Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Sada vidim da mnogi uvoze sve i svasta.Treba kupovati u velikim i poznatim radnjama.Ako nista drugo a ono zbog garancije.Nece ovi veliki da se brukaju ako nesto ne valja dok sa ovima treba da kidas zivce.Ne bih ja ni uzeo taj jer se vidi iz aviona da nesto rade na kvarno.Mislio sam da posto su malo tvrdji tasteri da je kvalitetnije.Ali ima logo tim tako da neverujem da je pravi kinez.A to da pogledam jos jednom sigurno vise nece da mi da.Stekao sam utisak da bi mi pre dala da pogledam nesto drugo...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ne,one nule oznacavaju sate,misle da ce im i noviji telefoni trajati godinama (mislim da je neki prosek trajanja Nokie oko 3 i po godine) a vidjao sam neke 3310 koje su po 6-7 godina stare i imaju lifetimer 999:99 pa su zato dodali jos koju nulu (mozda ih i ima 6 i jos 2 posle":"znaka),ako neko prebaci tolike brojke,mada sumnjam,sudeci po kvalitetu novijih Nokia,nema sanse!! :shock:
Slobodno bre Malone uzmi onu sivu sto je 185 eura ako hoces da imas telefon sa originalnom maskom,posle kad ti dosadi i resis da je prodas,vise ce ti vredeti jer nekako ljudi vole da im telefon nije sa mreze i moci ces da uzmes 5-10 eura vise,ali trazi da ti daju sve sto ide uz telefon,ne samo punjac!
Pozdrav 8)

macko_^
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Jun 2006. 18:45

Post od macko_^ »

Pozdrav svima!!! imam jedan problem instalirao sam nekih programa u telefon i tel. je poceo da trosi baterija kao lud.formatirao san ga na 2 nacina koi sam nasao na forum i opet baterija mi drzi 1 dan so mnimalno koristenje. Pred da mi se desi ovaj problem baterija me je trajala oko 3 dana i 30 minute razgovor. napomena: tel je star 1 mesec, softver je v 5.03.08 17-08-05 rm-1 , i to da sam pitao za flash kod nas i serviseri su mi rekli da ne treba da se to radi jer je opasno i da niko nece da mi to uradi.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Uradi flesovanje sam,imas i na ovom forumu kako se to radi i na burek forumu a ako ti je lakse na engleskom imas i na stranim forumima!Najnovija verzija ti je 6.03.08 ali pre flesovanja proveri da ti telefon nije presao u Dual network rezim umesto da je samo u GSM rezimu!?
Pozdrav 8)

macko_^
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od macko_^ »

skeirao sam ga sinoc so Kasperski 2.0 i pronasao je virus:
infected with: trojan. simbOS.RommWar.d
infekted file: z:\system\apps\startup\startup.app
dali je to razlog sto mi toliko trosi baterija

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne bih bas znao zasigurno,sva sreca pa nisam imao problema sa virusima,ali po opisima na F-Secure sajtu on"samo"zaglupljuje telefon konstantno!?A kao lek predlazu format telefona,znaci probaj sa tim Kaspersky-m koji imas (pricas o verziji za mobilni naravno) pa ako obrise onda doro,a ako ne onda sacuvaj kontakte i ostale vazne stvari iz telefonske memorije pa uradi format!
Inace,za slucaj da ne znas,format mozes uraditi na vise nacina,ili da (dok je telefon ugasen) pritisnes i DRZIS sve vreme tastere *,zelena slusalica,broj 3 i dugme za paljenje telefona dok ne pise formating ili da na standby ekranu ukucas *#7370# i tako vratis na fabricka setovanja C particiju,a ako ti posle formata trazi lock code ti ukucaj tvoj security code!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa covek je vec napisao da je formatirao telefon na oba nacina i isto se ponavlja...A posto je virus pronadjen u Z: kome ne mozes da pristupis...verovatno ce trebati radikalnija akcija... Sad cu da proverim ima li mu leka ili mora flash... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa je mozes sa kasperskim da izbrises taj fajl :unsure: :? i sta bi se desilo kad bi izbrisao preko FExplorera :unsure:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

