo :?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

momci vratite se na temu,ovde je predmet diskutovanja 808 a ne neki S3,HD svaki telefon iz tog razloga ima svoju temu na forumu,fala vi 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa vidiš da nećev, više volev Slika. Sve to treba delete ali izgleda da i moderatore više ništa ne iznenadjuje, pa i nebrišu ovakve postove.

Gore lepo pise naslov teme "Nokia 808 PureView" znaci da se treba pisati o tom modelu a ne o dokazivanju sta je bolje.

xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 11:37

Post od xxxx »

Zanima me da li Nokia 808 ima Optical Image Stabilization kao i Lumia 920?

Odgovori