Nokia N80
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Za tu svrhu imas programe Advanced Call Menager u kojem imas opcije i za blacklist i whitelist a moze ti posluziti i program Handy Black List.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
-
He he,Tako ti je kod nokijinog symbiana,mada i za to postoji resenje.Skini neki program za tu svrhu tipa Handy Lock. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sale_M, ne mora napalm death da stavi tu sifru, i nije to bas tako kako si mu objasnio... To jeste po defaultu sifra ali na njemu je da stavi koju zeli kod zakljucavanja tastature. Zamisli onda koja bi bila svrha te sifre ako bi bila 12345 i ako bi je svi znali?
Zato i jeste predvidjena ta opcija da on sam stavi neku svoju sifru upravo da mu nebi drugi cackali po telefonu...

-
Nigde nisam napisao da ne moze da se menja.Sale_M napisao:12345-to ti je sifra po defaltu za lock code i master reset
- napalm death
- Mobil manijak
Sad sam skontao. To je zakljucavanje "telefona" a ne tastature kao tastature da ne bi u djepu pritisnui koj br. Vidis nisam znao da i to ima. Kontam reko koja svrha automatskog zakljucavanja ako je tek nako 1min. Ali to je ipak da mi neko ne cacka fon.
Meni je samo trebalo da se zakljucava sama tastatura a ne da ja otvorim pa zatvorim fon pa da me pita dali da zakljucam.
Evo skinuo sam Mr Lock potpuno besplatna mala aplikacija. Evo radi normalno. Moze i nakon 1 sec da zakljucaje tako da mi je ovo trebalo.
Hvala vam u svakom slucaju. Nego onako pitam. Sinoc sam skinuo nek iprogram koji sluzi za daljinski preko IC. E sad, krene instalacija (koja traje podugo) dodje pred kraj i stoji ono loadin napunjeno jako dosta i nece da se ista desaje ili zavrsi. Mogu izaci ali posle kada idem na poruke svaki put mi samo otvori inbox gde mi instalacija a ne normalno poruke. Resetujem fon i onda ok. Pokusao sam par puta da instaliram ali svaki put isti prob.
U cemu je stvar ? Ako je instalacija ostecena onda nebi trebao ni da pocne instalirati. Ili je trebalo samo malo duze cekati da se instalira. Znaci zavrsi ono punjenje loading do kraja i tako stoji
Meni je samo trebalo da se zakljucava sama tastatura a ne da ja otvorim pa zatvorim fon pa da me pita dali da zakljucam.
Evo skinuo sam Mr Lock potpuno besplatna mala aplikacija. Evo radi normalno. Moze i nakon 1 sec da zakljucaje tako da mi je ovo trebalo.
Hvala vam u svakom slucaju. Nego onako pitam. Sinoc sam skinuo nek iprogram koji sluzi za daljinski preko IC. E sad, krene instalacija (koja traje podugo) dodje pred kraj i stoji ono loadin napunjeno jako dosta i nece da se ista desaje ili zavrsi. Mogu izaci ali posle kada idem na poruke svaki put mi samo otvori inbox gde mi instalacija a ne normalno poruke. Resetujem fon i onda ok. Pokusao sam par puta da instaliram ali svaki put isti prob.
U cemu je stvar ? Ako je instalacija ostecena onda nebi trebao ni da pocne instalirati. Ili je trebalo samo malo duze cekati da se instalira. Znaci zavrsi ono punjenje loading do kraja i tako stoji
- Azimuth
- Moderator
Sale_M, pa sto bi onda uopste i stavljao tu sifru? Ne znam kako je kod tebe na N73 al ovde to funkcionise kanda malko drugacije... Ako vec hoce da stavi auto lock onda mora i sifru da odredi. Znaci nema predefinisane za ovo sto on pita. A sto si mu uopste spominjao tu sifru koju si mu spomenuo nije mi jasno kad nema veze sa ovim... No nije ni bitno, valjda se decko snasao 
Sto se tice tog zakljucavanja, ne moras da otvoris i zatvoris slajd, mozes jednostavno da stisnes ono dugne za paljenje tj. gasenje telefona i tu imas opciju da ga zakljucas kao i da menjas profile.