F-Secure je preporucio formatiranje kao nacin"lecenja"a NE ja,zato sam mu i napisao da to uradi jer tako kazu ovi iz F-Secure-a!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

macko_^, poslala sam ti na PP link do informacija o svim poznatim virusima ... mozda ces tamo naci resenje... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

macko_^
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od macko_^ »

Za sada je OK telefon sam izvadio sa punjac sinoc u 23:30 i do sad ja puna full. ako ima neko podobrenje pisacu da znate da sam resio problem. I ako neko hoce da mi kaze koi mp3 player da stavim na telefon a da mi ne secka muzika (nokia 6630).
Hvala vam puno sto ste tako fer, dobri i uvek spremni da nekom ko je u nevolji pruziti pomoc.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa power mp3 je sasvim ok,ja koristim MMF OGG player na 6630 i odlican je cita ogg,mp4,mp3.Jao opet smaraju ovih sto karaktera ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

macko_^, Power MP3 je super player i ako dobro namestis equilizere, super zvuci...i MP3 i OGG... :D

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

macko_^, evo i ja da preporucim Power MP3. Do skora sam koristio player od N90 jer mi je ona starija verzija Power MP3-a seckala a sa ovom novijom je super, definitivno najbolji player koji sam probao. Ako ne mozes da ga nadjes, poslacu ti. 8)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Ja koristim Wmaplus!
1.20 radi super,pored mp3 i wma,cita i mid, m4a,mp4,amr,ogg i aac,ma zanimljivo mi je da moram da mu stavim codec mp3 read format,da mi ne bi seko...
6630

zoograf
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 12. Jun 2006. 18:58

Post od zoograf »

bela napisao: ipo tom pitanju je najbolji program EPOCWAREHandyWeather, medjutim uspeo sam da nadjem samo verziju koja radi 30 dana, a onda mora da se plati :)) da bi se mogli dopunjavati podaci, inace program je genijalan :). pa ako neko zna nek pomaze :) .
Takodje postoji i program Weather v0.3.9 FULL, koji radi ali malo mu je losija grafika i mogucnosti.

pozdrav
za EPOCWAREHandyWeather nepostoji ˝*lek* jer se kačiš na nihov server koji ti proverava licencu .Only cash.13-14 eura

macko_^
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od macko_^ »

da vas kazem da sa antivirus nije uspeo da sredim problem sa baterija.danas sam formatirao i telefon i kartica pa cu da vidim dali to ce resi problem a ako i to ne resi moje muke tad cu da ga flashujem.
pozdrav svima :D :D :D

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od vlajche »

Sad malo fantaziram ali ajde da pitam, mozda postoji neko resenje. Da li mozda nekako mogu da podesim da se, kad mi stigne SMS, ukljuci bluetooth, bude ukljucen recimo 5 minuta i onda se iskljuci ali da to bude vezano za odredjeni profil. Znaci, kad je na tom profilu tako funkcionice a na ostalima je normalno. I jos kad bi usput moga da skuva neki rucak, to bi bilo extra. :D 8)
Ili, ako ne moze to, jel moze recimo da ga ja ukljucim pa da se on sam iskljuci u roku od 5 min. To sam vidjao na drugim telefonima, za to bi trebalo da postoji program.
I jos jedno pitanjce, koliko bluetooth trosi bateriju ako je non stop ukljucen. Za koliko ce, otprilike, u praksi, da se smanji trajanje baterije, 50%, 30%, 20% ...?

Pozdrav :)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Druže probaj :Psiloc Extended Profiles Pro enables run application ,
Psiloc Extended Profiles Pro enables end user to automatically switch
the profiles of the smartphone. User may simply select the time,
required profile and weekday (daily, working days, weekend etc.) -
Extended Profiles Pro will do the rest: switch and activate the
profile automatically at the scheduled time.
6630

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od vlajche »

Hm, koristim vec Smart Profiles i OK je to sa profilima, menja on u odredjeno vreme i sve ali jedina opcija koja tamo postoji (a vezana je za bluetooth) je da za odredjeni profil bude stalno ukljucen bluetooth. Nema ova fora da se ukljucuje na poruku ili da se sam ugasi posle 5 min. Ajd pogledacu taj Extended Profiles Pro, mozda on ima nesto vise.
Hvala u svakom slucaju! :)

Odgovori