Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Igor88bg, jedino ako imaš turpiju i ključeve u džepu onda se guli.U svim ostalim slučajevima se odlično pokazuje.Tvoj problem što ne nosiš futrolu ili screenprotector i što nosiš ključeve, turpiju i sitniš u istom džepu sa telefonom.
Nokia C6

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

hahahhahahahahahahahhah ja dobio n82 pre par dana,i nisam skinuo zastitnu foliju koji mi je extra,i nemam nameru da je skidam uopste,ako je skinem onda cu da kupim onu foliju tj. screenprotector

i kapiram da n82 ima dobar ekran i da nema tu ljustenja,mozda Igor88bg nosi eksere pa onda ne vurujem da je to nesto do ekrana...mada ne mogu da garantujem,ipak jos nisam video ekran u praksi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jel mozda neko zna kako da updatujem software?probao sam sa nokie i nece kaze da mi je software up to date a ja pouzdano znam da nije...meni na zadnjoj masci pise t-mobile,telefon je iz finske,mada je to ne bitno..da nije mozda zbog t-mobile???jel zna neko mozda gde da nadjem update softwarea na fonu kada se konektujem na wifi?jel ako je to toga onda ce sa fona laganica da odradi,ako je to product coda,recite mi pa da ga promenim...

Pozdrav! (pitao sam za ono update na fonu posto sam za skoro dobio i ne znam gde je ta opcija)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Igor88bg, ja svoju sivu N82 imam od letos pa nigde se nije ogulila ili izuljala! Tako da nije u potpunosti tacno to sto pricas .

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

N82 kupljena u februaru 2008.
Nosim je u džepu a samo leti u futroli na kaišu.
Nema ni traga od ogrebotina a o ljuštenju da ne pričam.
slike govore više od reči ;)
Slika
Slika

Igor88bg zanima me samo jedno:
Da tvoja N82 nije bila neka kineska kopija?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

IDzO, oces da tu ubacim slike n82 silver???? ako TVRDIS da nije tacno a ti mi dodjes pare ako sam u pravu??? tehno maniac, futrolu nemam nameru da nocim :-) Niti sam nosio pare niti sta ima oetljiv ekran i na to se ne zalim samo Ja vec mali milion korisnika n82 i to je amin nema dalje rasprave Nikola gr, brate da imas 5220 govorio bi da ti je najbolji molim budi realan i govori ono sto znas a ne napamet da pricas ja sam promenio telefona mali milion ne kazem da menjam kao carape ali menjam ih i zam da mi se grebala maslica na suncu su se sce videle sarice ogrebotina a to mene nervira! sto silver tice njemu se i boja siva sa ekrana skida! tj gore po coskovima! gameforce ne nije kopija evo slike coskica koji se tada gulio:Slika
ps to nije moja n82 ali je original 150% evo slike sive a crnu sam prodao jednoj ribi njoj se raspada sada taj telefon a i bestboy se zali na ogrebotine tako da... molim lepo!
Poslednja izmena od Igor88bg u Pet, 06. Mar 2009. 02:47, izmenjeno 1 put ukupno.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ljudi moze li meni neko da pomogne na gore postavljeni post??ovo nije forum za svadjanje i ti Igor88bg, dovidjenja,necu da se prepirem,ok ako ti tako kazem n82 cak mislim da i nema ekran i da se na dodir raspada :chytry: ljudi pomagajte,dajte nemoj da ste takvi :wink:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

gameforce, znao sam da ćeš se ti oglasiti

Igor88bg, sav normalan svet iole pazi svoj telefon, ti ga zloupotrebljavaš i to je tvoj problem.Iz konteksta se vidi da ti pričaš napamet, jer nas petorica kažemo da se ne guli, a tebi se guli....Pa ti onda izmi samsung b2700 i uživaj.I plastika nije đubre poput one na 6220, nego je sasvim pristojnog kvaliteta

Nikola gr, evo adekvatne teme za to.Jako je jednostavo :wink:
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=0
Poslednja izmena od tehno maniac u Pet, 06. Mar 2009. 02:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

gameforce, ti go da telefon u vati cuvas mislim do sada nisam upoznao osobu kojoj se nije ogulio deo oko kamere ali nikog ne znam kome se makar to njie ogulilo!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Игоре нема ни једна огреботина на мојој 82ци :wink:
:wink: Носим телефон у торбици,мало је безвезе ал чува телефон максимално.
Ољуштио се део око камере и то мало...
Слобода или смрт