Gde uopste instaliras aplikacije? Sto drzis instalacije u porukama? Samo zatrpavas telefon koji ce ti biti sve sporiji i sporiji... Sve sto mozes stavljaj na karticu, topla preporuka. A sto se tice konkretno tvog problema, pa pusti ga da sam zavrsi instalaciju, kod nekih to traje malo duze kod nekih krace ali ako je dosao do kraja onda treba i da je zavrsi... Samo malo strpljenja i sve ce biti ok

Sto se tice tog zakljucavanja, ne moras da otvoris i zatvoris slajd, mozes jednostavno da stisnes ono dugne za paljenje tj. gasenje telefona i tu imas opciju da ga zakljucas kao i da menjas profile.
Gde uopste instaliras aplikacije? Sto drzis instalacije u porukama? Samo zatrpavas telefon koji ce ti biti sve sporiji i sporiji... Sve sto mozes stavljaj na karticu, topla preporuka. A sto se tice konkretno tvog problema, pa pusti ga da sam zavrsi instalaciju, kod nekih to traje malo duze kod nekih krace ali ako je dosao do kraja onda treba i da je zavrsi... Samo malo strpljenja i sve ce biti ok
Poslednja izmena od Azimuth u Čet, 28. Feb 2008. 20:44, izmenjeno 1 put ukupno.
-
Pa moguce je da treba da sacekas da se proces zavrsi,a moguce je posto je verovatno u pitanju Psiloc Ir Remote da si pogresio postupak instalacije,jer se njegova instalacija sastoji iz tri dela tj. fajla.
- napalm death
- Mobil manijak
Azimuth, Ok za konbinaciju sa dugmetom za gasenje ali eto, meni je treba nesto automatski, cim izadjem iz programa da mise zakljuca za 2-3 sec. Koliko ja znam sve sto saljes preko BT na nokijama ide u inbox. Odatle instaliram, kada instalacijazavrsi izbrisem ionstalacioni fajl. Snimam na kartuci i i de mi u My Own folder. I ne vidim zasto je to zatrpavanje telefona (ako mislis preko kabla, nisam ga jos uzeo, lik koji mi je prodao fon radi do 2H a ja ne izadjem iz kuce pre 2 tak oda niako da uzmem od njega, pa tako necu stici ni danas)
Ma jeste neki Ir Remote. Izbrisao sam ga sa telefona a cinimi se da ga nemam ni na racunaru. Pogledat cu abs da ga ponovo skinema ako ga nadjem gde sam ga prvi put nasao. I ja sam kontao ako je vec doslo do kraja onda treba i da je zavrsi ali cekao sam par minuta i ono loading stoji napunjeno i nista se ne desaje.
radi se o irremoteco_wp4jfnyb.sisx evo sad cu probati ponovo pa javim kako je proslo
EDIT: evo instalirao sam nekako, kada je dosao do kraja onaj loading, mislim da je trajalo da pise da je zavrsena instalacija ist dugo koliko i kada se punilo. Znaci par minuta.
A i program dosta dobro radi. Podesio sa ga na svoj SAMSUN TV i nisam primetio da ima razlike kada se udaljim koliko mogu i kada se priblizim tv-u. Jednako radi ako sam cuo price da se treba pribliziti na jedno desetak centi da bi ovi programi radili.
Ma jeste neki Ir Remote. Izbrisao sam ga sa telefona a cinimi se da ga nemam ni na racunaru. Pogledat cu abs da ga ponovo skinema ako ga nadjem gde sam ga prvi put nasao. I ja sam kontao ako je vec doslo do kraja onda treba i da je zavrsi ali cekao sam par minuta i ono loading stoji napunjeno i nista se ne desaje.
radi se o irremoteco_wp4jfnyb.sisx evo sad cu probati ponovo pa javim kako je proslo
EDIT: evo instalirao sam nekako, kada je dosao do kraja onaj loading, mislim da je trajalo da pise da je zavrsena instalacija ist dugo koliko i kada se punilo. Znaci par minuta.
