Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Re: Nokia E72

Post od zavodnick »

Deksi, mozda imas previse na svojoj E72 programa koji ti "jedu" ram ?! :D Pokusaj da iskljucis neke programe dok radis na Operi pa ces mozda da ublazis malo problem... :chytry:
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

ja sam se zalila na isti problem...Bas napravise bezveze,ne mogu da surfujem po netu,bolje receno da otvorim stranicu odmah ce da mi pise to,cak i kada sam na Ovi ,nakon listanja sta ima od aplikacija to mi isto pise...!?

Kad smo vec kod Ovija,da vas pitam nesto...
Imala sam instaliran whatsapp,ali sam ga obrisala jer je bagovao.Sada sam otisla na Ovi,da ga skinem,ali ne mogu,ne mogu da markiram opciju download i da preuzmem.U cemu je stvar i kako mogu da resim problem?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

annaBG, nemozes da ga skines jer si ga vec preuzela, mogla bi kada bi resetovala telefon.

Fullmemori pise i kad nema i kad ima puno instaliranih aplikacija, zato sam mu ja sad ponovo ubacio sta mi je potrebno jer bez tih dodatnih aplikacija ovaj telefon ima nekih 70% mogucnosti koje su meni potrebne.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

pokusala sam da upalim ugasim mob,ali ipak nece.Predpostavila sam da pamti.Mogli da instaliram odlaskom na web stranu whatsapp-a?

Sta si instalirao na mob :)

Imam email na telefonu,nalog,pa me zanima kako da se izlogujem?Da li postoji ta opcija?

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 11:38
:: Nokia E72
:: Nokia 6300

Post od joja89 »

halloooooo svima opet ja,tj. nije me dugo bilo ali sad sam ovde resena da instaliram garmin napokon uz vasu pomoc... e ovako naisla sam na tutorijal o instalaciji bukvalno korak po korak... medjutim ne mogu da nadjem gde da skinem garmin,mape i sve ostalo sto treba? tumaram po netu ali sve je nekako ne kompletno... da vam kazem da n emam rapidser,tako da nema skidanja tako? evo i linka za upustvo pa mi sada pomozite,i da vam kazem da mi trebaju mape srbije,crne gore,bosne i hrvatske.jel to moze?
xxxxxx
javite mi se da to odradimo,ne znam da li su tu jos moji stari prijatelji :smutny:
Poslednja izmena od Ninolina u Čet, 06. Sep 2012. 20:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: uklonjen link prema nedozvoljenom sadržaju

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

joja89, poslao sam ti privatnu poruku, pogledaj je :P

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

joja89 uzmi malo pregledaj poruke ovde vezano za navigaciju i negde sam napisao koji ćeš fajl morati da preimenuješ da ti ne bi garmin sušio bateriju.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

pozdrav napokonnnnnnnnnnnnnnnnn instalirana garmin navigacija ali nema glasovno navodjenje :( voice sam skinula sa
https://rapidshare.com/#!download|887p9 ... 47A12C|0|0
i kada odzipujem dobijem jedan folder i jednu neku kao muziku,u tom folderu je samo Srpski__.vpm ja sam ga prebacila u folder garmin na kartici telefona? sta nije uredu?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

joja89, u folderu garmin napravi folder VOICE i tu ubaci taj file, tj. glas.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

joja89, nadam se da nije bilo tesko... jos kad neko ima cika Deksi pri ruci :D

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

odlicno,radi :) :D a sta ako skinem i druge mape? kako ce se onda ponasati glasovno navodjenje? treba li i za njih da skidam voice ?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

joja89, mislim da ne bi trebala da skidas drugi voice... koliko znam postoji samo grupa voice-ova tj. za razna jezicka podrucja :D

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

to znaci ako skinem mapu hrvatske,bosne ili grcke da ce me voditi kroz grcku na srpskom sa ovim voice-om sto imam sada u telefonu?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

joja89, da! Recimo ja imam srpski voice i vodi me kroz .hr :D Ako me razumijes!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

joja89, nema veze koju mapu ubacis, uvek ces imati glasovno navodjenje na srpskom jeziku i tu nista nediraj.

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

ok hvala lepo,gde da nadjem mapu bosne i hrvatske? i jos jedno pitaje trebala bi mozda sledece nedelje za bgd autom,znam adresu i broj ali me zanima koliko je pouzdana ova navigacija,mislim nece me uvesti u jednosmernu ili tako nesto?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

joja89, nemam pojma odakle si i sta si i koje si mape skodala ? Za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hrvatsku, mogla si da skines objedinjene mape pod nazivom adria route ( e sad iskreno, ne znam koje su najnovije, ali mislim da je verzija 3.2 ili 2.3 ) :D Ali u svakom slucaju, pazi, ako si skinula npr. mape za Srbiju, onda nemoj da skidas adria route da se ne bi mape "preklapale" sto bi ti dovelo do mozda pogresnog rada sistema :D
Ono sto mogu da ti kazem je da sto skines novije mape, to ce te tacnije navoditi, jer ce tu biti ucrtane "moguce" promjene u nazivima ulica ili recimo izmjene pravaca kretanja :D

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

clan cvoruga mi je pomagao oko istalacije,mapa koju sam instalirala je 2.6... koliko sam citala na forumu to je jedna od noviji...beograd jako slabo poznajem a taj deo u koji treba da idem pogotovo slabo,zato me i zanima pouzdanos ove navigacije...a mape hrvatske i bosne necu onda stavljati na telefon dok mi ne budu trebale,da se ne bi nesto desilo sto ne treba

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

joja89, ovako... Ako imas te mape, prilikom instalacije ti je trebalo da pise od koje su godine mape! :D Odnosno u kojem mjesecu su date godine izasle i za koju su godinu :)
Iskreno, ja sam isao sa svojim Garminom u Bg i sa mapama iz 2011 i jako su dobre, osim toga sto me vozilo daljom rutom nego je trebalo, ali ipak sam se snasao :)

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

pozdrav opet ja sad imam jedno drugo pitanje za sve vas,kako da zakljucam sve slike i video klipove na telefonu? pokusala sam da skinem lock program medjutim sta mi to vredi kad se u Media folderu sve to vidi? postoji li neko resenje?

Odgovori