Nokia 6300
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E ovako, imam nokiu 6300 nekih 8-9 meseci i pre neki dan je poceo da se restartuje. to je trajalo do juce(restartuje, ali kad ga ponovo ukljucim radi).
Od juce prilikom ukljucivanja kada prodje znak nokia i one sve ruke on se restartuje i nemoze da se ukljuci.
Mene ineresuje kako i dali mogu da resim problem?
Citao sam negde po netu da moze da se telefon startuje u safe modu i da se onda formatira i instalira novi softver(operativni sistem).
Nadam se da ce neko da mi da neki savet i da cu uspeti da ozivim telefon.
Pozdrav i hvala unapred!
Od juce prilikom ukljucivanja kada prodje znak nokia i one sve ruke on se restartuje i nemoze da se ukljuci.
Mene ineresuje kako i dali mogu da resim problem?
Citao sam negde po netu da moze da se telefon startuje u safe modu i da se onda formatira i instalira novi softver(operativni sistem).
Nadam se da ce neko da mi da neki savet i da cu uspeti da ozivim telefon.
Pozdrav i hvala unapred!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 30. Jul 2009. 05:32
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 03. Apr 2011. 18:00
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Dec 2011. 20:28
- Kontakt:
formatiranje sd kartice
PoMOC!!!
Kupila sam novu sd karticu za mobilni telefon (Nokia 6300), medjutim on je uopste ne prepoznaje!!! Kada odem u Applications na telefonu tamo pise da kartica nije formatirana, medjutim uopste ne postoji opcija da se formatira u telefonu. Kako da je formatiram??
Molim za neko detaljno objasnjenje jer to nikada nisam radila... Trazila sam po netu i nista nisam nasla. Kako se formatira micro sd card??? O.o
EDIT:
Da li ovaj model Nokie (6300) podrzava memorijsku karticu od 4Gb?? Nece da mi prepozna novu sd karticu pa razmisljam sta bi mogao da bude problem...? Pomoc, pliz?
Kupila sam novu sd karticu za mobilni telefon (Nokia 6300), medjutim on je uopste ne prepoznaje!!! Kada odem u Applications na telefonu tamo pise da kartica nije formatirana, medjutim uopste ne postoji opcija da se formatira u telefonu. Kako da je formatiram??

EDIT:
Da li ovaj model Nokie (6300) podrzava memorijsku karticu od 4Gb?? Nece da mi prepozna novu sd karticu pa razmisljam sta bi mogao da bude problem...? Pomoc, pliz?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: formatiranje sd kartice
Kolika je kartica? 6300 podrzava kartice od max 2GB!
Re: Nokia 6300
Kartica je od 4 GB! Bas sam se zeznula, nerazmisljajuci... a i prodavci nece da ti kazu... Sad moram opet da kupujem novu karticu (ali od 2 GB!), grrrrrrr
Hvala na pomoci!

Hvala na pomoci!

Imam problem sa, telefon nece da se startuje, stalno se restartuje, crno pa beli ekran i tako dok mu se ne izvadi baterija, znam da je softver, jel mogu ja nekako da ga popravim ili moram da ga nosim u shopu?
Хир ај кам , xир ај гоооo
- desava mi se da mi poruke ne stignu odmah kad mi neko posalje vec kasnije ili kad iskljucim pa ukljucim telefon
- takodje ne stizu mi izvestaji kad posaljem neko iako mu stigne poruka
znaci bas je zabagovao
sve sam izbrisao sada i poruke bilo ih je oko 1800, i celu mem karticu , i kalendar podsetnike
kad udjem u nokia suite pise mi 33 posto slobodno memorije telefona (oko 3 mb od ukupno 7inestoMB)
ne znam da li je mozda nesto ostalo u memoriji pa zato tako ima malo mesta pa zbog toga baguje telefon ?
- takodje ne stizu mi izvestaji kad posaljem neko iako mu stigne poruka
znaci bas je zabagovao
sve sam izbrisao sada i poruke bilo ih je oko 1800, i celu mem karticu , i kalendar podsetnike
kad udjem u nokia suite pise mi 33 posto slobodno memorije telefona (oko 3 mb od ukupno 7inestoMB)
ne znam da li je mozda nesto ostalo u memoriji pa zato tako ima malo mesta pa zbog toga baguje telefon ?
kako ne pise nigde ima samo factory
probao sam ono sa 3 tastera nec na ovom modelu to
probao sam ono sa 3 tastera nec na ovom modelu to
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kucaj na glavnoj strani ekrana kao kad pozivas neki br koji nemas u imeniku
*#7370# pa posle kucas lock code 12345
To je fabricki lock code 12345, a ako si ga menjao onda kucaj tvoj lock code