Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
de.marko, za promenu koda i fles softvera imas detaljno upustvo u ovoj temi viewtopic.php?t=7010
a za wlan,naravno ako mreza nije zasticena i ako je funkcionalna u smislu da ima konekcije naravno da ces moci da surfujes preko nje netom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M hvala na obavestenju pokusacu da pronadjem sta mi treba i iskreno se nadam da cu uspeti da se izborim sa wlanom
@ Clapton platio sam je 13990 na ugovor sa mts na 2 god
Danas je kupljen telefon tako da nisam mnogo imal vremena da ga detaljnije ispitam.Znam samo da i kod mene posle kopiranja imenika sa K810 je ubacio ( ime.broj/1).Kasnije ću mu ubaciti Garmin pa da vidimo šta kaže.Ja imam N82 i prezadovoljna sam njome.N79 sam uzela mužu-njegov prvi symbian.
@ sanjke Nemas sta da brines n79 je odlican telefon ali sitina je da posle kopiranja imenika sa simbian telefona imas mali problem ali brzo se resi uz malo vremena provedeno na kompjuteru.Nadam se da ces biti zadovoljna izborom.Pitao sam te nesto na pp pa ako stignes odgovori mi.Hvala.
Ja takodje nisam imao problema sa n79 sto se mreze tice,prosto mi zvuci ne moguce to sto kazes .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nesto me zezaju teme kad hocu da udjem u meni on udje i brzo izadje tako da ne stignem ni da selektujem bilo sta i naravno ne mogu da promenim temu. da li iko zna sta bih mogao da uradim i ovo da popravim...predprstavljam da fles ne dolazi u bozir posto bih izgubio garanciju a fon nemam ni 7 dana..hvala svima
sanjke, problema nece biti, jedino ce baterija krace da traje. to se moze resiti menjanjem product coda (sigurno ima neki telenorov) i updatom preko nsu. e sad ne znam u slucaju kvara mozda ovi iz telenora nesto zezaju zbog toga. kod mene je isto tako bilo na 6288, doduse tel. nije kupljen u telenoru ali je imao sw operatera, i samo dual mode, posle update-a su bile dostupne sve tri opcije
Niko nista da pomogne, da neki savet ili bilo sta??? ajde ako neko nesto smisli bilo bi lepo da podel samnom i da resim ovaj problem a mislim da je neka glupost u pitanju pa da je prosto a zezae a obicno je tako.
Zligor,znači jednostavno da odradim update telefona i dobiće se sva tri potrebna moda mreže?Hvala puno,probaću da odradim koliko danas pa vam javljam šta se desilo.
ali prvo moras da promenis kod, stavi npr. hrvatski, imaces i srpski jezik i fm transmitter. ali probaj prvo samo update preko NSU pa vidi. uputstvo za promenu koda: viewtopic.php?p=72714#72714
onda imas prvu ver. softwera gde je jos aktivan transmitter, najverovatnije ce se updateom izgubiti. imas vise mogucnosti, da tel. ostane tako (ako ne trosi mnogo bateriju), da uradis update i vidis sta se desava, ako dodje do promena uvek moze da se promeni kod i onda uradi update.
I uradih update na najnoviju verziju 20.175 kad ono ekran blica,blicaju mi vreme,datum i naziv operatera.Kada uđem u meni isto se dešava,nemože normalno da se koristi.Zna li neko šta da radim?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.