A i program dosta dobro radi. Podesio sa ga na svoj SAMSUN TV i nisam primetio da ima razlike kada se udaljim koliko mogu i kada se priblizim tv-u. Jednako radi ako sam cuo price da se treba pribliziti na jedno desetak centi da bi ovi programi radili.
- Azimuth
- Moderator
napalm death, ma mislio sam na to da ako ti telefon usporava. Inace, moj savet ti je da poruke prebacis na mem. karticu tj. da tamo idu a ne na mem. telefona. Isto i sa aplikacijama koje instaliras, gledaj da sve sto ne mora da ide na mem. telefona guras na mem. karticu. Sto se tice ostalih aplikacija imas onu temu sa najkorisnijim aplikacijama za 9.1 v3 pa tu prelistaj, imas dosta korisnih programa...
- napalm death
- Mobil manijak
Da, vec sam namjestio da mi sve ide na karticu kada primam a i svaki program smjestim na mem karticu.
St ose tice aplikacija nisam znao da je bas tesko naci besplatne. Recimo ona 3 programa koje ste mi rekli za blokiranje poziva, svi kostaju oko 20€. Doduse novi sam sto se tice toga pa mozda jos ne trazim dobr.. ali eto.
Nego kada se radi onaj hard test, Jeli on brise ama bas sve aplikacije koje nisu dosle uz telefon i eventualne repove od nekih aplikacija. Mislim, ne moze skoditi mobitelu taj master reset ?
St ose tice aplikacija nisam znao da je bas tesko naci besplatne. Recimo ona 3 programa koje ste mi rekli za blokiranje poziva, svi kostaju oko 20€. Doduse novi sam sto se tice toga pa mozda jos ne trazim dobr.. ali eto.
Nego kada se radi onaj hard test, Jeli on brise ama bas sve aplikacije koje nisu dosle uz telefon i eventualne repove od nekih aplikacija. Mislim, ne moze skoditi mobitelu taj master reset ?
- Azimuth
- Moderator
Ne moze ni soft ni hard reset da steti telefonu. Znam neke koji ga rade redovno na svekih par meseci. A inace sve se brise iz telefona, pocev od aplikacija i svega sto si instalirao pa do kontakata i poruka tako da obavezno pre reseta backup-uj sve sto mislis da ti treba. Sto se tice aplikacija, ima dosta sajtova na kojima mozes besplatno skinuti sve sta ti treba ali zbog politike ovog foruka niko ne moze da ostavi linkove... jedino na PP 

- napalm death
- Mobil manijak
Ma neki mi rekose da trebam flash a ne reset. Ok znam da mi treba nova verzija svakako ali sto se tice da se resim smeca, reko treba mi samo hard reset, zato i pitam
Sto se tice aplikacija veruj mi imam jedno 4-5 stranica koj su mi likovi dali (izmedju ostalog i ti sto si mi dao) i jos par koje sam ja nasao. Ili su igre-aplikacije neisplravne, ili ne mogu na ovaj fon ( i ako pise da je za n80) ili ne znam ti ni ja sta vec.
Sve sto sam nasao je bilijar koji je dosao ilegalno sw kljucem, nsadao sam onaj preko IR daljinski gde sam tek sinoc video da traje samo 10 dana, i nasao 2 java igre (a inace java besplatnih ima milion).
Ili ja nemam srece ili sta vec.. Nije da se zalim ali eto. Nede mi se
Sto se tice aplikacija veruj mi imam jedno 4-5 stranica koj su mi likovi dali (izmedju ostalog i ti sto si mi dao) i jos par koje sam ja nasao. Ili su igre-aplikacije neisplravne, ili ne mogu na ovaj fon ( i ako pise da je za n80) ili ne znam ti ni ja sta vec.
