Nokia Lumia 620
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Re: Nokia Lumia 620
Shvatio poentu - pronaći još tih 100 € i uzeti 830... Kako će mi se obradovati šalterske službenice u banci... 

-
- Redovni učesnik
Ukratko, 620 će, nakon popravke power dugmeta, završiti kod drugara, a ja uzimam 1320 od devojke, ona prelazi na android. Voli žensko kad joj deflini skaču po ekranu, pahulje padaju i tako to... ooookkk...
Iskustva sa 1320, uskoro u temi predviđenoj za to. Zamerka odmah na veličinu i ekran od 6"... nije to za moje "ćevapčiće".

Moja sestra ima nokiu 1320 mogu da kazem da je odlicna jeste velikih dimenzija ali meni to nije pravilo problem uzmi slobodno tu nokiu 1320Mr. Jingles napisao:Ukratko, 620 će, nakon popravke power dugmeta, završiti kod drugara, a ja uzimam 1320 od devojke, ona prelazi na android. Voli žensko kad joj deflini skaču po ekranu, pahulje padaju i tako to... ooookkk...Iskustva sa 1320, uskoro u temi predviđenoj za to. Zamerka odmah na veličinu i ekran od 6"... nije to za moje "ćevapčiće".
-
- Redovni učesnik
Da se nadovežem - 1320 ostala kod buduće supruge, ja popravio ono dugmence i telefon fercera, ALI svakako je došlo vreme da se pređe na malo jači segment, jer su i zahtevi porasli...
Elem, preko mts-a imam mogućnost da uzmem dobar telefon na 12 rata, ali im je ponuda preslaba... Od jačih telefona u igri su G3 (3GB RAM, 32GB ROM), S5, Z2 i stari 920 i 925...
i odluka bi bila relativno laka da večeras nisam sedeo sa kumom, koji ima G3 (sa 2 GB RAM), u zatvorenom prostoru i pokušao da se lociram... Lumia 620 se našla u roku od par sekundi sa greškom do 5m, G3 nije ni uhvatio signal?!?! Nisam pametan, ali na GSM Areni stoji da oba poseduju A-GPS i GLONASS...
Uzgred, zna li neko postoji li varijanta da se telefon uzme npr u Tehnomaniji na 12 rata (bez dodatnih gluposti tipa čekovi, krediti, itd)? Jedini imaju 830 za koji sam i dalje zagrejan.

Uzgred, zna li neko postoji li varijanta da se telefon uzme npr u Tehnomaniji na 12 rata (bez dodatnih gluposti tipa čekovi, krediti, itd)? Jedini imaju 830 za koji sam i dalje zagrejan.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ako primaju cekove, uzmes. Odes pa pitas, ali mislim da svi prihvataju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!