Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
otkljucavanje se krece oko 50eura a mozda i manje
pre nove godine je bilo ta cena sad su servisi mozda spustili cenu tj.retki su koji rade otkljucavanjeocu da kazem koji znaju da urade
Da video sam po netu da postoji patch,hvala ali sad je problem da instaliram ROM patcher izbacuje mi sertificate error tako da sam otisao na opda.cn i sad moram da cekam 3-5 dana da bih mogao skinuti cer.file i key, znas o cemu pricam.Probacu sa tim
Nemanja 3.5G, ne zelim da te razocaram ali nece ti nista znaciti sertifikat za instaliranje rom patcera. ako nemas noviji firmware mozes da probas sa hellooxom ako ne onda cfw metoda
Sta mislite da li ce nokia izbaciti v30 update za N97? Bilo bi steta da ostane na ovom sada softveru, ovaj telefon mora jos da se poboljsa sto se tice nekih stvari.
Ma N95 8gb i N73ME su legende od telefona sto se tice svega, ovo smece N97 ne valja nizasta, zao mi je sto sam dao tolike pare. Msm ljudi N serija se zna kakva treba da bude, pre bih se vratio na n73, jel postoji neki program kao sto je secman da instaliram one dodatne sertifikate, brate nmg nista da instaliram sve zivo pise ,,certificate error". Jel moze neko da mi objasni postupak toga sveta? (hvala)
Jel zna neko zasto ovako dugo pise instaling root certificate?? Sta da radim? I dal se jos nekom desava da slike budu jako osvetljenje u levom uglu kadra?
Nemanja 3.5G,nemoj mi reci da ti vec dva dana pise "instaling root certificate" ?!
Koju ver sw imas na telefonu,velika je verovatnoca da ni ne mozes da hackujes sw pomocu HelloOX-a.
Nemanja 3.5G,mislim (99%) da od hacka sw pomocu HelloOX-a nema nista na toj verziji sw.
Da bi hackovao taj sw potrebno je da flashujes,pomocu JAF-a ili Phoenix-a,telefon modovanim sw.
jerkann, jel si 100% siguran posto imam 250 pesama pa da ne zagubim sve? Znaci nema razlike da li preko fona ili kompa da updatujem? ( izvini sto smaram ovoliko)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.