Sve sto sam nasao je bilijar koji je dosao ilegalno sw kljucem, nsadao sam onaj preko IR daljinski gde sam tek sinoc video da traje samo 10 dana, i nasao 2 java igre (a inace java besplatnih ima milion).
Ili ja nemam srece ili sta vec.. Nije da se zalim ali eto. Nede mi se

-
Druze moras malo bolje da procesljas te stranice,jer oni sajtovi koji sam ti dao su najsnabdeveniji softverom za kompletan symbian sto i ukljucuje i tvoj model,samo se registrujes i skidas.Naravno kod nekih je bitna rezolucija ekrana,ali kod vecine je ne bitno(programi).Ako imas problema sa instalacijom vrati datum unazad godinu dana,instaliraj pa vrni datum u normalu. 

- napalm death
- Mobil manijak
Sale_M, Ma da budem iskren, jesma skidao ali mi je procedura pa i nisam bas previse. Naravno da ima i da cu traziti samo onako kazem,.. ne da mi se trenutno. Nego jos nisam uzeo kabl
lik bude do 2 a ja izadjem posle 2. A onda imam samo 128 MB kartu tako da mi je vec puna. Kada uzmem 2GB i kabl onda cu se stavrno zadati u pretragu i videti sta mi sve treba.
Nego, nasao ja neki divx player, sve uredno instaliram i kada ga pokrenem ono, pise nema ni jedan divx klip. E sad ja dekodiram neki klip u divx i prebacim ga na fon. E sad ode on meni i inbox i tamo naravno kaze nepoznat format kad ga hocu pokrenuti. Ali i dalje mi pise da nema klipova u divx formatu kada otvorim divx player. Pa sta tu i kako treba da mi ga taj player vidi i da ga moze pokrenuti.
I jos nesto, konvertovao sam neke klipove u mp4 i kako god da ga konvertujem, u bilo kojoj rezoluciji ja ga ne mogu otvoriti. Pise mi neka greska nesto. recimo prebacim ja neki mp4 klip. U inboxu ga probam otvoriti i krene ono i samo pise ono Real Player i tako stoji. Kada klip prebacim u galeriju, kada udjem tek u galeriju na mjesto klipa stoji bas slika koja treba da stoji, ono pocetak klipa. Ali kada kliknem podje ono Real Player i izbaci da nesto nije ok. Koristim ImTOO MPEG Encoder pa.. u cemu je prob ?

Nego, nasao ja neki divx player, sve uredno instaliram i kada ga pokrenem ono, pise nema ni jedan divx klip. E sad ja dekodiram neki klip u divx i prebacim ga na fon. E sad ode on meni i inbox i tamo naravno kaze nepoznat format kad ga hocu pokrenuti. Ali i dalje mi pise da nema klipova u divx formatu kada otvorim divx player. Pa sta tu i kako treba da mi ga taj player vidi i da ga moze pokrenuti.
I jos nesto, konvertovao sam neke klipove u mp4 i kako god da ga konvertujem, u bilo kojoj rezoluciji ja ga ne mogu otvoriti. Pise mi neka greska nesto. recimo prebacim ja neki mp4 klip. U inboxu ga probam otvoriti i krene ono i samo pise ono Real Player i tako stoji. Kada klip prebacim u galeriju, kada udjem tek u galeriju na mjesto klipa stoji bas slika koja treba da stoji, ono pocetak klipa. Ali kada kliknem podje ono Real Player i izbaci da nesto nije ok. Koristim ImTOO MPEG Encoder pa.. u cemu je prob ?
-
Kad konvertujs klip u divx,on mora biti u rezoluciji tvog ekrana.Ako si to dobro uradio onda udjes u divx plejer i ides na opciju refresh i fajl ce se pojaviti.
Sto se drugog pitanja tice,ne znam sta bi moglo da bude,moguce je da je rezolucija ne odgovarajuca,probaj sa rezolucijom 352*288 piksela.
Sto se drugog pitanja tice,ne znam sta bi moglo da bude,moguce je da je rezolucija ne odgovarajuca,probaj sa rezolucijom 352*288 piksela.