Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja sam svoj sertifikat dobio sa jedne stranice. Napisao IMEI i model telefona i nakon nekoliko dana dobio sertifikat. Ne mogu ovdje napisati o kojoj stranici je rijec jer nema bas legalan softver. :) :) :)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

Nemogu u ovoj temi da pitam jer bih imao post za postom viewtopic.php?t=8377&start=2700
ali evo na n82 instalirah onaj HelloOX104 na memoriju telefona,i onda poceo je da automatski odradjuje i valjda je kolio sam video stigao do appptch i zavrsio odjednom restrt,pa se podigne sistem pa opet restart pa neki put se ukljuci ali zamrzne, i na kraju da bih se resio bede uradio sam hard format(zvezdica,trojka,slusalica) i sad je ok.Pitanje je zasto mi se to desilo jer sam pogresi negde pri instalaciji tog programa?sve vreme mi je bio na usb tel,i kad se restartovao iskljucio sam ga sa usb,to je sve

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

majkon80, probaj ponovo sve da odradiš, ali ovaj put isključi telefon sa svih kablova

Slika
Nokia C6

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

nevredi opet mi se desilo,stim da imam ovu novu verziju softvera 31 i da sam instalirao HelloOX verziju 04 :uhuh:

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post iznad svog, pretpostavlja se da na njega odgovaraš... pogledaj pravila fouma...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Pokusaj da instaliras HelloOX 03 verzija. Ja sam nju instalirao i nisam imao nikakvih problema. Da ponovim da je i kod mene v31 na N82.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

samo jos ovo,ja se izvinjavam.Znaci instaliran na memorisku i pustim da odradi do kraja sve?to je to?nista posle nema?

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post iznad svog, pretpostavlja se da na njega odgovaraš... pogledaj pravila fouma...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Nisam bas siguran da to ide na memorijsku. Ja sam svoje instalirao na memoriju telefona..... :) :) :) :) :)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Sad videh ovo za pravilnik,ok necu citirati.Pa evo instalirao sam HelloOX 03 verziju u memoriju telefona i evo apllaying patches traje vec 10 minuta?mislim jel to treba toliko da traje?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

majkon80,ne treba. Restartuj tel pa pokusaj ponovo. Da li si siguran da si aplikaciju podpisao sa odgovarajucim certifikatom?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

sa mojim sertifikatom kojim inace podpisujem sve aplikacije?nadam se da tako i treba,u tom folderu ima certifikat i key neki,ali nisam sa njima pokusavao.Nije valjda da treba sa njima?

Uspeo sam,uradio sam sa ovim certifikatom kojim sam dobio...eto to je to.Sad nista netreba vise jel tako?vidim imam folder leftup i u njemu neka ikona modo.Sta je to? :unsure:

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

kada se udje u meni glavni(root) pa onda u search ima opcija za search na googlu...kada udjem na to meni se restartuje telefon...zna li neko gde je problem ili tako treba da bude?
pozdrav

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

U svakom slučaju ne treba da ti se restartuje telefon kada pokreneš bilo šta. Sada sam probao kod mene je sve normalno, tako da je verovatno do tvog telefona pošto imaš mali milion problema.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

mogu da se kladim da mi nije lepo upisam sw kao sto je bilo i nekim korisnicima...zato je tu problem...strasno... :o :o

edit:reinstalirao sam sw isada radi lepo...ne mogu da verujem da je taj NSU toliko glupav da ni flash ne moze da odradi kako treba :uhuh:

edit 2:pitanje za korisnike 064 akrtice,kada se udje u mape,pita me da li da ide online ja kazem ne,i kada kasnije idem exit,kada iazdjem iz mapa,meni kod signala na mestu gde stoji 3g stoji 3g sa nekom malom ikonicom...i naravno ubaguje fon...kako da se resim toga?pre sam uspeo to da resim ali sam zaboravio,da nije u nekim podesavanjima...ako moze pomoc,to nije bug do mapa ili fona,cini mi se da je tako svima...uhh :dry: kada sam u offline modu to se ne desava,naravno,jer nema signala :lol: znaci nije bug,ako moze pomoc :shock:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nikola gr, probaj da odeš u Menu/ Tools/ Settings/ Connections/ Packet Data/ i pod Packet Data connection izaberi When needed umesto When available... Trebalo bi da reši problem... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Ninolina, jok nije to udji u mape pa podesavanja pa imas podesavanja konekcija i odaberi NO!

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

Igor88bg, cini mi se da gresis,tako sam i radil,ali nista,sada cu da probam ninolinino mislim da je u pravu

sve jedno,hvala svima
pozdrav

edit:to mi je i bilo obelezeno :disgust:

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Nikola gr, ne gresim tako sam ja resio svima pa i sebi :-) pogledaj dal ti je ovako : Maps/options/tools/settings/internet/go online on start-up tu stavi NO!!!

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Izvinjam se sto prekidam temu ali da li neko moze da mi kaze gde se nalazi to takozvano 'Shift' dugme na n82?hvala unapred i pozZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

oxigen

Тараба је Shift... :wink:
Слобода или смрт

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

Ljudi,kada idem u search pa u google,kada sam prikljucio net,inace sam 064,meni se restartuje fon,ali samo kada pocinje da se konektuje...dok nisam imao net pisalo je unable to connect ili tako nesto(naravno posto nemam net) i pri konekciji restart...ja sam mislio da je to lose upisanog sw-a ali nzm...sta vi mislite?kako da resim problem?probao sam i hard reset.factory settings...Pisite :wink:

hvala unapred,nolim za pomoc stvarno sam sav sje**n :cry:

Odgovori