Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
markosvaba, nisam probao ali u Kaficu u odgovarajucoj temi je potvrdjeno da radi hack, a i na netu kruze iste price.
Ja trenutno koristim ono sign-ovanje aplikacija koje je Milann okacio pa mi hack i nije toliko potreban.
Ja trenutno koristim ono sign-ovanje aplikacija koje je Milann okacio pa mi hack i nije toliko potreban.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ljudi sta vam je hack radi sto posto sa bilo kojom verzijom firmvera btw ja imam najnoviji fw a pisao sam i u kaficu i o patchu za displej koji sam radio.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa i nije slabiji grunes lajsnu na max i lepo se vidi... Ja nisam to primetio bas... Mozda gresim,al ne provaljjujem inace zar nije pametnije prigusiti svetlo? Ipak usteda baterije,a kada je spoljasnje svetlo jako senzor reaguje i pojacava osvetljenje a gasi tastaturu! Negde sam cuo da postoji program za sensitiviti senzora(osetljivost) pa mozes podesiti da se ekran pali na najmanjem svetlu i samim tim gasi tastatura...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja evo imam instaliran najnoviji firmware vec tri dana ali nisam primetio jos neka znacajnija poboljsanja.Nisam jos nigde nasao change log,postavicu kad nadjem.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
novi sw donosi
Nokia N82 software version 20.0.062/20.1.062 released - 8 April 2008
This software version includes Flash Lite 3 support (enabling users to watch Flash video web sites such as YouTube), location tagging (allowing users to automatically "geo-tag" images with location information and upload directly to websites such as Flickr or Twango for friends to see where she/he has been) and Widget support. The release also includes camera exposure improvements and improvements to Bluetooth headset interoperability.
* Better battery life
* Free features
* Improvements and bug fixes

Nokia N82 software version 20.0.062/20.1.062 released - 8 April 2008
This software version includes Flash Lite 3 support (enabling users to watch Flash video web sites such as YouTube), location tagging (allowing users to automatically "geo-tag" images with location information and upload directly to websites such as Flickr or Twango for friends to see where she/he has been) and Widget support. The release also includes camera exposure improvements and improvements to Bluetooth headset interoperability.
* Better battery life
* Free features
* Improvements and bug fixes
markosvaba, kakve veze ima v20 verzija softvera sa ovom v31?
Pitanje je bilo sta je unapredjeno u verziji v31 u odnosu na verziju v30!
Pitanje je bilo sta je unapredjeno u verziji v31 u odnosu na verziju v30!
- markosvaba
- Mobil fan
- markosvaba
- Mobil fan
markosvaba, da li ti uopste citas sta ti ljudi pisu???

Sale_M napisao:Ljudi sta vam je hack radi sto posto sa bilo kojom verzijom firmvera btw ja imam najnoviji fw a pisao sam i u kaficu i o patchu za displej koji sam radio.
kako me nervira kad telefon stavim vodoravno da nekom pokazem sliku ili kad lezim i chachkam po telefonu a ne drzim ga uspravno on zarotira prikaz slike za 90 stepeni kao shto radi n95 kad se povuche slajder suprotno gde su tipke za muziku
nekad je to korisno ali u vecini sluchajeva me nervira,da li je to moguce iskljuchiti?

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3