Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
mislim da program best safe radi ok posao po tom pitanju.imao sam još neke programe ali najbolji je lockphone koji se dobija uz mob tj taster paljenja i lockphone i to je to.
joja89, ovako, da ti je telefon hakovan imam odlicnu verziju "Handy Guard" koja bi ti savrseno zavrsila posao, sa ovom aplikacijom mozes zakljucati bilo koju aplikaciju. klik
Ali posto ti telefon nije hakovan mozes probati nesto i sa nokia store. Na ovom linku imas nekih aplikacija koje bi trebale da rade takve stvari. klik
Ja bih ti preporucio da probas ovu aplikaciju samo neznam dali ima i u njoj ono dosadno reklamiranje, "LockOnApps" klik
Ako ti sve ovo ne odgovara posalji mi u pp tvoju e-mail adresu i poslacu ti aplikaciju slicnu ovoj poslednjoj koju sam isprobao na n79 i radila je dobro.
opet jedno pitanjce za sve,pokazala sam drugarici garmin i odusevila se,hoce da i njoj stavimo,medjutim ona ima nokiu asha 302,sad na netu vidim da ima fabricki operativni sistem,jel to znaci da ne moze? koja je uopste razlika izmedju fabrickog i symbiana?
joja89, ovo sto cu ti napisati je ono najprostije i najlakse da shvatis koja je razlika(ne samo symbiana,vec i drugih OS).Telefon sa OS,je takozvani "smart=pametan" telefon,koji ti omogucuje neuporedivo vise opcija nego telefon sa fabrickim operativnim sistemom,a opcije su da instaliras bezbroj aplikacija koje su ti potrebne,da menjas verzije softvera,da ga prilagodjavas svojim potrebama,bukvalno da ga ukrasavas onako kako ti zelis,dok na fabrickom OS,sve to je ne moguce,jer telefon kakav si kupio prvog dana,takav ce da bude do kraja,jer nista na njemu ne moze da se menja i nadogradjuje,to je ono sto se kaze najprostije receno,mislim da nema potrebe ulaziti u nesto dublje..
A sto se tice ubacivanja garmina u nokia-u 302,mislim da je to ne moguce,jer ona nema GPS,tako da garmin ti nebi nista znacio...
ok hvala acamatik razumela sam i hvala na jednostavnom odgovoru... onda joj je telefon lep i dobar samo na izgled bolje da je dodala malo novaca pa kupila neki bolji
joja89, na s40 nemoze garmin. Garmin moze na s60 ali moze raditi navigacija samo na telefone koji imaju integrisan gps prijemnik. Bolje da je kupila novi e63 crveni je prelep, neposeduje gps ali je symbian sto je daleko ispred s40 verzije, a cena je tu negde.
hahahaha necu valjda u mobil fanove da odem,mada nije to ni lose joj ja sam jos amater u vezi e72,nista jos ni ne cackam jer se bojim da cu nesto zeznuti,a verovatno ima opcija koje bi me ostavile bez teksta
joja89 instaliraj lepo youtube program sa storea.inače treba da se podesi strimovanje u onom realplayeru koliko se sećam jer po deafultu on nema konekricju-.
kako to da podesim? skinula sam ali opet nece,ne znam sta se desava nikada do sada nisam ni koristila mob da bi gledala nesto sa youtube-a
EDIT:
eeeeeeee i jos samo jedno pitanje,posto sam ja kupila polovan mob ,neko je izgleda,koliko se ja ovako NEstucna razumem menjao tj.skidao neki novi softver,i ja sam ga dobila da mi je malo izmesana tastatura,tj. znak uzvika mi je kad drzim dugo slovo A a znak pitanja ni nemam na tastaturi vec ga trazim u dodatcima,medju smajlijima,i jos par nekih sitnica tako....moje pitanje je kako ja da znam koji je softver odgovarajuci i da li ce mi on nesto promeniti na telefonu ako ga ponovo stavim na mob? i da li mi je ustvari do toga uopste ?
a mob je made in finland,tastatura normalna qwerty , meni na engleskom a ima i neki cudan madjarski jezik... Jel treba da ga odnesem u neki mobil sop da mi srede to ili mogu i sama? A ako mi vrate na normalno da li ce mi telefon biti drugciji? Mislim da li ce mi nesto zeznuti jer me trenutno odlicno sluzi?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.