Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

de.marko, za promenu koda i fles softvera imas detaljno upustvo u ovoj temi viewtopic.php?t=7010
a za wlan,naravno ako mreza nije zasticena i ako je funkcionalna u smislu da ima konekcije naravno da ces moci da surfujes preko nje netom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Clapton
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 12:32
:: Mi4

Post od Clapton »

de.marko, koliko si platio nokiu?

Izmenila Ninolina:: nemoj koristiti tačkice niti druge znakove kako bi popunio post... i obavezno pročitaj pravila foruma...

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

Sale_M hvala na obavestenju pokusacu da pronadjem sta mi treba i iskreno se nadam da cu uspeti da se izborim sa wlanom
@ Clapton platio sam je 13990 na ugovor sa mts na 2 god

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Danas je kupljen telefon tako da nisam mnogo imal vremena da ga detaljnije ispitam.Znam samo da i kod mene posle kopiranja imenika sa K810 je ubacio ( ime.broj/1).Kasnije ću mu ubaciti Garmin pa da vidimo šta kaže.Ja imam N82 i prezadovoljna sam njome.N79 sam uzela mužu-njegov prvi symbian. :)
HTC HD2 ANDROID

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od de.marko »

@ sanjke Nemas sta da brines n79 je odlican telefon ali sitina je da posle kopiranja imenika sa simbian telefona imas mali problem ali brzo se resi uz malo vremena provedeno na kompjuteru.Nadam se da ces biti zadovoljna izborom.Pitao sam te nesto na pp pa ako stignes odgovori mi.Hvala.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Ima li neko problema oko mreže kod N79?Videla sam da ima samo Dualmode.Kod mene na N82 postoje 3 moda:Dual,Gsm,Umts.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ja nemam nikakvih problema, kod mene to izgleda potputno isto kao i na N82 tj. ima da se izabere i Dual,Gsm,Umts mod.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ja takodje nisam imao problema sa n79 sto se mreze tice,prosto mi zvuci ne moguce to sto kazes .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Epa stvarno neznam,nokia je kupljena u Telenoru i zaista ima samo Dualmode.Za sada nema nikakvih problema sa mrežom.

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od de.marko »

Nesto me zezaju teme kad hocu da udjem u meni on udje i brzo izadje tako da ne stignem ni da selektujem bilo sta i naravno ne mogu da promenim temu. da li iko zna sta bih mogao da uradim i ovo da popravim...predprstavljam da fles ne dolazi u bozir posto bih izgubio garanciju a fon nemam ni 7 dana..hvala svima

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

sanjke, problema nece biti, jedino ce baterija krace da traje. to se moze resiti menjanjem product coda (sigurno ima neki telenorov) i updatom preko nsu. e sad ne znam u slucaju kvara mozda ovi iz telenora nesto zezaju zbog toga. kod mene je isto tako bilo na 6288, doduse tel. nije kupljen u telenoru ali je imao sw operatera, i samo dual mode, posle update-a su bile dostupne sve tri opcije

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

eee

Post od de.marko »

Niko nista da pomogne, da neki savet ili bilo sta??? ajde ako neko nesto smisli bilo bi lepo da podel samnom i da resim ovaj problem a mislim da je neka glupost u pitanju pa da je prosto a zezae a obicno je tako.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Zligor,znači jednostavno da odradim update telefona i dobiće se sva tri potrebna moda mreže?Hvala puno,probaću da odradim koliko danas pa vam javljam šta se desilo.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

ali prvo moras da promenis kod, stavi npr. hrvatski, imaces i srpski jezik i fm transmitter. ali probaj prvo samo update preko NSU pa vidi. uputstvo za promenu koda:
viewtopic.php?p=72714#72714

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Zligor,ali kod mene već u telefonu ima i Srpski jezik a i fm transmitter.Probaću ja samo da odradim originalni update-sa Nokia sajta.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

probaj fm transmitter.... kod nas ne radi jer je zabranjena upotreba, zato sam preporucio hr code jer onda radi i imas srpski.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Zligor,izvini možda sam malo dosadna.Sad sam proverila i radi mi fm transmitter a i imam srpski i hrvatski ubačen.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

onda imas prvu ver. softwera gde je jos aktivan transmitter, najverovatnije ce se updateom izgubiti. imas vise mogucnosti, da tel. ostane tako (ako ne trosi mnogo bateriju), da uradis update i vidis sta se desava, ako dodje do promena uvek moze da se promeni kod i onda uradi update.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Zligor,hvala u svakom slučaju.Bateriju i netroši mnogo,4 dana traje.Videću šta ću da uradim-možda i ništa ni ne uradim.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

I uradih update na najnoviju verziju 20.175 kad ono ekran blica,blicaju mi vreme,datum i naziv operatera.Kada uđem u meni isto se dešava,nemože normalno da se koristi.Zna li neko šta da radim?
HTC HD2 ANDROID

Odgovori