Nokia Lumia 930
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Nokia Lumia 930
Ja kad bi slušao šta bi mi drugi rekli na WP nebih smeo ni da pomislim.
Evo šta je jednom lepo miodrage napisao.
"Samo pravi ljubitelji tehnike i tehnologije, i pravi sladokusci u ovim vodama imaju WP, iz razloga sto znaju sta im pruza, kao i zelje da ne budu u moru drugih, vec da se izdvoje iz mase."
Evo šta je jednom lepo miodrage napisao.
"Samo pravi ljubitelji tehnike i tehnologije, i pravi sladokusci u ovim vodama imaju WP, iz razloga sto znaju sta im pruza, kao i zelje da ne budu u moru drugih, vec da se izdvoje iz mase."
Evo recimo ja zelim da se kladim preko telefona, odem u mozzart, uplatim pare, istog sekunda ih imam u aplikaciji i zabava pocinje. Na wp te aplikacije nema.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Piši odmah microsoftu!
Necu nikome nista pisati, samo kazem da postoje ljubitelji tehnike i tehnologije koji kad kupuju telefon ne idu u pravcu izdvajanja iz mase nego i u pravcu mogucnosti koje dobijaju.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
woona, da...isto tako ja kao korisnik Synbiana mogu da kazem, da kad je dosao Android i jos je bio USER FRIENDLY...svi smo se tome smijali...govoreci "ajoj sad cemo svi da pisemo aplikacije"...
I da, ja recimo sad imam lumia 1520 i za mene je taj telefon zvijer i jos kad ga samo povezem na laptop koji ima win 8...sve mi je lako dok ti moras sto sta instalirati...Elem,ne gleda se pravac u kojem te nesto vodi,nego sta ti taj pravac dalje nudi...a za sad win8 je mlad OS ali daljim razvojem,ne mogu ni da zamislim!
I da, ja recimo sad imam lumia 1520 i za mene je taj telefon zvijer i jos kad ga samo povezem na laptop koji ima win 8...sve mi je lako dok ti moras sto sta instalirati...Elem,ne gleda se pravac u kojem te nesto vodi,nego sta ti taj pravac dalje nudi...a za sad win8 je mlad OS ali daljim razvojem,ne mogu ni da zamislim!

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Samo sto nikako da to bude to.
Re: Одг: Nokia Lumia 930
Raci mi jel ti imas nokia lumiu 1520?zavodnick napisao:woona, da...isto tako ja kao korisnik Synbiana mogu da kazem, da kad je dosao Android i jos je bio USER FRIENDLY...svi smo se tome smijali...govoreci "ajoj sad cemo svi da pisemo aplikacije"...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
dachakragujevac80, sa moje tacke gledista, grdno si pogresio, ali samo zato sto je G3 Android uredjaj, a meni taj sistem izaziva probavne smetnje na sam pomen. Sa druge strane 99% ovog foruma ce ti reci da si dobro odabrao.
Biras prema sebi i svojim potrebama - ako tebi G3 radi posao, uzivaj, ako mislis da bi ti 930 radio posao, zamena ce ici vrlo lako i brzo.
Meni licno 930 radi posao samo tako. Nekome drugome nece, jer nekome treba Android.
Biras prema sebi i svojim potrebama - ako tebi G3 radi posao, uzivaj, ako mislis da bi ti 930 radio posao, zamena ce ici vrlo lako i brzo.
Meni licno 930 radi posao samo tako. Nekome drugome nece, jer nekome treba Android.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- zavodnick
- Expert
sergius, da i licno sam uz pomoc od kolege miodrage i jos nwkih na forumu prezadovoljan telefonima. Naime,vecina uredjaja danas bi mi "mozda" odradila posao kao sto miodrage rece,ali u pogledu trajanja baterije,velicine ekrana,kamere...mislim da nijedan Android uredjaj ne bi mogao ni da zapne,ali svako ima svoj ukus.Pa neka je svima sa srecom. 

miodrage, baci pogled na pp
Nesto slabo pristizu poruke vec danima ne znam o cemu je rec?

Samo da se pohvalim da sam se ponovio!
Sa iphone 5s na samsung S5 i na kraju na lumiu 930 i mogu vam reci da sam prezadovoljan uredjajem...

Sa iphone 5s na samsung S5 i na kraju na lumiu 930 i mogu vam reci da sam prezadovoljan uredjajem...

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Bravo ti ga bate.
Ajd u sreći ga poderao i zamenio za nešto bolje.
Ajd u sreći ga poderao i zamenio za nešto bolje.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
udri neke utiske iz prve ruke, pošto si sad kompetentan jer si prelistao po jednog predstavnika iz svakog tabora
- zavodnick
- Expert
sergius, svaka cast...neka je sa srecom
Mogu ti reci da si uzeo bas bas super uredjaj...

Ajde pucajte. Imam L920 i hocu da uzmem L930. Ispravno ili da sacekam nesto novije od MS?
Huawei p30 aurora
- zavodnick
- Expert
ssrki, iskreno... Ako imas love, sacekaj proljece, nesto mi govori da ce oko februara izaci neka azdaja
Ali to su tek nagadjanja... Mada i 930 je zvijer
Ali mene nesto drugo muci... Kako u SMS-u da nastimam da mi se pokazu brojevi, odnosno koliko mi je slova ostalo da napisem do kraja jedne poruke ?! To me izbudali poslednjih dana, a ne mogu da nadjem da li postoji to podesavanje ili da skinem neki SMS Sender s neta ( ako tako nesto uopste postoji )

Ali mene nesto drugo muci... Kako u SMS-u da nastimam da mi se pokazu brojevi, odnosno koliko mi je slova ostalo da napisem do kraja jedne poruke ?! To me izbudali poslednjih dana, a ne mogu da nadjem da li postoji to podesavanje ili da skinem neki SMS Sender s neta ( ako tako nesto uopste postoji )

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Zavodnick, kada stignes do 130. karaktera, brojac ce sam da se pokaze. Dotle nece.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Tacno tako, a ako si stavio podrsku za full karaktere onda ti ke poruka kraca, ako je redukovana omda je normalna duzina od 160 karaktera.
Ps misam bas pri parama, jer prvo moram da prodam moju L920 i onda dodam za L930. Ako budem cekao pocetak sledece godine dobicu manje za moj tel a i ono sto izadje ce biti bas skupo u prvom periodu
Ps misam bas pri parama, jer prvo moram da prodam moju L920 i onda dodam za L930. Ako budem cekao pocetak sledece godine dobicu manje za moj tel a i ono sto izadje ce biti bas skupo u prvom periodu
Huawei p30 aurora
- zavodnick
- Expert
ssrki, onda si sam sebi dao odgovor
miodrage, znam to. To sam vidio, ali mislio sam da ima normalan brojac karaktera, jer ovako uvijek "zapnem" u drugu poruku
EDIT:
E sad sam upravo poslao 230 znakova sto bi trebalo da bude 2 poruke, a kod mene je poslalo 5 poruka
gdje da promijenim to da mi bude na 160 znakova

miodrage, znam to. To sam vidio, ali mislio sam da ima normalan brojac karaktera, jer ovako uvijek "zapnem" u drugu poruku

EDIT:
E sad sam upravo poslao 230 znakova sto bi trebalo da bude 2 poruke, a kod mene je poslalo 5 poruka

Pa jesi li slao sa našim slovima? Čšćž?