joja89, te male slicice svako ima u telefon,u galeriji se ne prikazuju,a npr kada hocu da postavim neku sliku na HS onda vidim da ih ima mali milion,sve od nekih programa(npr fb,garmin,nimbuzz,itd...,i one se barem kod mene nalaze u C:memoriji u posebnom folderu,i kada se taj folder izbrise vise njih nema ..

) Sto se tice cene memorijske stvarno ne znam koliko se krecu tako da ti tu ne mogu pomoci..Ali mislim da je ipak 1gb mala memorijska i da bi ti trebala veca..A sto se tice resseta,da znas da on sve brise iz telefoan i vraca telefon na fabricka podesavanja,tako da bi trebalo ako ga radis da prvo odradis backup podataka da bi sacuvala(kontakte,podesavanja,poruke,itd...).Pa ako odavno nije radjen taj hard resset,nebi bilo na odmet da ga odradis,videces da ce ti telefon posle toga biti kao nov,ali opet ne zaboravi sve se brise iz telefona..A sto se tice formatiranja kartice,to mislim mozes da radis kada hoces..samo sacuvaj potrebne fajlove na kompu i odradi format,to nemora biti u vezi sa hard ressetom..