Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia E72
Preko real playera koji sam dobio sa ostalim softverom, nisam nista novo skidao...
Upravo sam skinuo mini operu bas da vidim za youtube i opet zeza...
Upravo sam skinuo mini operu bas da vidim za youtube i opet zeza...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa to je to, da odradis hard reset sve bi cepalo. Instaliraj operu mobile i probaj uz pomc nje, uzgred vidi koji ti je softver u telefonu.
Ladno preko opere mobile ne secka, radi dobro
(eventualno malo zvuk baguje). Softver sam instalirao najnoviji...

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Epa ako mu je softver 091.003 odradi mu reset tasterima i posle ce sve raditi bolje ili teraj i ovako.
Imas i na nokia-store aplikaciju za youtube pa isprobaj i to.
Imas i na nokia-store aplikaciju za youtube pa isprobaj i to.
Kako se konkretno odradjuje reset tasterima i kakve ce posledice biti po telefon, hoce li se izgubiti podaci? Nema potrebe za tim, cisto me interesuje...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da reset brise sve sa memorije telefona a zatim se uradi i format kartice pa se i sa nje obrise sve.
Podaci se mogu sacuvati kopiranjem i kasnije vracanjem ali naknadno instalirane teme i aplikacije ne, one ce se morati ponovo ubaciti.
Reset se radi gasenjem telefona i onda se draze tasteri shift, space i delete zajedno i pali se telefon a tasteri se nepustaju dok se ne pojavi logo nokia.
Postoji i reset kodom ali je ova kombinacija sa tasterima bolja.
Podaci se mogu sacuvati kopiranjem i kasnije vracanjem ali naknadno instalirane teme i aplikacije ne, one ce se morati ponovo ubaciti.
Reset se radi gasenjem telefona i onda se draze tasteri shift, space i delete zajedno i pali se telefon a tasteri se nepustaju dok se ne pojavi logo nokia.
Postoji i reset kodom ali je ova kombinacija sa tasterima bolja.
Znas li mozda kako da promenim sat u glavnom meniju, da ne bude klasican nego kao zidni!? Jos nesto, sekao sam neku mp3 muziku za ton u telefonu i primetio sam da kada ga postavim kao zvono prilicno krci, a kada ga pustim iz audio fajlova sve je ok, u cemu je tu fora?
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
Za sat idi u Settings pa nadji date i time. Tu imas da biras da li ce da bude digital ili analog.
Poslednja izmena od milanovic986 u Sub, 14. Jul 2012. 17:37, izmenjeno 1 put ukupno.
NOKIA E7 User
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Odgovor za sat si dobio, za ovo drugo neznam sta bi moglo biti. Probaj da smanjis jacinu zvona ili napravi drugi isecak te pesme pa probaj.
- milanovic986
- Redovni učesnik
Da li krci bilo koja melodija koju stavis, ili samo ta? Ako krci samo ta, onda je problem u fajlu.
NOKIA E7 User
Sve krce koje sam preneo sa neta, kada ih pustam preko plejera cuju se odlicno, a kada dobijam poziv krci mi, ne znam o cemu se radi... Izgleda da zeza za sve muzicke fajlove... Probao sam da menjam bas i stereo, sve kombinacije sam isprobao, kada me neko pozove krci samo tako...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hm nesto te tu zeza ali sta? Skini neiki ringtones sa zedge pa isprobaj klik.
- milanovic986
- Redovni učesnik
Svi fajlovi su delovi pesama u mp3. formatu, pa su i oni sami u tom formatu... Kada se slusaju te pesme koje sam isekao preko plejera rade bez greske, a kada me neko pozove onda krenu strasno da krce, ne znam o cemu se radi...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Aj da ja probam... mozda cu da izlupetam ali vredi pokusati. 
Secam se davno dok sam imao Nokia X3 da mi se desavala slicna stvar da kad postavim mp3 ringtone zvuk krcka i secka, a sa plejera tuce k'o lud. Stvar sam ispravio time sto sam ringtone koji sam hteo da postavim prekopirao na internu memoriju telefona, a ne da se koristi sa SD kartice... Eto, tako je bilo kod mena pa mozda i uspe.

Secam se davno dok sam imao Nokia X3 da mi se desavala slicna stvar da kad postavim mp3 ringtone zvuk krcka i secka, a sa plejera tuce k'o lud. Stvar sam ispravio time sto sam ringtone koji sam hteo da postavim prekopirao na internu memoriju telefona, a ne da se koristi sa SD kartice... Eto, tako je bilo kod mena pa mozda i uspe.

Jako dobar predlog... Uradio sam to sa velikom zeljom da uspe medjutim opet ista stvar; u fajlovima radi dobro, kada zvoni krci, kao stari snimak (pa i gore)
Cak sam probao da konvertujem .mp3 u .aac i jos je gore ispalo... Nesto mu smeta...

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Steta... zao mi je, ali to je jedino sto mi je palo na pamet. Valjda ces uspeti nesto uskoro. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pojavio se novi update softvera 091.004. Velicine oko 600 kb.
Mada na njihovom sajtu nepisu jos nista o tome klik
Mada na njihovom sajtu nepisu jos nista o tome klik
- milanovic986
- Redovni učesnik
Mozda nije oficijelna verzija. I za moj E7 postoji novija verzija ali je Nokia ne pominje.
NOKIA E7 User
Ladno mi je potpuno nestao ton na mobilnom telefonu! Ima li neko resenje?