Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Odlucih da kupim 6630.Samo sam u dilemi da li ima veze koja je vrsta punjaca i usb kabla?Tamo je neki tim-ov softver pa da li da mi flesuju na najnoviji?

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

E ovo se stvarno retko desava, ninolina, kako je moguce da ti je promakao ovaj program :) Sad sam proverio, otvara java igrice ali ne sve, izgleda da je malo bug-ovit
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Malone, neka ti flashuju, nece ti Tim mnogo smetati, ali je najnoviji firmware bolji ... I neka ti to urade za DZABE...a najnoviji firmware je RM-1 6.03.08 :wink:...

sorry... :oops:
Poslednja izmena od Ninolina u Čet, 17. Avg 2006. 13:51, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mkvb, pa nije mi trebao, a ajde da i vi ostali nesto radite na forumu... :D :lol: I?? Koji je to program? Ajde salji link... :roll: Nemoj da dajes nepotpuni info... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

ninolina, malo me buni ova oznaka 5.xxx... zar nije logicno da nastave sa 6.xxx, ja imam 6.03.08, flesovao sam pre 2 meseca, mislim da je noviji, pricamo o 6630 zar ne? Ili gresim? :unsure:
HOX Titanium gray

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Naravno da cu da ostavim link, upload mi je nesto duze trajao

GameMagic
HOX Titanium gray

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Zvao sam sve sa spiska.Imam sledeci izbor:U cumicu za 185e sa tima full,U nekim radnjama da sacekam eventualno do kraja dana gde je cena oko 175e.I rekose mi u mobilwood da ima sa sivom maskicom i navodno nije skidana sa mreze(lazuuuu) za 190e.I sad ne znam sta da radim tj. gde da uzmem.Svuda je kao full samo sto mi jedan rece da flesovanje se dodatno placa 5e.help

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Tj dal ima razlike gde je 175 i 185?10e vise al dal ima veze u kvalitetu il to svako stavlja cenu kako mu dodje?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sta ima da ti helpujemo,ako hoces da nema oznake mreze ti skokni tamo gde je ima original,ako pak hoces da prodjes sto jeftinije ti kupi pa kuci flesuj (imas ovde na forumu temu na nekoliko strana kako se flesuje BB5 Nokia uz pomoc data kabla) i ustedeces i tih 5 eura jer je bezobrazluk da ti naplate kad vec kupujes telefon kod njih!
Razlike u kvalitetu ne moze biti,isti je proizvodjac,samo u kolicini opreme koja ce ti doci uz telefon ili DUZINI GARANCIJE ili cak da nema nikakve razlike ali ovi drugi hoce vecu zaradu pa... ;)
Pozdrav 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Proverio sam da u radnji u knezu dolaze takodje sive za 185.E sad dal da uzmem sa tima il sivu.Da mi uz to ne uvale nekog kineza od maske?Koja je kvalitetnija maska?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Sigurno da kineska ne moze biti kvalitetna,bar ne kao originalna,a ne znam sta se toliko iscudjavas za sivu masku i onoliko ih napusavas da lazuuuu... mis'im,jel si ti uopste isao na specifikacije za 6630,jel ono siva original maska na slici ili neka zelena,zuta,plava ili crna... pa da se toliko nerviras i kidas zivce da je kinez!? :?
Pozdrav 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Ovako nisi me skapirao.A i ja mozda nisam dobro objasnio.Znam da su te sive isto skidane sa mreze samo sto su flesovali i stavili drugu maskicu.E mene zanima da li postoji razlika u kvalitetu izmedju te sive i one sa tim-ovim znakom koja je teget?Tj. koja je kvalitetnija?Pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

