Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pozatvarao sam sve procese i nista se nije promenilo.
Kad obrisem poruke poveca se slobodna memorija najvise za 1mb i to je sve.
Kad obrisem poruke poveca se slobodna memorija najvise za 1mb i to je sve.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ja sam morala da hachujem svoju N97icu kako bih mogla da pobrisem nepotrebne fajlove iz interne memorije..
Do tih fajlova je nemoguce doci bez full pristupa koji se dobija hackovanjem.. Ono do cega mozda mozete da dodjete i bez hacka (a sad malo pisem napamet jer vec neko vreme nemam 97icu i bez hacka je nisam koristila ni jedan dan) jesu neki instalacioni fajlovi koje je Nokia bespotrebno stavila na C: memoriju.. Oni bu trebalo da se nalaze u folderu koji se tako nekako i zove.. Install ili slicno.. Koliko se secam bila su 2 .sis fajla.. ajd mi bar napisite koje sve foldere vidite na C particiji pa cu mozda moci vise da pomognem..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Nemanja 3.5G skini lepo za počeak battery saver od smarthphone ware pa neka uradi lepo on sve šta treba i tu lepo podesi gašenje svega.da vidimo da li će nešto da se pormeni.program traje 15dana za početak.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Ninolina od foldera imam ovo:
.config
Activenotes
Games
Images
Intalled Files
Joikuspot
LM
Media Player Sync Files
N-gage
Nokia
Other
Sound Files
System
ThinkChange
Video Clips
.config
Activenotes
Games
Images
Intalled Files
Joikuspot
LM
Media Player Sync Files
N-gage
Nokia
Other
Sound Files
System
ThinkChange
Video Clips
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Prvo pozdrav svima,ovo mi je prvi post,evo da ovde postavim svoje pitanje.Danas sam kupio polovnu N97 mini i primetio sam da nema onoga screen savera ili neznam kako se zove onaj standby sat i datum,pa me sad interesuje jel stvarno nema ili se treba nesto podesiti sto ja nisam nikako uspio naci? Hvala unapred!
a
a
Folder installed files je prazan.I to na obe particije.Doduse danas sam brisao neke aplikacije misleci da ce se povecati slobodna memorija medjutim nista
Evo novih problema,ubacio sam drugu karticu da pozovem neki oglas i promeni mi se jezik na ne znam ni ja koji.Dokopam se nekako opcije da promenim jezik kad samo taj je od opcija moguc?
Ovo je da poludis
Ovo je da poludis
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Behemoth, vecina stvari koje skidas sa racunara, zauzimaju prostor ili aplikacije koje instaliras... Samo je problem da kad te appse ili programe ili sta vec skines sa racunara, vjerovatno ti ostane neki hidden file ili nesto drugo... Reci mi koji soft imas ?! Mozda bi bilo bolje da napravis backup sebi i da instaliras novi software ?! 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
evo i kod mene se pojavio konačno jedan problem koji može da bude iritirajući.mislim da sam zadnje instalirao neko sranje za ngage i od tada ne mogu da uradim unistall ako ne ugasim neki accontrol ili već šta ne mogu da instaliram ništa novo i govori mi da sam na nedostatku memorijie iako imam preko 50mb slobodno rama.e sada se pitam da popije jedan dobar update sw preko starog da vidim da li će nešto da se promeni.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!