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

to sto ti ne znas nije nikakvo merilo,nisi ti svetski covek pa sada ti sve znas...da nisi mozda serviser koji svakog dana vidi nokiu n82 izguljenu?nemoj molim te...smorile me te seljacke fore,onaj mob nije izguljen od dzeba nego od pada ili udarca,tako nesto,zato 8)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

tehno maniac, mislim da je neralno cuvati svoj telefon mislim nisam psihopata ca ga pazim znaci nikada ne pazim na telefon ispadne mi podignem ga vozi dalje znaci ne opterecujem se time samo me nervira ekran kada se izguli mozda mi se letos ogulio jer sam vozio bajs i nosio ga u dzepu sta ja znam ali tako je i to je istina!Nikola gr, ne mesaj se u moje price vidim da imas komplekse i to opasne! Ja kazem kako je telefon je dobar iznutra ali spolja je ocaj i to je amin!npr 6233 je 10X kvalitetniji telefon!
Poslednja izmena od Igor88bg u Pet, 06. Mar 2009. 02:59, izmenjeno 2 puta ukupno.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Igor88bg, dovoljno je samo malo paziti telefon, čak i bez futrole, samo screenprotector i malo pažnje je dovoljno.Ja sam svoj D600 koristio godinu i par meseci i evo ga još u fioci, ima jednu jedinu oglebotinicu na OK tasteru...

Onaj koga zabole za telefon je ili buržuj koji mena svaki dan telefon ili lik kome ne smeta da mu telefon bude izguljen i izgreban.Ti izgleda spadaš u drugu grupu :chytry:
Poslednja izmena od tehno maniac u Pet, 06. Mar 2009. 03:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Igor88bg Ako ti kažem da me svako jutro budi sa uključenom vibracijom a stoji na parketu pored kreveta?
Mislim da sam jedan od retkih koji uopšte ne čuvaju svoje telefone.
Dokaz je i jedan od prošlih telefona Moto V3x koji mi je ispao iz džepa sa 15m i naravno pukao kao dulek.

Drugo ta slika koju si postavio UOPŠTE ne liči na original masku.
Pokaži mi ORIGINAL masku te boje?
Koliko znam prave se u 2 boje silver i black.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

gameforce, pa originalna silver boja covece telefon nije moj ali je originalna milion posto pa pretrazi net i videces da se mnogi zale!tehno maniac pa zar nisi procitao sa sam ga prodao (Black onoj ribi ) :-) haha nervira me izguljen tel vise nego ista!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Igor88bg, mnogo je sivlje nego što bi trebalo da bude.Inače jedini sa kompleksima si ovde ti jer uvek započinješ ovakve raspravke gde je naravno tvoja reč amin :dry: .Nadam se da si dobio opomenu od admina jer ako ovako nastaviš mislim da ti sleduje BANana :dry:
Nokia C6

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

tehno maniac, zasto to??? pa ja kazem kako je ja sam realan ne razumem vas ja realno kazem kako je jer znam sta je i kako i nikada nista ne pricam napamet zaista nikada! Znaci sve sto ovde kazem je moje iskustvo sa aparatima a imao sam ih dosta i imam ih sada dosta!I da vas inace boli istina jer cim neko nesto izistinski kaze vas zaboli valjda ne zelite to da priznate sebi?! sta znam ja telefon pazim koliko umem i mogu uvek mi je u dzepu itd zaista nemam razloga da foliram videli ste sliku originalne maske za koju tvrdite da j fush a ona stoji na forumu ovde vec neko vreme!

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ma ok vazno da je tvoja rec amin,ja bih zeleo da me malo prosvetlis,vidim da blagosiljas po forumu ko da si bogorodica...strasno.... :uhuh: :uhuh: hahahhahahhaha

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Nikola gr, necu da te komentarisem ako zelis zavrsicemo na pp sve!gameforce, cuo sam da su telefoni za azijsko trziste bolji koliko je tacna ta informacija?

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Kud pa ja pitao za ekran,posvadjaste se ,u svakom slucaju hvala na odgovoru.Pre par minuta sam instalirao ili flesovao na ovu najnoviju verziju 31 ,dali je dobra?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Niko ne porice da ima primera N82 koji su se ogulili kao da su sugavi ali vidis da ima korisnika koji koriste telefon pa opet telefonu nije nista. Moja N82 nije za Azijsko trziste i drzim je u dzepu (i leti i zimi i kada sam na biciklu i kada sam u kolima...) bez futrole pa joj nije nista. Znaci ne poricem da se telefon guli (citao sam i ja zalbe), ali nije kod svih takav slucaj, tako da se ne moze generalizovati da se svi gule i da su svi lose odradjen.

Odgovori