KAKO ZNAS!?Jesi upotrebljavao vidovitost ili... mislim stvarno te ne razumem,pozvao si radnju,rekli su ti da je siva i ti odmah ZNAS da je skinuta sa mreze,flesovana i zamenjena joj je maska!?Mozda nisi cuo ali Nokia prodaje svoje telefone i u prodavnicama (koje onda preprodaju nesto,nesto im"ispadne iz kamiona"u transportu pa onda dodju i ovde) i,gle cuda,bas ti telefoni su sivi!? :ohmy: :wink:
TIM telefoni (ako ti je najvaznije da prodjes sto jeftinije pa kupis njih) se NE kodiraju,ne menjaju im maske nekim kineskim vec samo naruce od Nokie da im odstampa logo i odaberu boju maske,a to je sada teget (ranije su valjda bile svetlo plave) i u SVEMU su iste kao da su izasle iz fabrike za neku prodavnicu sem par stvarcica vise u softveru i natpisa na masci!
Pozdrav 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Hvala ti na odgovorima.Mozda i ja malo preterujem.Ali uzecu tim za svaki slucaj.Ne planiram da u skorije vreme menjam telefon pa bih hteo da lici na nesto.Pozdrav 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Pozdrav svima.Dao sam oglas ali se jos nije nasao neko ko ce da kupi moj mob.A ne isplati mi se da ga poklonim po nekoj bagatelnoj ceni da bih uzeo 6630.Danas sam obisao par prodavnica.I evo mojih iskustava.Svuda je softver 17...2005 neka5..... verzija.U dve radnje sam nasao da je life timer na 0000.06 i na 0000.31.U ostalim je bio na nuli.Na timovim 6630 mrda kamera pa me zanima da li svima mrda?E a naso sam negde isto timova ali nije ni siva ni teget,kamera uopste ne mrda,life je nula,ali mi izvadise iz neke kese.Devojka prodaje i to mi jedva dade da pogledam.Ona mi je kucala za verziju softvera i za life timer da ja navodno ne bih nesto aktivirao.Kaze kad kupis pa mozes da gledas...Verovatno da nesto muvaju.E sad kako to da ovde ne mrda kamera?I cini mi se al nisam siguran da je ovaj bio nesto laksi nego obicno.Za garanciju nisam ni pitao...Zna li neko o cemu se tu radi da je timov a nije teget?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sta isprica,to je starija verzija ta 5.03.08 A to sto je life timer tako mislim da to nemam nikakve veze,a kako se kamera mrzda ne razumem :? Ma to sto vadi iz kese i nesto muva ne mora da znaci da je nesto smuvano mozda je original.Moje telefon je sa TIM mreze(6630) on je sivo-tamno sive boje.Samo mi reci sta petljas ides tamo u neke bzvz radnje idi u one za koje si suguran da su dobre.Pogledaj pp poslacu ti neke radnje :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Da bukvalno sve imaju taj softver.A kamera mislim da mrda kod svih tj mrda onaj poklopac od maskice.Ovaj prodavac mi rece da je to tako da pri padu ne bi doslo do ostecenja kamere.Nego jedino me buni sto nije ni maknula kod one cudne timove.Bas mi se ta svidja al ne daj boze da otkrijem da joj nesto fali nakon kupovine mogu da se oprostim od reklamacije.Kad mi rece da prvo kupim pa da posle gledam sta hocu to mi je licilo na foru da ne radi blu tut ili kamera.To ne mora da znaci al ajde sta znas sta je u vreci.A i tasteri mi deluju malo cvrsci...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa i meni se to mrda,ali nista strasno,ako te to bas nervira kupis posle novu masku original ili onu crnu gumiranu i teraj :roll: pa nemoj onda tu kupovati ako mislis da nesto mute :uhuh:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Kako nema veze za lifetimer,pa ona sa 0000:31 ima 31 MINUT razgovora,a skoro je neko pitao koliko da trazi za 8 meseci staru 6630 sa 4 sata razgovora,sto ce reci da i ta 6630 sa 31 minutom razgovora moze biti i do mesec dana KORISCENA!!A bas ti Milan91 prodajes toliko staru 6630,za naravno,manje pare i ne bi trebalo da ti bude svejedno sto neko prodaje polovnu po istoj ceni kao novu,sto onda i ti ne bi trazio isto,ili svako da trazi isto za svoj polovan telefon ako nije izgreban!?
Sto se tice cvrstine,ne klima se kamera nego samo poklopac ili onaj gumeni okvir,a ako je poklopac malo klimav onda je ok,ipak je 6630 sva od plastike i maska se relativno lako skida i zato ima malo lufta jer plastika na plastiku ne pasuje perfektno,ista stvar kao kod ranijih plasticnih Nokia kao sto je bilo sa na primer 3310 i slicne!
Dosta tvrdi tasteri su vec sumnjivi,6630 ipak ima mekane tastere,ne bi smeli da budu tako tvrdi SEM AKO nisu neka kineska losa kopija,bilo da su ubaceni sa maskom ili samo tastatura ako je neko od gazdinih drugova/rodjaka hteo original tastaturu pa gazda promenio a kupcu uvaljuje fals,a to vec nije u redu,a mogao bi i da proveris da li je Made in Finland ili negde drugde jer nije iskljucena i mala razlika u kvalitetu kod Nokia iz razlicitih fabrika!
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja to za lifetimer sam mislio da je 31sec,jer nisam lepo prebrojao nule :wink: :roll: :oops: Pa onda moze da uzme moju moj lifetimer je 000000:06(kako ja imam ovoliko nula,nesto mi nije jasno :? :unsure: )je to 6min.

Odgovori